Къде в Пловдив??? - 107

• 27 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • до най-прекрасния мъж
За матраци препоръчвам хората на Коматевско шосе. Жената обяснява много подробно.
+1. Имаме 3 матрака от тях. Въпреки че са бюджетни, са много удобни и издържливи. Единият кара 11-та година и чак сега се усеща леко слягане. А не сме от леките и сме го въртяли само два пъти. Пак бих им се доверила.

# 466
Сайтовете съм ги гледала, но повечето са до р-р 164. По случайност в Пазарджик намерих един 170 и го взех. Ще потърся този в Пловдив, защото искам да премери. Краен вариант е да им пиша дали и какви модели предлагат за този ръст.
Благодаря за информацията!
Мииии те са марка за бебета и деца. За 170 см купувайте мъжко S вече ..

# 467
Трябва ми магазин Sinsay, но по центъра. Дава ми по карта, че има такъв на ул. Иван Вазов. Вярно ли е и къде точно е?
Има Гугъл снимка, но на УниКредит банката.

# 468
Трябва ми магазин Sinsay, но по центъра. Дава ми по карта, че има такъв на ул. Иван Вазов. Вярно ли е и къде точно е?
Има Гугъл снимка, но на УниКредит банката.

Според сайта на Синсей там магазин няма. Има в Мол Пловдив. Мол Плаза, в Луксор Тракия и на Виа Парк.

# 469
Синсей отвориха скоро и на бул България до Лидл и Зора

# 470
  • Тра-ла-ла

# 471
Има Синсей на Ив. Вазов, скоро го видях, горе долу срещу библиотеката се пада.

# 472
Здравейте! Дали някой знае откъде мога да купя комплект топки от стиропор за изработване на макет на Слънчевата система? Знам, че продават готови комплекти от топчета с различна големина, гледах ги по сайтовете, ама ми се иска да ги взема от някъде в Пловдив, да не се занимавам с куриери. Благодаря предварително!

# 473
  • Майничка
Емарт

# 474
Здравейте! Дали някой знае откъде мога да купя комплект топки от стиропор за изработване на макет на Слънчевата система? Знам, че продават готови комплекти от топчета с различна големина, гледах ги по сайтовете, ама ми се иска да ги взема от някъде в Пловдив, да не се занимавам с куриери. Благодаря предварително!
В Джъмбо съм виждала. Ние лично използвахме топки от коледната украса. Те също са от стиропор. Боядисахме ги отгоре с темперни бои и стана супер. С пластилин също става.

# 475
Комплект от стиропор на Слънчевата система съм купувала от книжарницата на бул. Васил Левски, срещу църквата "Иван Рилски" в Кършияка. А топки от стиропор имаше в Пепко, но те са с еднакви размери, докато в самия комплект, който го взех от книжарницата имаше Слънцето и различни по-големина топчета (планетите). Ето абсолютно същият тук: https://officev.bg/komplekt-slancheva-sistema-ot-stiropor-malka- … t-za-uchilishte-1.
В тази книжарница имаше и черен картон върху, който лепихме планетите.

# 476
Кажете в кой клас се прави системата, да купя отсега тези прословути топки 😁

# 477
  • Пловдив
В четвърти.

# 478
  • Пловдив
Кажете в кой клас се прави системата, да купя отсега тези прословути топки 😁
Преди години моделът на дъщеря ми беше от хартиени планети, висящи на прежда, разположени в съответните орбити около слънцето . Поне вложихме малко фантазия. С тия топчета всички носят едно и също.

# 479
Това на щерката. Малко по-различно от топчета на лист .. и дрес-кодът е в тон ☺️

Общи условия

Активация на акаунт