Къде в Пловдив??? - 107

• 27 560
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
От магазина на ул Победа преди моста на Герджика (точно в стария блок преди китайския ресторант) съм доволна. На място дойдоха да ми вземат точни размери, защото поръчвах пердета на калем (такива които си стоят на прозореца постоянно и ги махаш само за пране).

Може ли препоръка за магазин за пердета?
За всекидневната взехме от един магазин на Коматевско шосе, но искам за другите стаи да са от друго място.

# 406
  • Пловдив
Здравейте,
Къде в Пловдив има магазини с красиви и качествени съдове за хранене, чаши и прибори? Трябва ми всякаква домакинска посуда за нов дом. Засега сме разгледали само специализираните щандове в Айко и  Техномаркет.
Много благодаря! Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 11:42 от Vanessa_MM

# 407
За пердета съм доволна от ъгъла на бул. “Цар Борис III-ти Обединител” на светофара. Наредени са Пердетата, мини пицария и минимарт. Вътре дамата е малко странна, но си разбира от работата и останах много доволна, завесите се спускат тежко, не минава светлина както искахме и изглеждам много скъпо. Направи ни дори ъгъл, който се съмнявах, че ще стане красив с перде.

# 408
В РУМ Молдавия има всякаква посуда. Входът е откъм Македония, а не както беше едно време. От прибори до дъски за мезета. Чинии, чаши и каквото се сетите.

# 409
  • Пловдив
Посуда има и в магазин Еником в Полиграфия.
Преди имаше и един магазин в Мол Плаза с много красиви неща, но скоро не съм ходила и не знам дали още е там.

# 410
  • Пловдив
Къде има разнообразие от качествено кафе на зърна в големи опаковки и някакви сиропи за напитки с кафе, капучино и т.н.?

# 411
Здравейте,
Къде в Пловдив има магазини с красиви и качествени съдове за хранене, чаши и прибори? Трябва ми всякаква домакинска посуда за нов дом. Засега сме разгледали само специализираните щандове в Айко и  Техномаркет.
Икеа, но в пловдивската много малко може да се види за съжаление.

# 412
  • Пловдив
Сервизи за кафе и различни видове посуди има и в китайските магазини тип левче. Някои са доста прилични на вид и цените не са трепач.

Между другото за коледните чинии и купички да споделя. Сутринта отидох в Бриколажа. Бяха останали много малко, купих купички, чинии имаше само едни с елхички - скъпички ми се видяха и главно не ми харесаха чак толкова. След това ходих до Евроленда - същите чинии и купички - очевадно на доста по-високи цени. За да не съм съвсем без чинии купих няколко чисто бели, че се връзват с червено-белите ми оцелели от предни години коледни, минах и през Пепкото, там нямаше нищо. Но наистина бях впечатлена от високите цени в Евроленда.

# 413
  • Пловдив
desolina79, магнити съм поръчвала от един баща от групата Купи подарък от майка на дете с увреждане. Последните две години и календарите правя при него.

# 414
  • Пловдив
Здравейте,
И аз бих препоръчала магазина, който се намира в РУМ Молдавия, както и един магазин, който се намира на ул. Отец Паисий, точно до градинката над Джумаята.

# 415
  • Пловдив
Колкото пъти се засиля към магазина за посуда в РУМ Молдавия, толкова пъти е затворено. Това е все в събота. Май работят до обяд или нещо такова, имайте го предвид.

# 416
  • Пловдив
Събота е до обяд, другите дни до 18ч.- много неудобно.

# 417
От 3 дни съм в издирване на сушени смокини и все удрям на камък. Някой? Joy

# 418
Сушени смокини има в големите вериги, в едни кръгли опаковки.

# 419
Сещам се, но ходих до метро, лидл, билла (поне в моя район) и нямаше никъде. Чудя се в Лекси дали ще има

Общи условия

Активация на акаунт