Нашите мании и странности

• 22 087
  • 401
  •   1
Отговори
# 90
Обичам да си купувам дрехи и след това да ги преправям да им нашивам разни неща -пайети топченца кабзи и много др

# 91
манияк съм на тема обувки,чанти,дрехи и аксесоари.постоянно пазарувам на такава тематика.но всъщност мисля,че това не е мания.просто обичам да изглеждам добре и да съм в хубави и качествени дрехи
голям падант съм.имам навици на стара мома
обичам нещата да са така,както аз ги оставя.всичко е в ред и дисциплина около мен.дразня се и ненавиждам хората,който се опитват да го нарушат.мъжът ми знае,че като избирам парцал,стоя цял час в магазина,гледам да е в тон със стаята в която ще го ползвам и не ми прави никакви проблеми

и една гадна странност-ненавиждам слабите хора!настъпвам ги,пък белкем се сетят,че трябва да се борят в този живот и лежейки нищо не става.понякога съм дори много груба към тях

Peace

# 92
На всяко къпане ползвам различен сапун или душгел.
            Аз ползвам много сапуни и няколко вида душ гел в едно къпане. Другия път дори да са същите, то поредноста е различна  Peace.
  love001
Като стъпя на шахта,правя калъч  Peace
Като вървя по настилка с големи плочи,избягвам да стъпрам на фугите
Ужасявам се от вибрацията на телефоните,никога не слагам моя на вибрация,защото яко се стряскам  hahaha
Не ям крайната страна на сиренето-онази релефната,нали се сещате  Laughing
Уффф,край няма...

# 93
...Не ям крайната страна на сиренето-онази релефната,нали се сещате...
            Тя (ако това е смисъла на lei), с теб много си пасваме  Hug - аз най-обичам точно релефните страни на сиренето и особено на кашкавала..

# 94
...Не ям крайната страна на сиренето-онази релефната,нали се сещате...
            Тя (ако това е смисъла на lei), с теб много си пасваме  Hug - аз най-обичам точно релефните страни на сиренето и особено на кашкавала..
Значи спокойно можем да си хапваме млечни продукти заедно,без да се изхвърля нищо напразно  hahaha Joy Heart Eyes

# 95
  • най-шареното място
Язък! LEI с е коооперира вече.
То аз сигурно за това и не купувам крайни бучки. Сякаш съм знаела че има само един Mechopuh дето може да им се радва. И да не става зян ... Grinning

# 96
             Ми тъй ми - нищо излишно няма  Mr. Green. Едно време с брат ми така се кооперирахме - единия ядеше жълтъците, а другия само белтъците на яйцата. Също така единия ядеше бананите, а другия портокалите. Изобщо - организацията беше перфектна  hahaha...

# 97
Тази тема я взимам от форума на Космополитан ,признавам си без бой. Търсих я и тук, но изглежда я няма  Thinking Така идеята е да пишем за неща като например ,че имаме мания да си купуваме адски много гланцове ..като мен или например странност ни е да ядем бисквитки като ги отлепяме и изяждаме 1-во крема  Joy Вие сте  Party
Вманиачавам се бързо на тема покупки на едно определено нещо /няма значение какво - чанти, обувки и т.н./. Добре, че е временно Crazy Друго - вестници и списания започвам да чета винаги отзад напред. Кръстословиците винаги ги почвам от долният десен ъгъл Mr. Green

# 98
  • София
Даааа, окончателно се успокоих, че съм добре.. Голяма част от нещата, дето ги пишете като мании и странности, ги имам и аз. Само че за щипките при мен е обратно-гледам да са от един и същи вид (че имаме най-различни), но никога един и същи цвят за една дреха.
Когато гася лампата, спирам водата, включвам алармата, трябва да си мисля за нещо хубаво, иначе повтарям, докато не се случи. Това последното винаги съм си мислела, че ми е натрапливост, обаче сега доста се успокоих..
Чехлите като си лягам, винаги са един до друг, с пети към вратата.
Ако съм ходила в болница, или при болен човек, независимо колко ми е близък, докато не се измия с вода и сапун, не мога да ям, да си пипам косата, лицето или да пипам детето. Ако няма вода и сапун, си купувам от първата аптека мокри кърпички и спирт и си дезинфекцирам ръцете.
И още много има, ама да не ви стресна Laughing

# 99
МНОГОООО ИНТЕРЕСНА ТЕМИчКА И ЗАБАВНА Peaceнякой от мойте странности са:1)мразя някоий да ме пипа или играе с косата ми,било и дъщеричката,направо откачам от нерви и раздразнение :bad-words:2)не понаям мрасно  wc smile3550или баня  bathможе на ден да го изчистя 6 пъти,а дане говорим,ако някой ни  е на гости,камо ли някои срамен косам мога да smile3515поварна3)мразя някои да ми каже"оставио ми малко накрая"(от храната)4)миризмата да дадена кащта(семейство)ако не познавам хората и им гостувам за 1ви път това ми определя до някаква степен мнението за него newsm62,мразяяяя най-силно косми инай-вече срамнииии ужас af

# 100
Все си мисля че съм куку, но се успокоявам....моите странности са малко в сравнение с описаните.
-Не мога да понасям излишни неща по масата - в трапезарията търпя  само купа с плодове, а на декоративната масичка само свещи. Може цялата къща да е разхвърляна, но масата най- ме дразни.
-Не оправяме веднага леглото в спалнята, след като гледахме в едно немско предаване, че от проветрението и студа измират към 50 % от акарите, а ако веднага след ставане си оправиш леглото - те се "инкубират" в топлината и се размножават бясно.
-Като готвя на всичко солено слагам чубрица -дори да е само символично количество.
-Като ме хване манията ям всичко с кашкавал, сирене или заквасена сметана.
-Не давам на никой да подрежда нещата ми - не може да го направи като мен - книгите ми са подредени по височина, стил и език.
-Пощурявам за химикали, тетрадки и декоративни материали- разни картончета, панделки, пайети, опаковъчни хартии; като най- голямата ми мания беше да събирам кутии от обувки- където видех някоя я прибирах у дома, но сега се ограничавам малко.
-Тъжно ми е ако дори и най- малкото живо същество страда - дори голото охлювче, заблудено попаднало върху салатата ми.
Започвам да се сещам за още неподозирани мои мании....

# 101
Днес тъкмо си мислех за манииките вижда че отдавна не сте обновявали странностите си, та реших аз да драсна някой ред. Само искам да подчертая, че маниите ми никак не ми пречат, не усложняват живота ми, дори напротив, не си представям да е иначе, пък и ги върша съвсем рутинно Laughing
- винаги си държа обувките в кутиите им, нищо че имаме цял шкаф за тях- като се прибера и събуя първото нещо което правя е да ги измия, подсуша и прибера точно в кутийката им.
- всички книги в библиотеката ми са подредени по височина
- не мога да си легна ако някъде нещо е мръсно-печка,баня,маса...
- когато съм сама не мога да стоя на съвсем тихо-каквото и да правя трябва да има "фон" било то телевизор, радио и т.н. Също така не мога да заспя, ако някъде не свети-примерно в банята
- щипките също слагам по цветове
- дрехите ми в гардероба и шкафовете са подредени по цветове
- никога не хвърлям списанията, които са ми харесали, а ги прибирам и се дразня ако някой вземе от тях и не ми ги върне
- апликаторите за грим винаги трябва да са чисти-не ги ползвам ако има остатъци от някакви сенки по тях-било то и същия цвят
- постоянно си овлажнявам ръцете с нещо, я крем, я масло, я мокри кърпи-подлудяват ме сухи ръце
- не използвам обществени тоалетни - ама НИКОГА- дори и много да ми се налага-не мога
- понякога инстинктивно като ида някъде на гости, почвам да подреждам разни неща, докато си говоря  с домакина Embarassed
....... за тея се сещам за сега, но май са и достатъчни да стресна някой  tooth

# 102
Оффф да и не гледам предавания, филми, реклами или каквото и да било ако има змии!! Фобия имам от тези влечуги и ако случайно засека образът им някъде, с часове не мога да се отърся от страха и имам чувството, че са навсякъде около мен Rolling Eyes

# 103
И аз си имам една странност свързана с дрехи и козметика (другите са повече) - като си купя някаква нова дрешка или козметика, не бързам да си я ползвам, а си нареждам нещата на леглото и си ги гледам по 2-3 дни, и им се радвам... приятелките ми все ми се чудят как мога така, те обикновено нямат търпение да я подносят...

# 104
Червилото. Винаги трябва да
ми е намазана устата. Даже и
по време на раждането исках
от мъжа ми да ми даде червило,
та да не плаша новородения човек.

Общи условия

Активация на акаунт