Отговори
# 510
Милна,Сикорски,с нетърпение чакам бисерите,които пускате от време на време:satisfied:
Ох,Fi,като тъща си да знаеш,ама от лошите/шегувам се,дано да не се обидиш/
Абе тове Есме,откъде знае как обича един мъж,та седнала да пита Сейран,дали Феро я обича?
Не,че не даде на Сейран прекрасен съвет,ама точно тя да говори за любов от мъжа си....много нереалистично
Малко със закъснение,но влязох все пак да пожелая на всички спорна седмица и да Ви честитя-днес е св.Мина-
Пазител и на сираците и бездомните, на народните лечители, знахари, войни и на хората, поели на дълъг път, закриля и жените им помага да заченат, скрепява разклатените бракове
Ако има именици,нека бъдат честити

Не важи за хората, поели на дълъг път към Антеп, нали? Те са извън целевата група на Св.Мина!

# 511
Някой викат че тези балони уж били за пола на бебето на любовницата на Орхан,дори не й запомних името,Бетюл ли беше. Други писаха за сватбата на Дияр и Феро😂. Трети още гадаят. Пък може и да не са за сериала.

# 512
Някой викат че тези балони уж били за пола на бебето на любовницата на Орхан,дори не й запомних името,Бетюл ли беше. Други писаха за сватбата на Дияр и Феро😂. Трети още гадаят. Пък може и да не са за сериала.

Не мисля че за сватбата им ще има сини и розови балони, най-вероятно е за разкриване на пола

# 513
Аз мисля, че няма да е на орхан бебето… принципно . Бетюл лъже

# 514
Милна,аз не те разбрах,но светията си е наш.
Нас да закриля пожелавам

# 515
Май са нови 😎

# 516
Нас да закриля пожелавам
Пошегувах се.

# 517
Момичета мислите ли,че Есме ще роди.
Ще ми е интересно да гледам бебе в сериала и то братче/сестриче на Сейран и Суна.. Joy
Да дундуркат бебе.
По скоро балоните са за разкриване на пола на бебето на Есме.

# 518
Нас да закриля пожелавам
Пошегувах се.

Да,помислих,че е това
Обаче,хич не се съм съгласна някой да тръгва за Антеп
Или,ако тръгва някой,то това да е за меден месец на нашите маймунки
Нали Феро каза,че искал меден месец
Ето,полага им се вече

# 519
Нас да закриля пожелавам
Пошегувах се.

Да,помислих,че е това
Обаче,хич не се съм съгласна някой да тръгва за Антеп
Или,ако тръгва някой,то това да е за меден месец на нашите маймунки
Нали Феро каза,че искал меден месец
Ето,полага им се вече

Е, Сейран със Синан обиколила 36 страни, а сега с Ферит на меден месец само до Антеп! Заслужават нещо много повече. Но не пречи първата спирка да бъде Антеп или може би последната. Дотам да я докараме да бистрим маршрута по време на медения месец.

# 520
  • София
Доколкото разбрах, актрисата, която играе Айшен има рожден ден.

Емрулах май спи или още не са заснели сцените за фрага...

# 521
Цитат
И все пак това не е обикновена приказка, а такава с философски привкус за възрастни, които не са загубили вяра в любовта. Всъщност всички възрастни имаме нужда от такива приказки. Екзюпери го е открил с "Малкият принц", която посвещава на всички възрастни, когато са били деца. Е, нашата история за златния принц може да се посвети на всички, които някога са били, още са или ще бъдат влюбени.
Ех, Милна, колко красиво си го казала. Искам да видя тази приказна и вълшебна любов, за която пишеш, на екрана. Искам да ме усмихнат и направят една доволна жена, че никак не харесвам мрънкалото, в което ме превърнаха. Искам сценаристите, чиято муза си е взела доста почивни дни, най- сетне да ме вдъхновят да напиша нещо хубаво. И само не казвай, че всеки вижда това, което носи, защото ще ме съкрушиш. Wink Аз наистина се опитвам да видя онази специална СейФерска любов, която ме зариби и спечели за зрител, но уви, продължава да ми се изплъзва.Успяха да ми я опорочат и да откраднат химията, която носеше. Онова магическо обичам прекалено често е отправяно към други партньори и аз съм непримирима с този факт.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 18:52 от Fi79

# 522
# 523
Емрулах поне да каже,ще има ли фраг..
Да не се надяваме напразно и да чакаме. Unamused

# 524
Брей,много загадъчен ще излезе тоя фрагман.Ни вопъл,ни стон.Хората залагат 5 или 6 години ще има скок/като че ли една година има значение/.То,ако има такова нещо и нашия се радва на брака си с Дияр можем да им сложим кръст на Сейфер.Или Емурлах готви саби ,ножове и де що има хладно оръжие и за финал пак фойерверки/на панаир сме всяка серия/.Искам сцена с махането на пръстена,без бой и патаклами и кака да реве във фалцет. Ще я изтърпя стоически.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 19:19 от Sikorski

Общи условия

Активация на акаунт