И ще посрещам гости, за да не губя форма

Аз от понеделник нямам празно,сега си отидоха колегата на мъж ми
,а утре чакам баба ми от Орехово да дойдат
, че още не са виждали бебо и нямат търпение вече.
Изчакаха да вземат пенсиите и ... айде тука да ги оставят на Тошко(на мама и тати,де) 
Преди малко разгледах снимките от осмомартенския ви купон и не можах да се въздържа да не драсна два реда, за да ви кажа колко сте готини
Личи си, че сте си изкарали страхотно
Аз и няколко майчета също се черпихме през деня с бебоците, но нямах под ръка фотоапарат, за да документирам срещичката
А вечерта уважихме татето /само на кръчма ходихме де...
/ И там си изкарахме страхотно, в компанията на още едно, но все още бременно майче, което точно тогава влизаше в 9-я месец.....спомени, спомени...
Сложих няколко актуални снимки на моята госпожица в албумчето с двумесечните бебчета. Целувам ви и лека нощ

И ще посрещам гости, за да не губя форма

Едната в количката, другата за ръка или се влачи след мен...Ако задърпат едното, грабнат другото... Замислям се да си купя спрей за защита, че знае ли се... 
Едната в количката, другата за ръка или се влачи след мен...Ако задърпат едното, грабнат другото... Замислям се да си купя спрей за защита, че знае ли се... 
Дано никой не се сблъска с този ужас

Винаги си добре дошла при нас по всяко време:hug:

И вчера,в парка,като се разхождахме с бебо и Алекс - Алекс се влачи много назад,ми мина страшната мисъл, - ами ако сега някой го грабне и избяга,аз съм с бебето.....какво правя
Абе, както се казва, на никой да не му се случва онова,което ти мисли майка ти
Да се надяваме,че никога няма да се случи на нас, и на никой друг
Препоръчани теми