Къде в Пловдив??? - 107

• 27 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Майничка
При положение, че вече има читави препарати по аптеките, няма много смисъл от газ, мас и оцет. Мажеш според указанията, разресваш с малкото гребенче и после пощиш до откат и периодично проверяваш дали сред падналите гниди има живи, това е.
Като се изчисти детето, периодично мажеш превантивно и проверяваш.

За фризьор - не виждам кой ще се навие, ако стане сакатлък и на салона му излезе име, че клиент е хванал въшки оттам ...

# 436
Откъде мога да купя матрак? Искам да го видя, не онлайн. Приемам препоръки за марка и модел.

# 437
  • Пловдив
Тед имат шоурум на 6ти септември.
Моят е този.
https://ted.bg/bg/ortopedichen-matrak-favourite-nova-orthopedic- … topedik-dvulicev/

Голям магазин за матраци е Матро. Имат шоурум на Кукленско шосе и предлагат матраци от различни марки, доколкото виждам.
Попадала съм на препоръки и за матраци на Екон.
Икеа също предлагат матраци и в центъра за поръчки има мостри, но все още имат проблем с продажби и доставки.

Няма да е лесен избор, тъй като разнообразието е огромно. Но аз по-трудно избрах леглото.

# 438
Пак на Шести септември след Бриколаж, Матраци Дизма. Имат мостри на най-различни производители. Нани и Магнифлекс сме взимали от там.

# 439
Матраци имат Юск и Икеа. На тези в Юск може да лягаш и пробваш.

# 440
Пак на Шести септември след Бриколаж, Матраци Дизма. Имат мостри на най-различни производители. Нани и Магнифлекс сме взимали от там.

И нашите са от там.

# 441
  • Пловдив
За матраци препоръчвам хората на Коматевско шосе. Жената обяснява много подробно.

# 442
За матраци препоръчвам хората на Коматевско шосе. Жената обяснява много подробно.
Къде на Коматевско?
Юск и икеа нямат моя размер, матро и дизма  ще ги проверя.

# 443
Ако се налага поръчка по размер  и избор на дебелина и твърдост дунапрен на матрак,препоръчвам Мебели Янев, София. Поръчахме си при тях диван с матраци за ежедневно спане ,ползвайки добри отзиви от форума.
Съжалявам единствено ,че не ги открих по- рано . Родихме се с техния диван.
Като цена на нас ни излезе по- изгодно от конфекцията в магазина отсреща, включително с доставката.

# 444
Къде на Коматевско?
Юск и икеа нямат моя размер, матро и дизма  ще ги проверя.
https://maps.app.goo.gl/pVfWoKMyUpoJrLvs9?g_st=ac

# 445
Т.е. Нани

# 446
Трябва ми за подарък хубава  икона на св. Мина, къде мога да взема?
Цена до около 120лв

# 447
Щефи, преди време свекърва ми взе от един магазин по "Отец Паисий", ако не ме лъже паметта беше сравнително близо до гърба на УниКредит, но отсрещната страна на улицата.

# 448
На “Отец Паисий” има голям църковен магазин. Точно на кръстовището, където се завива за църквата, на ъгъла.

Красиви икони има и в Сара Трейд на Коматевско шосе. Взехме разкошна на св. Георги от там миналия месец за 119лв.

Виждала съм икони и в готиното подаръчно магазинче на Мария Луиза малко след синдикалния посока руски.

# 449
  • Тра-ла-ла
Търся чисто бели гумирани листове А4 от Eva/foam материал. Минах през Ем Арт, но имат само в мръсно бяло/сиво. Друг добре зареден магазин за хоби материали има ли?!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт