Къде в Пловдив??? - 107

• 27 500
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Синът ми изкара преди две години книжка в Ауто Пловдив. Доволен е. Никога не е ставало въпрос да плаща, за да си вземе изпита. Вярно е, че го скъсаха. Чак на третия път взе изпита, но за мен това не е голям проблем. Стана по-уверен след допълнителните часове и определено мога да кажа, че се научи да кара.

# 631
Колко време продължаваше един час по кормуване? 2 часа като при другите или 45 мин?
Собственика на Ауто Пловдив изглежда и пише във фейсбук като много коректен човек. Ако някой се оплаче, че е скъсан на изпит. Човекът веднага пише много аргументиран коментар с каква грешка е допуснал скъсания, пише ние не обещаваме книжки, ние обещаваме да научим нашите курсисти да шофират, а ако искате само книжки без знания може да потърсите други колеги".С много добро впечатление съм останала от собственика, но той обучава само на автоматик. Те имаха преди една лъскава и нова кола и май шефа работеше само с нея и Вип курсовете. Обаче съм чувала, че поради големият брой курсисти часовете са само по 45 мин и са рядко в седмицата.

# 632
Къде В Пловдив може за се отиде за хубаво капучино и да си работиш с лаптопа, приятно и casual местенце с интернет безплатен.
Предпочитам около центъра 🍀🌸

# 633
  • Пловдив
Дъщеря ми ходи в Costa кафе на Главната. По едно време му правиха ремонт, но предполагам сега си работи.
Също често ходи да учи с приятелка в Старбъкс в Мол Пловдив.
Има и едно малко и уютно кафене след Долче Фелини, последното накрая на кооперацията (срещу Новотела)- виждала съм хора с лаптопи, но не знам как стои въпросът с интернета.

# 634
Къде В Пловдив може за се отиде за хубаво капучино и да си работиш с лаптопа, приятно и casual местенце с интернет безплатен.
Предпочитам около центъра 🍀🌸
Аз съм ходила в различни, защото понякога много се напрягам у дома и искам да сменя средата.
Та, може да проверите следните: The Family Coffee Roasters, Dwell Coffee House , Costa, както вече са си казали. Тези ми допадат на мен и са спокойни и удобни за работа.
Ходила съм и в Никото, но нещо не ми допадна.
.

# 635
Здравейте, къде правят бенто торти(от онези малките тортички)?
Преди много време съм поръчвала от Джъст кейкс, но вече не предлагат.

# 636
  • Пловдив
Малки тортички има винаги в Криспи. Няколко вида са. Не знам бенто ли се водят.

# 637
Вижте в Тоскана.

# 638
Нико имат Бенто торти винаги  /за Нико премиум на бул. България говоря/

ПП По-нагоре се спомена The Family Coffee Roasters - не знам напоследък как е - за ходих преди няколко месеца и имаше табела на прозореца при щъркелите с негативен текст за работа от кафенето /но пък вътре си работеше един господин с лаптоп.../.

# 639
Нико имат Бенто торти винаги  /за Нико премиум на бул. България говоря/

ПП По-нагоре се спомена The Family Coffee Roasters - не знам напоследък как е - за ходих преди няколко месеца и имаше табела на прозореца при щъркелите с негативен текст за работа от кафенето /но пък вътре си работеше един господин с лаптоп.../.
Хм.. може аз да съм пропуснала този момент.. Скоро не съм ходила, наистина. Извинявам се, ако съм подвела!

# 640
Може ли препоръка за къща за гости около Пловдив. Да може да събере около 25-30 човека. Синът ми е абитюриент и обмислям и този вариант. Така ще бъде на едно място и спането и хапването с близките. Ще почна да разглеждам по сайтовете, но ако има препоръка ще е супер

# 641
  • Майничка
Аз бих препоръчала "Базилея гардън" в Старо Железаре, но няма такъв капацитет за спане. Иначе за парти е супер, място има и собствениците са готвачи, те държаха "Гастро център" до турското консулство.
Може би ако се комбинирате с друга къща в района за спането.

# 642
  • Пловдив
Може ли препоръка за къща за гости около Пловдив. Да може да събере около 25-30 човека. Синът ми е абитюриент и обмислям и този вариант. Така ще бъде на едно място и спането и хапването с близките. Ще почна да разглеждам по сайтовете, но ако има препоръка ще е супер

бяхме на 50 годишнина в семеен хотел Диана с. Лясково, но не знам колко е капацитетът, ние бяхме около 15 души
не е далеч, малко над Асенова крепост
собственикът пее много хубаво, голям купон стана с негово участие
и храната беше добре

# 643
В Лясково става грандиозен купон с караокето. То не мисля, че повече от 20 човека могат да се настанят в Диана.

# 644
Да, това хотелче в Лясково е супер, става голям купон. Има и къде да се разходиш. Били сме около 15 души, но не знам какъв е леговия капацитет.

Общи условия

Активация на акаунт