Къде в Пловдив??? - 107

• 27 434
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Аз съм доволна от месарницата на Садово. Имат фирмен магазин и в Кючука на ул. Дрин. Намира се  по пътя между Белите брези и Събота пазар.

# 721
  • Пловдив
И от мен глас за Садово, макар да ползвам магазина в Тракия.

# 722
И аз чух добри отзиви за тях. В гугъл обаче много хора се оплакват, че са си развалили качеството и продават старо месо. Вие забелязали ли сте нещо подобно?

От години си търся нормална месарница в Пловдив Confused

# 723
И аз чух добри отзиви за тях. В гугъл обаче много хора се оплакват, че са си развалили качеството и продават старо месо. Вие забелязали ли сте нещо подобно?

От години си търся нормална месарница в Пловдив Confused
От както живея в Пловдив, не мога да открия качествено месо. С удоволствие бих си живяла на веганство, но има проблем с железен дефицит и гледам да ям.
Пробвала съм всички горепосочени места и отгоре, бях питала и тук във форума. Месарницата на Южен Полъх пробвах смес кайма и телешка и не ми хареса. В Господин месар, каймата е солена и мазна, пилешки бутчета понякога докарват и не са съвсем лоши.
 Горе-долу съм доволна от телешкото от арабския магазин на центъра, до Съединение, но скоро не съм пазарувала от там. Започнах да ходя в метро в Тракия и ги моля да ми смелят телешка ябълка и след това си го овкусявам и готвя както си реша. Прясно телешко месо за готвен не съм си намерила до сега, а ми се иска да си купувам, в къщи не ядем свинско.
Пилешко също пробвах да купувам от там, но не ми допада.
В същото време, понеже често пътуваме, си купих при последното пътуване няколко пилешки тънко нарязани филета от рандъм супермаркети в Хърватска и Италия и си върнах няколко и в нас. Ами разлика при един и същи начин на приготвяне е страшно голям. Просто за България имам чувството, че 3-то качество внасят.
Ако някой сподели инфо, ще следя Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 13:17 от Joana85

# 724
Аз съм доволна от месото за готвене и каймата на Лекси на Марица. Там го транжират, самото месо от къде идва не знам. Но е прясно и няма жили. От Билла колкото пъти съм се изкушила да взема месо или риба, все съм попадала на недобро.

# 725
  • Пловдив
Има сравнително нов магазин за месо на Хеликом, Сливен. Посещавам този на бул. "България", гледам във ФБ, че са открили и в Кючука на ул. Павел Калпакчиев 18 /на пресечката с ул. Стефан Стамболов. Има зареждане на месо всеки ден, богат е изборът. Мезетата също са много добри.

# 726
Къде на България го има този магазин? Към Панаира някъде ли?

# 727
  • Пловдив
Ако идваш от Риц, в посока колелото на Панаира е вдясно В редицата от магазини Bringto, левче, завеси...

# 728
  • Пловдив
В тракийското Садово не сме случвали на старо месо, а през ден пазарим от там. Ребрата с мед и горчица, крилцата, хапките, мариновани пържоли, ребрата за скара...като се замисля всичко сме купували. От както казахте за Иво купуваме от него свинската овкусена кайма.
Телешко нарязано купуваме от Лекси на Марица, гледам и при Иво изглежда добре, но още не сме взимали.
Конско взимаме от Къртевите, уши Новомес, но вече говорим за извън Пловдив. От Ново

# 729
Има ли тази година безплатни транспортни карти  за 7-14 годишните?

# 730
  • Пловдив
Мога да препоръчам един семеен магазин в Изгрев, до Еконта, които е на гърба на ОУ Димчо Дебелянов. Продават телешко и пилешко, агнешко също. Изключително ниво на хигиената, с това ме спечелиха. Но и месото им е с добро качество.

# 731
Мога да препоръчам един семеен магазин в Изгрев, до Еконта, които е на гърба на ОУ Димчо Дебелянов. Продават телешко и пилешко, агнешко също. Изключително ниво на хигиената, с това ме спечелиха. Но и месото им е с добро качество.
Тургай Hands Plus1

# 732
  • Пловдив
Къде покрай Еконта? Всеки ден от там минавам и не съм обърнала внимание.

# 733
За магазина на Садово - и аз пазарувам от тракийския и досега все съм оставала доволна. Не виждам причина да бъде по - различно в този в Кючука. Ще посетя този в Изгрев. Благодаря за предложението. И на магазин Иво се каня от много време покрай вас, но все не намирам път натам.

# 734
  • Пловдив
Здравейте!
Утре ще водим баба ми в психодиспансера за изследване и документ за ТЕЛК заради деменцията й.После трябва да идем в нервна клиника при проф.Атанасова също за документ.Някой правил ли е такова нещо?Да обясни с няколко думи какво представлява прегледа, къде точно се ходи в Хирургиите, ей такива неща.
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт