Отговори
# 495
Днес сериала ни почва и в Аржентина по канал Телефе. А снощния  епизод в Испания е ударил рейтинг 12,5. Бил е гледан от 2,8 млн души. Чупят рекорди АфРам с тяхната химия.

# 496
Е, все пак да не забравяме, че гледаме и приказка - приказка за любовта. И в нея злата фея Д. е приспала добрия принц, а кой друг ще го събуди, ако не неговата любима - красивата Сейран.
Е, ако го гледаме с тази нагласа, то и огледалцето, срещу което аз така роптах, си идва на място. И вълшебната пръчица, дето деде размахва и задържа любимата на внука си, също си е съвсем уместна.
  И не че не обичам приказки, Милна, обожавам ги, но аз съм седнала пред телевизора, с идеята, че гледам психологическа  драма. Искам си герои, които са логично развити, пълнокръвни, последователни или раздирани от противоречия, но истински. Искам мотивите им за действие да идват от тях самите, а не от външни фактори. Искам борбата, която бушува вътре в тях, страстите им, чувствата, които ги раздират да извират от всяка една клетка на същността им и аз да ги видя, без да се налага да ми вкарват клишета.
Май много искам. Wink

# 497
Аз не съм съгласна с теб Фи,съжалявам...Имаше поне две разтърсващи сцени между Ферит и Сейран и не знам как не
ги виждаш.Любовта му към Сейран и борбата му на Ферит към дълг към Дияр и себеотричането му.Не знам,не те разбирам,честно.Тук не става въпрос за литературен герой и за добро и зло.Става въпрос за любов и колко такива случаи има в живия живот.Дори аз имам подобен,но не ми се разголва душата ми,точно тук.Няма грешно и правилно в любовта.Зациклила си само на Сейран,но тя не е безгрешна,както и Ферит не е.Нека се насладим на любовта им...

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 12:27 от Милена Тодорова 756835

# 498
Аз се сетих за интрото.Думите на Сейран"Не можеш са живееш без него,но усещаш, че те задушава".Защо тези думи ми кореспондират по-скоро за Ферит-Дияр.Не може да се откаже от нея,от предвидимия и спокоен живот,но в доста сцени след контакта си с нея по различни поводи се хваща за гърлото.

# 499
Аз не съм съгласна с теб Фи,съжалявам...Имаше поне две разтърсващи сцени между Ферит и Сейран и не знам как не
ги виждаш.Любовта му към Сейран и борбата му на Ферит към дълг към Дияр и себеотричането му.Не знам,не те разбирам,честно.Тук не става въпрос за литературен герой и за добро и зло.Става въпрос за любов и колко такива случаи има в живия живот.Дори аз имам подобен,но не ми се разголва душата ми,точно тук.Няма грешно и правилно в любовта.Зациклила си само на Сейран,но тя не е безгрешна,както и Ферит не е.Нека се насладим на любовта им...
Миленка, прочети ме по- внимателно. Никъде до сега не съм писала, че Сейран е безгрешна, а конкретно за последния епизод посочих 5 причини, поради които е много грешна. Simple Smile
За чувствата на Ферит, които се борят в него, също споменах. Проблемът не е в наличието им или в липсата им, а в неумението му да борави с тях. Тово ми е незрялото при Ферит, нищо че вече е мъж, а не хлапе.
Ама къде е тази любов, Миленка? Нали аз нея искам да видя от самото начало! Толкова си пожелавах интимна сцена между двамата, че като видях, че няма да се случи, минах на пожелания поне за целувка. Ама... и това не ми дават.
Виждам един бягащ от себе си Ферит и една бягаща към Ферит Сейран. Не ми е достатъчно!

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 13:15 от Fi79

# 500
Е, все пак да не забравяме, че гледаме и приказка - приказка за любовта. И в нея злата фея Д. е приспала добрия принц, а кой друг ще го събуди, ако не неговата любима - красивата Сейран.
Е, ако го гледаме с тази нагласа, то и огледалцето, срещу което аз така роптах, си идва на място. И вълшебната пръчица, дето деде размахва и задържа любимата на внука си, също си е съвсем уместна.
  И не че не обичам приказки, Милна, обожавам ги, но аз съм седнала пред телевизора, с идеята, че гледам психологическа  драма. Искам си герои, които са логично развити, пълнокръвни, последователни или раздирани от противоречия, но истински. Искам мотивите им за действие да идват от тях самите, а не от външни фактори. Искам борбата, която бушува вътре в тях, страстите им, чувствата, които ги раздират да извират от всяка една клетка на същността им и аз да ги видя, без да се налага да ми вкарват клишета.
Май много искам. Wink
И все пак това не е обикновена приказка, а такава с философски привкус за възрастни, които не са загубили вяра в любовта. Всъщност всички възрастни имаме нужда от такива приказки. Екзюпери го е открил с "Малкият принц", която посвещава на всички възрастни, когато са били деца. Е, нашата история за златния принц може да се посвети на всички, които някога са били, още са или ще бъдат влюбени.

# 501
Прекрасно написано,Милна Hands Clap Hands V
Фи и любов ще има и халвет ще има и целувки с похапване на устни ще има...трябва само търпение и не чак толкова задълбочени анализи,поне според мен.Гледаме все пак турски сериал,където главната героиня е недокосната от друг,мислиш ли че ако сериала беше испански,щеше нашето момиче да обикаля по държавите и да не са си бъркали в гащите със Синан?Любов,любов,ама тя чак му предложи женитба.Едва ли е толкова задръстена,че да не знае какво следва.Вчера попаднах на 3 епизод по тв Арена на Любимката на краля.Имам функция на тв да си връщам назад и гледах епизод 1.Испански сериал,манастир...див секс,голота,монахини с попа,ум да ти зайде.Нелогично но го има ..така че нашия сериал си е супер.

# 502
Прекрасно написано,Милна Hands Clap Hands V
Фи и любов ще има и халвет ще има и целувки с похапване на устни ще има...трябва само търпение и не чак толкова задълбочени анализи,поне според мен.Гледаме все пак турски сериал,където главната героиня е недокосната от друг,мислиш ли че ако сериала беше испански,щеше нашето момиче да обикаля по държавите и да не са си бъркали в гащите със Синан?Любов,любов,ама тя чак му предложи женитба.Едва ли е толкова задръстена,че да не знае какво следва.Вчера попаднах на 3 епизод по тв Арена на Любимката на краля.Имам функция на тв да си връщам назад и гледах епизод 1.Испански сериал,манастир...див секс,голота,монахини с попа,ум да ти зайде.Нелогично но го има ..така че нашия сериал си е супер.
Хахаха! Със сълзи ме разсмя, Миленка! Имам си правило да не огговарям на постове, които ме разсмиват, така че... размина ти се! Wink

# 503
Дзак! 😘

🤍🧿♾🧄🪬

# 504
Нали се казва понякога за някой, че не виждал по-далеч от носа си. На нашите хора не им трябва да гледат по-надалеч. Истината е на един нос разстояние.

# 505
Някакви балони вкарват в имението. Афра дали е още там, кой друг е в имението, знае ли се?
Да й се не види и на работата ми, не остава време за четене 😂

# 506
  • София
Някакви балони вкарват в имението. Афра дали е още там, кой друг е в имението, знае ли се?
Да й се не види и на работата ми, не остава време за четене 😂

Може да не са за сета. Уж Мерт и Афра са в имението. И Гюлчин пусна стори от там преди малко.

В Х единственото, което искат да видят във фрага е Ферит без пръстен.

# 507
Нещо чува ли се от Емрулах днес?

# 508
Нещо чува ли се от Емрулах днес?
Тц,търси емотикона за свален пръстен.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 509
Милна,Сикорски,с нетърпение чакам бисерите,които пускате от време на време:satisfied:
Ох,Fi,като тъща си да знаеш,ама от лошите/шегувам се,дано да не се обидиш/
Абе тове Есме,откъде знае как обича един мъж,та седнала да пита Сейран,дали Феро я обича?
Не,че не даде на Сейран прекрасен съвет,ама точно тя да говори за любов от мъжа си....много нереалистично
Малко със закъснение,но влязох все пак да пожелая на всички спорна седмица и да Ви честитя-днес е св.Мина-
Пазител и на сираците и бездомните, на народните лечители, знахари, войни и на хората, поели на дълъг път, закриля и жените им помага да заченат, скрепява разклатените бракове
Ако има именици,нека бъдат честити

Общи условия

Активация на акаунт