Нашите мании и странности

• 22 092
  • 401
  •   1
Отговори
# 270
Имам ненормален слух по принцип, затова едно от нещата, които не понасям е часовник в спалнята ни, пък и никъде у дома. Цъкат ми и ме влудяват, чувам дори ръчните нощем. У нас от 5 човека само единия ми син носи часовник и то електронен. Имаме само тези на телефоните и на музикалната система. Часовник за подарък е немислимо нещо за мен.
И аз винаги спя до прозореца когато съм на чуждо място (на почивка примерно).
Мразя хора с неподдържани нокти, за жените - с олющен лак (макар и малко) или нокти с различна дължина на всеки пръст.
Обувките на човек - това е като визитна картичка (заедно с ноктите на ръцете, които вече споменах). Прашни, разкривени, с олющени токове...  Naughty
Направо полудявам докато приготвям нещо като кюфтета, палачинки, бухтички (нещо което се приготвя на бройки по няколко и за продължително време) и някой мине и си грабне! Когато направя всичките - моля, тогава може, преди това - не!
Не обичам някой да пие от бутилката - вода, безалкохолно... - да си сипе в чаша.
Има и още  Mr. Green , но не се сещам сега.

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 23:35 от Ramada

# 271
Имам мания за парфюми и чанти... Crazy Имам ги в всякакви възможни цветове...  Mr. Green ама само  ме питатйте  дали ги нося всичките... Naughty

# 272
  • СОФИЯ
Мания за бельо  Hug

# 273
Имам ненормален слух по принцип, затова едно от нещата, които не понасям е часовник в спалнята ни, пък и никъде у дома. Цъкат ми и ме влудяват, чувам дори ръчните нощем. У нас от 5 човека само единия ми син носи часовник и то електронен. Имаме само тези на телефоните и на музикалната система. Часовник за подарък е немислимо нещо за мен.
И аз винаги спя до прозореца когато съм на чуждо място (на почивка примерно).
Мразя хора с неподдържани нокти, за жените - с олющен лак (макар и малко) или нокти с различна дължина на всеки пръст.
Обувките на човек - това е като визитна картичка (заедно с ноктите на ръцете, които вече споменах). Прашни, разкривени, с олющени токове...  Naughty
Направо полудявам докато приготвям нещо като кюфтета, палачинки, бухтички (нещо което се приготвя на бройки по няколко и за продължително време) и някой мине и си грабне! Когато направя всичките - моля, тогава може, преди това - не!
Не обичам някой да пие от бутилката - вода, безалкохолно... - да си сипе в чаша.
Има и още  Mr. Green , но не се сещам сега.
Малее,това все едно аз съм го писала.........(в къщи нямаме нито един часовник) Crazy

# 274
Имам мания за парфюми и чанти... Crazy Имам ги в всякакви възможни цветове...  Mr. Green ама само  ме питатйте  дали ги нося всичките... Naughty
от моята кръвна група си ти, знаех си:-)

# 275
Не е лесно ...нали.... Crazy

# 276
                    Пфу, днес излязох за обувки и след няколко часа се прибрах с куп нови гащи  ooooh!. Може да ми е неосъзната мания, тъй като каквото и да изляза да си купувам, все се прибирам с някакво комплектче или боди. Аман вече. Трябва да се лекувам.

# 277

Същата съм и аз! ooooh!

# 278

Същата съм и аз! ooooh!
Оххх.....олекна ми... Sunglasses Не съм сама.... Whistling

# 279
  • СОФИЯ
                    Пфу, днес излязох за обувки и след няколко часа се прибрах с куп нови гащи  ooooh!. Може да ми е неосъзната мания, тъй като каквото и да изляза да си купувам, все се прибирам с някакво комплектче или боди. Аман вече. Трябва да се лекувам.

Айде сега ще се лекуваме  Joy Joy Joy

# 280
  • София
Нямам мании. Чистех доста преди да заживеем с приятеля ми, но сега той ме излекува и живеем щестливо заедно  Hug

# 281
Мойта мания е да подреждам ShockedРазхвърляни неща ме хвърлят в ужас, сякаш ми светва сигналната лампичка в главата и се втурвам да подреждам #CrazyУжасно е направо, ама вече съм му се отдала на това влечение, преди ме тревожеше, сега просто си го приемам bowuu

Съшшщата съм!И изобщо вече не ме е срам!  Wink
Не мога да се храня и спя, ако нещо пред погледа  ми дразни окото! Crazy
Зная точното място на всяка вещ вкъщи и градусите на всеки аксесоар, спрямо ръбовете на шкафа, върху който е поставен, така че не се пипа! Wink
Цял живот майка ми ми е правела забележки да не изпадам в крайности, ама явно не я разбирам - не знам къде е края!  Rolling Eyes
А мъжът ми е на другия полюс в това отношение, въпреки че много си  ме харесва "такава къщовница"(той, горкият, не може да се ориентира в реда, ама е безпогрешен в намирането на иглата в купа сено)!
Харесвам всяко малко и фино изработено нещенце и мога с дни да го гледам и да му се възхищавам.
Вманиачвам се в цветови комбинации, т.е. лесно се развеселявам. Wink
Обличам си блузите през главата и от опаковата страна, ама за мен си е съвсем нормално (сякаш е от майка ми).
А обувкитеее...ясни са - мания на всички жени.Не нося токове, обаче.

Ами т'ва е   - трудна за съжителстване! Wink

# 282
И аз имах мания за ред и чистота допреди да се роди синът ми. Уви, вече е невъзможно да бъде чисто и подредено у нас в близките години.

# 283
  • София
Нямам определена мания.
Всичко при мен е на моменти и периоди.
Например: 2-3 седмици понякога и повече избирам и купувам парфюми, после пак толкова време обикалям и избирам сутиени, после книги, после някакви витамини за коса, после спално бельо, после дънки и т.н.

Може би трябваше да кажа в началото че всичко превръщам в мания  Grinning, е спирала за очи си купувам на 3 месеца по една. Grinning

# 284
[quote="красим
Мия си косата два пъти дневно,през зимата също.
[/quote]

Това успях да го преодолея! bowuu

Общи условия

Активация на акаунт