Отговори
# 480
Привет и от мен! 🌷🍀 Щастлива и спокойна седмица ви желая, момичета!
За съжаление каката я има на стори, в караваната е, явно ще снима и днес!🤦‍♀️🤦‍♀️😡

Рейтинга на повторението

На мен не ми излиза, че е качила стори

# 481
В инстаграм на няколко места ми попадна информация, че се очаква участието на Пелин да приключи 84 епизод. Много силно се надявам това да е така.

# 482
  • София
Има снимка от караваната и умишлено си показва пръстена на дясната ръка, освен да е пак някоя стара. Сторито не е качено от нея, явно пак е от продукцията, без коментар

Скрит текст:

# 483
Има снимка от караваната и умишлено си показва пръстена на дясната ръка, освен да е пак някоя стара. Сторито не е качено от нея даже

Скрит текст:

Поне не снима в имението, обаче като загледах тава е халка, а не годежен пръстен, дано не са ги оженили, или дано това си е нейната халка

# 484

На мен не ми излиза, че е качила стори

Не е нейно! Някой от екипа е, отбелязана е! Ще го плесне и тя със сигурност...

# 485
  • София
Дано е нейната си халка, ако снимката е огледална е на лявата. Не са ги оженили. Реагирах и аз първосигнално, но ще им видим фрага довечера.

# 486
Дано е нейната си халка, ако снимката е огледална е на лявата. Не са ги оженили. Реагирах и аз първосигнално, но ще им видим фрага довечера.

Дано, лошото е обаче че може да използва нейната си халка и в сериала, така хората няма да правят разлика

# 487
Красавец Heart

# 488
Гюно Kissing Heart

Ялъто в Испания, отново на върха с 12,5 рейтинг Heart Eyes

# 489
Ето защо Сейран и Ферит нямат рождени дни 🤣🤣🤣

# 490
От бижутера! 🙃

# 491
Пожелавам ви успешна нова седмица.  Много усмивки и положителна нагласа.
Да се насладим на  красивите СейФерски сцени.  Пък ако има интрига и вдигане на рейтинга, времето им на екран може да се удължи.

# 492
Важното е, че Афра е в имението да снима.

Спокойна седмица и от мен!

# 493
Добро утро/ добър ден, момичета!
Ох, да се похваля! Изгледах последната серия със субтитри. Simple Smile Започнах я вчера сутринта и сега я завърших. Това да гледаш два пъти епизод от трети сезон вече се счита за предизвикателство и особено постижение. А като се сетя с какъв кеф гледах първи сезон по няколко пъти, такава носталгия ме обхваща...
  И да, това също не беше моята серия. Още не се е случило да ме усмихнат, дълбоко да ме разчувстват и развълнуват, да ме накарат да преживя катарзис, да ме накарат да си кажа - ето, така се прави. От първата до последно излъчената серия, аз изпитвам гняв (с едно изключение, когато серията беше толкова мудна и равна, че дори и гнева ми не успяха да събудят).
  Първо за анкетата: бях убедена, че Сейран няма да каже на Ферит, че се е върнала, за да не го накара да се почувства конфузно, защото той е продължил с кака. Е, до засрамване не се стигна, защото така го извъртяха, че всъщност кака и Ферит само са си били другарчета. Това беше така съшито с бели конци, че спокойно може да мине в графа нелепици. А прехвърлянето на цялата вина, за разминаването на двамата, на сметката на Синан си беше ненужен напън.
  За Сейран вече писах колко не ми хареса в какво я бяха превърнали, че няма смисъл да се повтарям. Това не беше борба за любовта им! Това беше борба, в която Сейран трябваше да покаже на Ферит, че още е влюбен в нея (много от вас го написаха). Само че аз никак не съм ок един човек да казва на друг, вторият, какво изпитва. Сейран може да говори за своите чувства (до посиняване можеше да му казва колко е влюбена в него и тя и това направи също), но не и за чувствата, които Ферит изпитва. Това може да го направи единствено и само Ферит. Говорим за близо 30-годишен мъж, нали?! Ако той не е наясно с чувствата си, от какъв зор Сейран трябваше да го убеждава? По тази логика сигурно тя ще трябва да му казва и кога му се папка, и кога му се пишка, и кого да мрази, и кого още да обича. Е, за това той вече си има кака, още една детегледачка едва ли му е нужна. Ми, не! Това не е борба, в която искам да гледам Сейран. Изгубиха ме, съжалявам.
  Сега за Ферит: ох, този мой "любим" Ферит. Simple Smile Превърнали са го в такова бледо и жалко копие на себе си, че аз изпитах дълбоко съжаление към него. Дори ми се отщя да пиша за негативите, с които се сблъсквам, когато го гледам в действие. И не е от страх от докладване. Wink След тази серия да пишеш колко зле е Ферит, е все едно да риташ повален на земята човек. В по- стар пост бях писала, че  лъвчето дето виждахме от време на време в старите сезони, сега е едно паленце, което припка и се върти около стопанката си (кака), но съм сгрешила. В момента Ферит напомня най- много на пате в кълчища. Така се е заплел, милия, в неясните си чувства (то не е любов, то не е дълг, то не е благодарност, то не е гняв, то не е обида), че този път и деде няма да може да му помогне. Знаем, че покрай деде Ферит добива само декоративна функция, ама... трябва да оживее вече.
 За първи път продукцията събуди любопитството ми по отношение на Ферит (не е тайна, че моят фокус е насочен предимно към Сейран). Нямам търпение да видя как ще го извадят от ситуацията, в която го поставиха, запазвайки поне мъничко от достойнството му. Ако решението им е да направят кака зла или пък да я накарат сама да си тръгне, значи ще продължим да гледаме една продукция с много ниско качество. Разковничето им се крие в самия Ферит, ама да видим дали ще се сетят да го използват.
 И да, аз също чакам фрага! Обещавам да не бълвам много огън и жупел. Wink
  P.S. Пак стана дълго и спирам, а имам да пиша за кака. По- късно!

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 14:02 от Fi79

# 494
Е, все пак да не забравяме, че гледаме и приказка - приказка за любовта. И в нея злата фея Д. е приспала добрия принц, а кой друг ще го събуди, ако не неговата любима - красивата Сейран.

Общи условия

Активация на акаунт