Постоянна болка в главата

• 670
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте!От няколко месеца имам постоянно главоболие,което не се повлиява от обезболяващи.Боли ме цялата глава,челото.Сърбят ме ушите и имам секрет в гърлото.Ходила съм на УНГ,гледа ми ушите и гърлото,каза че няма проблем.Дълго време отлагах ,да си направя ЯМР,защото ме беше страх да не  е нещо лошо.Най-после се наканих,защото ще се омъжвам ,а не искам да тормозя мъжа си.На 24 години съм.Може ли да  е тумор,ЯМР е другия петък а до тогава ще се побъркам от мисли.

# 1
Първо вижте какво ще покаже изследването от ЯМР. Може да няма нищо, може да има нещо. Второ, добре сте предприели тази стъпка.

# 2
Здравейте!От няколко месеца имам постоянно главоболие,което не се повлиява от обезболяващи.Боли ме цялата глава,челото.Сърбят ме ушите и имам секрет в гърлото.Ходила съм на УНГ,гледа ми ушите и гърлото,каза че няма проблем. Дълго време отлагах ,да си направя ЯМР,защото ме беше страх да не  е нещо лошо.Най-после се наканих,защото ще се омъжвам ,а не искам да тормозя мъжа си.На 24 години съм.Може ли да  е тумор,ЯМР е другия петък а до тогава ще се побъркам от мисли.

Чакай сега, не разбирам. Здравето е твое, човек за себе се грижи, когато го боли нещо, не заради мъжа, за когото ще се омъжва.
Да не би този жених да ти причинява главоболието? 🙂
Или родата, приготовленията, свеки?

Вземи си отпуска до петък, до изследването. Остави всичко по приготовленията за омъжването, почивай си, наспи се, по-малко светлина, никакви разговори на стресиращи теми. Да няма шум. По-здравословна храна, без алкохол и пикантни храни или отлежали сирена (понякога и те го предизвикват). Пълно спокойствие.

Като мине изследването, се връщаш към нормалния ритъм, казваш как/какво искаш по въпроса за омъжването, без дискусии и стрес - учтиво, с разбиране, подреди нещата. Много е възможно да е от свръхнарежение.

И веднага реши, че е тумор.

# 3
Здравейте!От няколко месеца имам постоянно главоболие,което не се повлиява от обезболяващи.Боли ме цялата глава,челото.Сърбят ме ушите и имам секрет в гърлото.Ходила съм на УНГ,гледа ми ушите и гърлото,каза че няма проблем. Дълго време отлагах ,да си направя ЯМР,защото ме беше страх да не  е нещо лошо.Най-после се наканих,защото ще се омъжвам ,а не искам да тормозя мъжа си.На 24 години съм.Може ли да  е тумор,ЯМР е другия петък а до тогава ще се побъркам от мисли.

Чакай сега, не разбирам. Здравето е твое, човек за себе се грижи, когато го боли нещо, не заради мъжа, за когото ще се омъжва.

Вземи си отпуска до петък, до изследването. Остави всичко по приготовленията за омъжването, почивай си, наспи се, по-малко светлина, никакви разговори на стресиращи теми. Да няма шум. По-здравословна храна, без алкохол и пикантни храни или отлежали сирена (понякога и те го предизвикват). Пълно спокойствие.

Като мине изследването, се връщаш към нормалния ритъм, казваш как/какво искаш по въпроса за омъжването, без дискусии и стрес - учтиво, с разбиране, подреди нещата. Много е възможно да е от свръхнарежение.

Болката е от няколко месеца,постоянна не минава от нищо.Събуждам се и лягам с главоболие.Голяма хипохондричка съм,шмам болка в корема,която също от нищо не минава.Мислех си ,че имам рак на дебелото черво.Правих колоноскипия е гастроскопия.Дали от въображението ,че имам рак си докарах това главоболие,или наистина си имам нещо.ДА,напрегнато ми  и за сватбата,но надали това  е причината.Аз премислям всичко много и си представям всевъзможни лоши неща.До петък не знам как ще ми минат дните.

# 4
Най-важно е в момента да се успокоиш. Преди 4 години, когато бях в 10 клас, имах постоянно главоболие, което беше толкова силно..Само когато спях, бях добре, през останалото време не знаех какво се случва с мен. Ходих на невролог, изписа ми много силни хапчета, които не пожелах да пия, защото те само замазват положението. Исках да разбера, откъде ми идва този проблем. Накрая разбрах, че сама съм си виновна, вършех толкова много неща, а забравях да се грижа за себе си. Опитай се да разбереш какво провокира това главоболие, променяла ли си нещо в ежедневието си? И да, напълно е възможно болката от корема да е преминала към главоболие и обратното. Затова ти казвам да се успокоиш! 4 години си по-голяма от мен, какъв рак и тумор те водят? Не си мисли глупости, защото голяма част от проблемите са в нашата глава и допълнително с нашите мисли усложнявяме положението.

# 5
Виж момиче, няма да стане така! Ти на 24 като не може да озаптиш хипохондрията какво ще е като си бременна, майка или остаряла.

Започни да четеш и търсиш помощ за хипохондрия.
За главата моя съвет е докато чакаш ЯМР да си изследваш пролактина. Следва изследвания на очите, зъбите. Отиди на 2 масажа на гъб, шия и глава.

С хипохондрията много ще си прецакаш цялото изживяване ЖИВОТ.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 10:31 от the Дорис

# 6
Най-важно е в момента да се успокоиш. Преди 4 години, когато бях в 10 клас, имах постоянно главоболие, което беше толкова силно..Само когато спях, бях добре, през останалото време не знаех какво се случва с мен. Ходих на невролог, изписа ми много силни хапчета, които не пожелах да пия, защото те само замазват положението. Исках да разбера, откъде ми идва този проблем. Накрая разбрах, че сама съм си виновна, вършех толкова много неща, а забравях да се грижа за себе си. Опитай се да разбереш какво провокира това главоболие, променяла ли си нещо в ежедневието си? И да, напълно е възможно болката от корема да е преминала към главоболие и обратното. Затова ти казвам да се успокоиш! 4 години си по-голяма от мен, какъв рак и тумор те водят? Не си мисли глупости, защото голяма част от проблемите са в нашата глава и допълнително с нашите мисли усложнявяме положението.
Лошото е че не мога да се успокоя,а с  всеки изминал ден ставам по-зле.Боли ме 24 часа, всеки ден.При теб така ли е било?Заради този проблем с корема съм ходила на десет доктора сигурно,много изследвания и пари пръснати на вятъра.Може и от напрежението да се появи главоболието,знам ли.
Виж момиче, няма да стане така! Ти на 24 като не може да озаптиш хипохондрията какво ще е като си бременна, майка или остаряла.

Започни да четеш и търсиш помощ за хипохондрия.
За главата моя съвет е докато чакаш ЯМР да си изследваш пролактина. Следва изследвания на очите, зъбите. Отиди на 2 масажа на гъб, шия и глава.

С хипохондрията много е си прецакаш цялото изживяване ЖИВОТ.
Здравейте,пролактина е в норма.Нося очила с диоптър и е добре да отида на офталмолог,но вече да мине ЯМР.

# 7
Да, постоянно ме болеше. Само когато заспивах бях добре. Още със ставането от леглото започваше зверски да ме боли. От аналгин не ми минаваше, дори повече започваше да ме боли. Потърси причината, защото може така цял живот да си обикаляш по доктори и да ти казват, че нищо ти няма!

Общи условия

Активация на акаунт