ЯНУАРСКИ недоспали мами на прекрасни господа и дами

• 9 922
  • 253
  •   1
Отговори
# 30
Саша аз съм съгласна да ти помагам...Само ми прати темата и следващата я пускам аз....

# 31
Mами,кажете нещо за подсечено дупе,аз ползжам бюбхен,ама май не върви много добре... Crossing Arms
Цвета ти ли беше с този проблем?

При мен "Универтан" действа веднага.

# 32
Абе момичета, говорите все за подсечени дупета - простете за невежеството, но как да разбера ако и нашето е подсечено  newsm78 Какво се появява - червено ли, пъпчеци ли?

# 33
Абе момичета, говорите все за подсечени дупета - простете за невежеството, но как да разбера ако и нашето е подсечено  newsm78 Какво се появява - червено ли, пъпчеци ли?

Ели,аз го разбирам като е зачервено-поне за мен това означава...

# 34
  • София; Дружбето
Ели нашето са направо рани, които при забърсване започват и да кървят понякога. Абе положението е ужасно. Днес ще ходя да ми правят най-накрая кремчето по рецептата. Примолих се на една аптекарка и жената ме съжали и се нави Mr. Green
Днес ми отпадна едно гости и се чудя какво да правя цял ден Shocked

# 35
  • София
Заради ревюто у-щето утре ще е на Плиска, така че тази част отпада. Но все пак е добре около 12 да се паркираме на заведението, защото на 8-ми обикновено НИКЪДЕ няма места по обяд (обяда е за ... колежката, вечерята - за съпругата Mr. Green)

Ние с Free Soul отиваме на Редута. Освен Миленита и Лила ще очакваме и други моторизирани мами... Сватеееееее, и за теб се отнася!

# 36
  • София
Добреее, говорих със списанието. За утре подготвяли някакви изненади и ако ще ходим (НА ПЛИСКА!) трябва да им се обадя в 14 часа, за да ни предвидят. Явно гласят сериозна веселба за гостите си....

Не, че съм подстрекател, но дали това не е добра идея...  Thinking

Хайде, обсъдете го тук и някой да ми звънне, за да знам какво да им кажа. Аз междувременно ще с(м)уча черна бира!  Mr. Green

# 37
  • София
Posledno utre na Pliska li?  newsm78 Ako da, pishete me sas sigurnost da, ako e na Zaimov ne sam 100% sigurana. Niamam kredooooooor!  #Cussing out

# 38
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
I az oshte niamam kredor,ama ve4e shte pisha,4e mi pisna da 4akam #Cussing out

Ami,da vzemem da se metnem do Pliska ytre,da si vzemem podarucite Mr. Green, i posle da zabiem kum Zaimov,a newsm78 Nie s kolite shte izvozvame kengyrata Mr. Green Mr. Green

Dali da ne se obadim i na zavedenieto v Zaimov da ni paziat masi/ne 4e imame telefon,i ne 4e shte ni gi paziat,ama da se probvame Thinking/

Na moeto dete my stava neshto - ciala sytrin pla4e ooooh!  Sad Sad Sad Kakvo go mu4i,ideia niamam,ama maj si e inat,4e na ruce mlukva Tired Tired

Sashe, i v nashata grypa ima varicela Shocked, ama Aleks ve4e e bil kontakten,ta sega shte 4akame da vidim Rolling Eyes Rolling Eyes

A dnes sum na turgestvo v detskata gradina,za 8 mart - purvoto mi turgestvo Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mama dovolna Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 39
  • Пловдив
Добро утро!
Нашето дупе е зачервено и има мънички пъпчици.Днес ще мина през аптеката да видя за някое мазилце.Верно,момиченцата се подсичаме на две места.... #Crazy

# 40
ОК, значи ще наблюдавам за странни зачервявания и пъпчици. Мерси за инфото  Hug

# 41
Пак се заформя купон за 8 март. cheers
Поздравления за новата тема, Саше!Както винаги е чудесна.
За подсичането използвам Павлодерм и едно кремче правено в аптека.То е кафяво и върши чудесна работа, но какво съдържа не знам, защото ми го даде една приятелка.

# 42
аз няма да идвам на Плиска  Weary. За Займов кажете кога ще сте там? Май няма смисъл да сме в кракренското Мис Каприз на това хубаво време. Дървеното ще свърши работа - бира и пр.

# 43
запис в темата
Варненки ми се губят нещо newsm78

# 44
  • София
Аз на Плиска също не мога да дойда! Ако после ходите към Заимов, свиркайте. Ако оставате на Плиска, свиркайте изобщо да не тръгвам.

Нинче, ти как ще ходиш до Заимов? Аз обмислям преход пеша от Св. Неделя до градинката и после така и обратно, че тоя задник трябва да се сваля.

Общи условия

Активация на акаунт