На кое женско име да се спра

• 5 631
  • 183
  •   1
Отговори
# 120
Десислава - звучи ми най-нежно....

# 121
Александра Peace

# 122
Моя слабост е Александра  Peace

# 123
от изброените определено Десислава  Peace

Първо е изключително женствено, нежно, носи смисъл и даже има историческа наследственост, а не на последно място не всяко второ момиче се казва така Wink.
Покрай прословутия портрет на Боянската принцеса и това че няколко български владетели така са си кръщавали щерките си мисля че това определено е име придаващо царственост и достолепие .... аз даже не бих се замисляла кое да избера  Wink
А според някои именници името идва 15-16в и на стар български означава ‘постигам’.

# 124
Гласувах за Александра.Виктория и габриела също ми харесват.

# 125
Виктория  Peace

# 126
на мен лично най-много ми допада Александра

# 127
  • софия
Габриела и Виктория

# 128
  • В светлината на слънцето
от изброените определено Десислава  Peace

Първо е изключително женствено, нежно, носи смисъл и даже има историческа наследственост, а не на последно място не всяко второ момиче се казва така Wink.
Покрай прословутия портрет на Боянската принцеса и това че няколко български владетели така са си кръщавали щерките си мисля че това определено е име придаващо царственост и достолепие .... аз даже не бих се замисляла кое да избера  Wink
А според някои именници името идва 15-16в и на стар български означава ‘постигам’.

Подкрепям с две ръце Десислава. От Александри и Виктории честно да си призная до гуша ми дойде. А Десислава е хем царствено, хем старинно име, хем много красиво. Пък и напоследък не се среща твърде често. И е много българско. Аз по принцип съм за
българските имена, освен в случаите на смесени бракове. А специално за Десислава имам и личен мотив.  Grinning

# 129
Александра

# 130
Благодаря на всички които се включиха и гласуваха

# 131
А на кое от всички се спряхте! Thinking
Желая ти изключително леко раждане на прекрасно здраво бебче!!!  bouquet

# 132
За Десислава съм.
Изабела  Naughty

# 133
Виктория или Габриела.