Къде в Пловдив??? - 107

• 27 563
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Щефи, много красиви икони, в този диапазон, има в Араповския манастир, ако не държиш точно от града да е.

# 451
Голям магазин за икони има в Кършияка зад община Марица, на улица Средец.

# 452
Здравейте!
Имам път към Пловдив и бих искала да ме насочите към магазини, където предлагат спортни долнища/анцузи/екипи на фирмата Rach. Търся ги, тъй като те имат едни slim модели, които стават на кльощавия ми син. Става въпрос за размер 170. Р-р 164 ни е точен, и искам да взема по-големи.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 453
За първи път ги чувам.
На сайта им в посочен един партньор в Пловдив. Чак размери и модели... Много конкретно търсиш... Гледай и онлайн, след като знаеш какво ти трябва.
https://rach-baby.com/blog/#1588948196646-60455f5a-a642

# 454
  • Пловдив
Виждала съм икони и в готиното подаръчно магазинче на Мария Луиза малко след синдикалния посока руски.

Това не е ли Гладстон?

# 455
  • Euskal Herria
Търся чисто бели гумирани листове А4 от Eva/foam материал. Минах през Ем Арт, но имат само в мръсно бяло/сиво. Друг добре зареден магазин за хоби материали има ли?!
Скрит текст:
В Джъмбо съм виждала такива листове, по-точно цели комплекти са - няколко цвята в пакет. Ако това те устройва. можеш да видиш там. Или в Office 1 - имат различни материали, но не знам дали точно такъв тип предлагат.

# 456
В онлайн магазина на Ем Арт няма ли? Няколко пъти съм поръчвала през магазина им, доставят го и ми звънят момичетата. За други артикули обаче.

# 457
  • Пловдив
А за какво се използват тези листове?

# 458
Това е описанието от сайта им
https://www.emart.bg/mikroporesta-guma-eva

# 459
  • под тепетата
Използват се за декорации, апликации.
Ето това е изцяло с такава гума, но с брокат.

# 460
Виждала съм икони и в готиното подаръчно магазинче на Мария Луиза малко след синдикалния посока руски.

Това не е ли Гладстон?
И аз така мисля.

# 461
Здравейте!
Имам път към Пловдив и бих искала да ме насочите към магазини, където предлагат спортни долнища/анцузи/екипи на фирмата Rach. Търся ги, тъй като те имат едни slim модели, които стават на кльощавия ми син. Става въпрос за размер 170. Р-р 164 ни е точен, и искам да взема по-големи.
Благодаря предварително! Simple Smile
В Асеновград имат магазин.

# 462
Сайтовете съм ги гледала, но повечето са до р-р 164. По случайност в Пазарджик намерих един 170 и го взех. Ще потърся този в Пловдив, защото искам да премери. Краен вариант е да им пиша дали и какви модели предлагат за този ръст.
Благодаря за информацията!

# 463
  • Тра-ла-ла
Не знаех, че може онлайн поръчка от Ем Арт да се достави до магазина. Но в моя случай предпочитам да видя белия цвят на живо.
Аз конкретно ще ги използвам, за да покрия дъното на чекмеджета, в които ще съхранявам бижута. 🙃

# 464
  • Пловдив
Благодаря, изглежда доста функционално.

Общи условия

Активация на акаунт