Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 3

• 14 285
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Цитат
Покана за сериала от актьорския състав

#Deha #Genius #ArasBulutİynemli #Ahseneroğlu #AhsenEroglu #TanerÖlmez #TanerOlmez 

Готови ли сте, момичета?!
Ще щурмуваме ли отново заедно поредния епизод?!
Очаквам ви...

# 601
# 602

Един пост от фотографа Gerard Philippe Mabillard, който е направил тази снимка на Арас.
"АРАС БУЛУТ ИЙНЕМЛИ.
Невероятен актьор.
Огромно БЛАГОДАРЯ за тази незабравима и уникална фотосесия в хотел TomTomSuites."
@iynemliarasbulut @artistanbul1 @tomtomsuites

Тази снимка също е неговото дело.

На нея международният фотограф е написал:

"АРАС БУЛУТ ИЙНЕМЛИ.
Прекрасен актьор.
Тази снимка е в моята книга "ДЕЛЪТ НА ЗВЕЗДИТЕ".
Спомням си усмивката на Арас Булут Ийнемли, прекрасен актьор, обожаван в родината си Турция, който пристигна на уговореното място, взе ме в ръцете си и ми подари назар (синьо мънисто за очи) - талисман за късмет, който нося с мен оттогава. За тази снимка всяка врата беше отворена за мен, воден от joie de vivre на Арас (радостта от живота). Не беше изненада, че той избра да постави фигурка на "Малкият Принц" в чашата си - отражение на неговия феноменален талант."  

# 603
Привет! Hug Аз вече съм наредена и чакам. Линка с озвучка https://www.ivi.tv/livestream/11524?utm_source=vk&utm_medium=dar … &utm_content=post Приятно гледане! Heart

# 604
Пипи, благодарим. Аз не знам руски, но ще помагате с превода, ако се наложи, надявам се😀

Още една готина снимка зад кадър от Мелис, Седа и Бурак Кан😊

Иначе и аз съм пуснала Youtube и чакам да свърши озета. Та готова съм и ще гледам. Очаквам един бомба 💣 епизод💥

# 605
Пипи, Ани, аз също се подредих пред компютъра и съм готова за епизода.
Благодаря за линка с озвучката!

Цитат
От официалния канал:
„Всички тайни са изложени на масата“ ❤‍🔥  

Започна...

# 606
Докато трае рекламата пускам и линковете за онлайн гледане.

Show Tv Online:
https://www.showtv.com.tr/canli-yayin

Youtube Online:
https://www.youtube.com/live/ouuCjEjyKVI?si=Vil-6-m7O0Rl9gwk

# 607

Започна, напрегнах се още с първите кадри. Добре го наредиха Девран. Сега за убийство ли ще го разследват.

# 608
Целта на Хаким е била Девран да пусне въжето.
Джесур е сигурен ,че дори и да отнеме време може да се докаже ,че е невинен. И още се чуди за планът.
Ако прилича на баща си ще се издигне от дъното на бързо. Ако не прилича да минава бързо.
Девран казва ,че вярва в полицията въпреки ,че убийците на брат му се разхождали на свобода.
Обади се на Софи помоли да не казва нищо на семейството му ,че се намира в отдел убийства.
Карга е бесен относно това ,че Иско не е спазил думата си за чистия бизнес.
Ферман също се чуди какво общо има с него. Той се подигра с теб и се опитва да отмъсти брат ти мисли ,че нямаш този мозък да намериш толкова пари.
Но ето той щеше да ги намери хайде да видим какво можеш ти ,но не знае ,че и ти можеш да намериш парите с щракване на пръсти.
И как? Ще обера банка ли?
Тогава двамата ще потънем и Девран няма да бъде излъган.Аз ти вярвам синко. Нека той види какво е изтървал.

# 609
Натопиха го. Стреля шофьора на Хаким. Но предполагам ще сравнят оръжията, с които е стреляно и ще разберат, че не е той. Иначе не би се измъкнал толкова лесно.

# 610
Девран изпрати Софи в къщата да вземе нещо, което той е оставил.
Може би това ще помогне за освобождаването му.

Искендер продължава да оплита Ферман в игрите си. Настройва го срущу Девран.

# 611
Хахаха не мога. Точно махленска свада.

- Какво търси на тази дъщеря и тука?
+ Не на тази Айсел съм аз.
- Вземай си дъщерята и си ходете.

Момента от фрагмана за случилото се.

# 612
Той Искендер се опитва да подклажда комплексите на Ферман и да го настройва да се доказва.
Това с Айсел и Гюлче хич не ме радва като го дават. С техните разправии. Но те разбраха, че Девран е затворен. На Имре погледа беше един път😀

# 613
Девран е спокоен вече ,че полицията ще се намеси да му помага за брат му
-Докато те си мислеха ,че ще тикнат тук за една клевета , а всъщност сега целия участък ще е след тях.
Няма проблем до два дни ще излезна ,но те да му мислят.
Въх мъри Азрата кара да краде от сметките на клиенти. Малее това като Шевкет от Листопада бях в потрес тогава.

# 614
Аз изпуснах момента с Девран. Как ще накара полицията да му помага?
Ох този Ферман...кой къде го хване, все го прави на глупак. Да се чуди човек как се занимава със счетоводство😆

Общи условия

Активация на акаунт