Име за момиче

• 1 631
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
Гледам, че сте добавили имена - нито едно от шестте не ми допада.
Тогава няма смисъл да коментирате.

# 31
  • София
Е, ако е културно всеки може да изрази мнение, темата е Ваша, но форумът не е все пак. Ако някой публикува имена, които масово са нехаресвани, може пък това да промени мнението му и да се замисли за други. Simple Smile

# 32
От мен:
1. Цветелина
2. Галина
3. Камелия

# 33
Представи си Цветея, как се изписва в международен паспорт Tsveteya.
Имам позната девойка с подобно име в Лондон, смени си всичките имена и си сложи някакви испански имена. Не знам дали по документи, или просто беше казала на всички да се обръщат с новите имена.
Що се отнася до името  Цветея за България - звучи като поезия, нежно, но вече има толкова варианти, че една учителка в училище, ако има в класа повече деца с "цветно" ще се побърка  и накрая ще им преиначава името, съучениците пък ще им измислят някакви прякори за по-лесно. Може би малка част от всички тези новообразувани имена ще се наложат. Някои след време ще бъдат някаква екзотика. Една Цвета ще бъде по-лесна за запомняне.

Цветелина
Цветяна
Цветея
Цветалина
Цветана
Цветанка
Цветая
Цвете
Цветелиана
Цветелина
Цветелия
Цветемира
Цветена
Цветенка
Цветеслава
Цветиана
Цветидара
Цветилена
Цветима
Цветина
Цветислава
Цветлана
Цветлена
Цветлина
Цветодара
Цветозара
Цветозаря
Цветолюбка
Цветомила
Цветомира
Цветослава
Цветостина

# 34
Цветелина е страхотно име! Ако един ден имам момиче, това име ще е сред вариантите за финален избор. Камелия също е прекрасно. Всички жени с името Галина, които познавам, са много стойностни хора. Не така стои въпроса с Галените. Признавам, една буква разлика е, но отношението ми е различно. Глория за мен е някак прекалено претенциозно, ама някак без покритие претенциозно - не ми допада. Цветея е измислено.

# 35
  • на последния етаж
Цветелина.

# 36
Цветелина бих избрала...
Харесвам и Цветея -
любими са ми цветните имена...
И Глория харесвам -
познавам лъчезарно момиченце -
с това име...

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 06:23 от Велеслава

# 37
  • SF
Така изписано, аз го чета като Кветея.
Цветея е измислено име и автокоректорът ми го поправя на Цветя.

# 38
  • на последния етаж
По-добре Цвета или Цветана. Такива изкилиферчени не ми допадат.

Общи условия

Активация на акаунт