Къде в Пловдив??? - 107

• 27 428
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Къде покрай Еконта? Всеки ден от там минавам и не съм обърнала внимание.
Еконтът е на  тротоара срещу училището, нали? Продължавате по тротоара на Еконт и минавате през едно широко пространство, спират коли. Там има хранителен магазин и точно до него е магазинът за месо.

# 736
  • Пловдив
Психодиспансерът не е в сградата на хирургиите. В една отделна сграда е.

# 737
Елънче, мога да дам инфо само за психодиспансера(макар, че не за деменция, а за дете с аутизъм сме взимали документи за пред ТЕЛК)- отивате на регистратурата в тухлената сграда, която е след бараките( там има къде да паркирате) и  казвате че сте за документи за ТЕЛК. Ще Ви дадат часове и ще Ви кажат кога, в кой кабинет да се явите. Накрая, като ги обиколите и я прегледат докторите, ще трябва да минете и  нещо като комисия( в смисъл, че се минава през един кабинет, в който да Ви напишат заключението), отново минавате регистратура, да Ви сложат кръгъл печат на документите( може и да Ви искат 5лв ) и това е. За да не разкарвате баба Ви напразно, Ви съветвам да им се обадите сутринта( 032 642 376) и да питате дали има възможност за близки часове..., а и понякога ги няма някои от докторите, та да Ви дадат по телефона дата и часове.
За месо- от веригите- напоследък сме доволни от месото, което предлагат в КАМ маркет, до Слънчевите лъчи. Пакетирано е, нямат витрина. Но досега не сме случили да не е ОК( зареждат ги от Унитемп, Биляна и Житница).
Иначе, тия дни ще го проверим и този, новия магазин, за който споделихте.

# 738
  • Пловдив
daskal77, благодаря, самата аз там съм паркирали няколко пъти 🤦🏽‍♀️ то бива да съм бльон 🤐

# 739
  • Пловдив
Малко късно, ама да се включа за месото Blush
Пазарувам от "Лекси" в Гранда и от месарския магазин на кръговото на Богомил и "Петко Д. Петков". Вторият е с малко по-високи цени, но месото си е прясно и мелят безплатно. Затова и не купувам кайма от години Hug

# 740

Общи условия

Активация на акаунт