Нашите мании и странности

• 22 088
  • 401
  •   1
Отговори
# 285
Цитат на: Красим
Мия си косата два пъти дневно,през зимата също.

Това успях да го преодолея! bowuu

# 286
....Може би трябваше да кажа в началото че всичко превръщам в мания...
                   Това съм аз  thumbsup.

# 287
Доста готина темичка Wink Отне ми 2 дена, докато я прочета цялата, но наистина срещнах доста интересни мании Mr. Green
Моите странности :
1. Когато ям банан, го лапам Embarassed и с горните си зъби някакси все едно свалям най-горният слой и така остава отдолу мекичко и вкусничко... Нещо не ми се отдава това да го обясна обачя Thinking
2. Когато ям вафличка, обичам да си отделям крема от останалата част Grinning
3. Когато видя котка(ако ще и най-бялата да е)минавам по друг път, колкото и да бързам Sign Exclamation
4. Когота излизам от нас и си забравя нещо, никога не се връщам Rolling Eyes
5. Не мога да спя на отворена врата ...
6. Често спя с глава под възглавницата и ми е страшно удобно Wink
7. Мразя мляскане, хрупане, подсмърчане и храчене Naughty

# 288
1. Когато ям банан, го лапам Embarassed и с горните си зъби някакси все едно свалям най-горният слой и така остава отдолу мекичко и вкусничко... Нещо не ми се отдава това да го обясна обачя Thinking

Laughing АЗ ДОСТА ДОРЕ СИ ГО ПРЕДСТАВИХ,НО ОКОЛО ТЕБ КАТО ГО ЯДЕШ АКО ИМА МУЖЕ .. ЛЕЛЕ МАЛЕ ЛЕЛЕ  Mr. Green

# 289
Страшна тема - започвам да чета и после да търся продуцент на филми за женски Монк Grinning Grinning Grinning
Шегувам се момичета и аз имам не малко странности, като всеки, просто като прочетш повече на едно място си викаш: "Боже полудехме всичките!"  Laughing

# 290

Laughing АЗ ДОСТА ДОРЕ СИ ГО ПРЕДСТАВИХ,НО ОКОЛО ТЕБ КАТО ГО ЯДЕШ АКО ИМА МУЖЕ .. ЛЕЛЕ МАЛЕ ЛЕЛЕ  Mr. Green

E, като има мъже около мен ... нямат против Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Но понякога се чудя наще какво биха си помислили, ако ме видят как ям банан, затова гледам да им спестявам тази гледка Crazy Crazy
1.Друго нещо, което може би може да се приеме като мания е, че като видя един човек първото нещо, което забелязвам са зъбите му... А първоначалното впечатление нали е най-важно, та .. не оставам с добро впечатление от хора с криви зъби, жълти и т.н ...
2.Като се запозная пък с някоя мацка веднага и гледам ръцете ... ръце без лак(дори безцветен)за мен са неподдържани ръце...
3.Никога не минавам под триъгълници, дори под правоъгълници(примерно да мина под някаква табела, която в основата си с земята образува правоъгълник, или два стълба, опряни един в друг, които образуват триъгълник)
4. Обичам в стаята ми да е приятно разхвърляно ... Когато е подредено, убийте ме, но не мога да си намеря това, което търся newsm78 Иначе си знам перфектно кое нещо под кое нещо е Crazy Crazy Party

# 291

2.Като се запозная пък с някоя мацка веднага и гледам ръцете ... ръце без лак(дори безцветен)за мен са неподдържани ръце...

Е това ме уби-мислех, че е по-добре да не са лакирани ноктите, отколкото да им се е излющил лака и да си нямала възможност да го подновиш Embarassed

# 292

4. Обичам в стаята ми да е приятно разхвърляно ... Когато е подредено, убийте ме, но не мога да си намеря това, което търся newsm78 Иначе си знам перфектно кое нещо под кое нещо е Crazy Crazy Party[/b][/color]

Дамм, и аз така! И май заразих приятелката ми с това. Като сме на работа всичко, което може да ни потрябва през деня е на бюрото. Почти цялото съдържание на чантите ни + още 100 "полезни и нужни" нещица само на една ръка разстояние и като ни трябва малко местенце просто ги побутваме натук-натам, иначе нищо няма да намерим... Embarassed

# 293

Е това ме уби-мислех, че е по-добре да не са лакирани ноктите, отколкото да им се е излющил лака и да си нямала възможност да го подновиш Embarassed

Аз за краката съм така! Лятото ако видя нокти без лак направо  no

# 294
1. трябва козметиките ми да са подредени по височина
2. преди да пия вода изплаквам чашата задължително 3 пъти
3. понякога даже броя и глътките вода ..  Shocked
4. напоследък мания  ми е светло зеленото ... даже спалнята си  боядисах в този цвят
5. тоалетната хартия трябва да се дърпа отгоре
6. преди да легна да спя задължително трябва цялата спалня да е подредена
7. винаги всичко трябва да е четен брой... дори броя хапки в чинията ...  Embarassed

еми май това е засега  .. /дано да няма и др /  Laughing

# 295
Хахаха,супер темичка направо. Hug Hug

Моите ще ги пиша друг път че сега ме мързи. Crossing Arms

# 296
...1. Когато ям банан, го лапам Embarassed и с горните си зъби някакси все едно свалям най-горният слой и така остава отдолу мекичко и вкусничко...
                 И аз така го хапвам... иначе не ми е вкусен... но го правя само като съм насаме... Също и на морковите първо изяждам външната част от всички страни, после пръчицата в средата... И много други храни хапвам нестандартно...
                 Освен това, когато работя много (да речем по 18 часа дневно) всички възприятия ми се изострят много и се нуждая от постоянна миризма на парфюм. Мога да се пръскам на кръгъл час. Нямам рационално обяснение за което.
                 Никога не давам пари на просещите по улицата, но винаги съжалявам просещите цигари и ако ми поискат една цигара, винаги давам повече - обикновено три.

# 297
Мойта мания е да подреждам ShockedРазхвърляни неща ме хвърлят в ужас, сякаш ми светва сигналната лампичка в главата и се втурвам да подреждам #CrazyУжасно е направо, ама вече съм му се отдала на това влечение, преди ме тревожеше, сега просто си го приемам bowuu

Да не би случайно да си зодия "Дева"  Mr. Green? Аз все още се страхувам за тази си мания  Confused, да не говорим,че обожавам да си мия ръцете и го правя често (имам обострено чувство за чистота)  bath1 

# 298
                 Никога не давам пари на просещите по улицата, но винаги съжалявам просещите цигари и ако ми поискат една цигара, винаги давам повече - обикновено три.
Thinking Странно!
Аз имам и друга голяма мания.. бронзиращи пудри пудри с лек блясък ей такива ама само!
Сенки за очи-телесен цвят с блясък  и.. САМО ТАКИВА Sick
черевилата-същите!
А химикалииитеее... Crazy .Когато ис пиша лекциите става поне с два химикала цветни и ако някоя страница не ми харесва я преписвам ooooh!

# 299

Когато си мия зъбите, преди да сложа паста, винаги измивам четката с вода
Страшно обичам да мириша гумичка за търкане на молив.Има някои, които не миришат и ако моята е такава се нервя  Close
Мразя, когато тоалетната чиния е мокра гррр
Някой по-нагоре беше писал, че когато минава човек покрай него спира да диша за секунди, за да не вдишва възхуха издишан от човека ... е и аз съм така  Laughing
Когато ям дюнер, винаги започвам да беля горния слой на питката и чак след това започвам ям като нормален човек  Crazy
След хранене обичам да пуша
Обувките са ми мания, имам поне 6 чифта зимни ботуши, нз си колко маратонки, пантофки, сандали, чехли ...
Много се дразня, когато готвя да има някой в кухнята, направооо изперквам
По което и да е време на година, спя със дебело одеало!Дори лятото, в най-големите жеги ... може да не съм завита, просто си го увивам по мой си начин, по краката.
Когато се изкъпя, първо си слагам гърпа на косата, а чак след това халат.
Помня, че някой по-нагоре имаше такава мания.. когато ям нещо и в чинията има различни храни, примерно царевица, картофи и някакво месо, да речем, гледам да ям от всичко по равно.За последмната хапка оставям по съвсем малко от всеки вид и й се наслаждавам  Laughing
Мразя да си изсеквам носа првед други хора
Като ходя до тоалетна по голяма нужда, обичам да съм сама в къщи /"много странна мания"/ така мога да стоя колкото си време искам, а иначе ми е някво некомфортно  #Crazy Също така ако съм някъде на екскурзия, почивка или нещо от сорта, мн трудно ходя до тоалетна по голяма нужда и е закон, когато се прибера да мина през тоалетната в къщи  Laughing
Когато съм 1ва смяна в училище никога не си оправям леглото, не мога да си обясня защо.Също така винаги правя нещата по един и същ начин всеки ден-първо ставам, обличам се, ходя до тоалетна, мия се, оправям си косата и излизам.
Ако се случи, така че да пия алкохол, до мен задължително трябва да има чаша със сок или безалкохолно и след всяка глътка алкохол отпивам от другата чаша  Mr. Green
Имам мания да се снимам.Където и да отида се снимам.Имам към 100-тина папки със мои снимки в компа, във всяка папка има не по-малко от 50 снимки.Разбира се не на всички снимки съм сама.

Ако се сетя за още нещо, ще пиша  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт