Къде в Пловдив??? - 107

• 27 554
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Учителят на дъщеря ми, в 4 клас, слава Богу прояви въображение и не ни затлачи в кловоза на слънчевата система от стиропор....Жив и здрав да е, че ги научи на правопис и пунктуация. Това е предостатъчно.

# 481
Боже, за пръв път виждам такова нещо! И нашата госпожа сигурно ни го е спестила, да е жива и здрава! Heart

# 482
Къде се продават здрави кашони,които ми трябват за пренася на багаж.

# 483
  • Майничка
Купувала съм от Практикер.

# 484
Къде се продават здрави кашони,които ми трябват за пренася на багаж.
Последно взех от Метро, но имаха само 2 размера. Иначе преди години от завода на Дунапак. Само след сглобяване минавам с широко тиксо за всеки случай.

# 485
  • Пловдив
Не е излишно да се проявява творчество и въображение в училище.
Проектите не са такъв ужас, какъвто си ги представяте.
А дали ще са от стереопор или в друг вариант е въпрос на възможности и гледна точка.

# 486
И аз не мисля, че е ужас, а напротив. Но пък от питанията в темата съм останала с впечатление, че задачата не е изцяло творческа, а "направете проект от стиропорени топки", затова се и пошегувах.

# 487
  • Пловдив
Лошото е, че повечето проекти ги правят родителите, не децата /поне това забелязвам по групите из фейса/.

# 488
  • Пловдив
На голямото помагах, но малкото се справя само.
Идеите са нейни, аз само давам рамо за набавяне на материали.
Задачата е творческа, но за да е 3Д проекта топките са най-логичния избор.
На дъщеря ми пък и хрумна друго, съвсем различно.

# 489
  • Пловдив
Дъщеря ми е правила много проекти, никакъв ужас не са. Откъде се взе ужасът. Точно този не е правила, но и това не е ужас. Да кажем, че въображението и се простира отвъд слънчевата система. 😂 Никога, за нищо, не съм помагала. Аз съм от кръжока:"Ръцете ми пречат". 🫣
Да не е само спам, отвориха ли Сефора?

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 16:59 от dazel

# 490
Днес бях в мол Плаза и Сефора не е отворен.

# 491
И от мен едно "за" каймата и изобщо месото в магазин Иво. Транжорната е в магазина и се вижда през прозореца как работят в нея. На спирката срещу Пещерска гроздова.
Ще дам ъпдейт на информацията. В неделя транжорната им не работи, съответно няма кой да смели кайма. Преди Коледа взех, днес бях в района и реших да попълня запасите с кайма, но ударих на камък.

# 492
За много години, момичета!
Къде в Пловдив мога да премина през курс за първа долекарска помощ за възрастни и деца? И какви цени има?

# 493
Може ли да препоръчате педиатър в кв. Тракия?

# 494
  • Пловдив
Сещам се само за Червения кръст.

Общи условия

Активация на акаунт