ЯНУАРСКИ недоспали мами на прекрасни господа и дами

• 9 966
  • 253
  •   1
Отговори
# 180
Вярвам, че е така.  Wink Просто предупреждавам, преди количествата чаши да прогресират в бутилки, покрай приятните раздумки и срещи, както е тръгнало... Laughing

Изчезваме навън, че Сияна мрънкоти, пък Мариела декорира телевизора с  налепени ежедневни превръзки.  Crazy Mr. Green

# 181
  • Пловдив
Момичета,имам питане Rolling Eyes...физиологичния разтвор за нослето как го взимате- от аптеките ли или ???аз се сещам само за банки за вливане,а това не е удобно май newsm78 и с капкомерче ли се капе?аз ползвах този,от аспиратора за нос на чико,но ми свърши и сега се чудя?

# 182
  • Русе
Разтвора съм го купила от аптека под формата на ампули и така е по-удобно,отколкото банка

# 183
  • София
Вярвам, че е така.  Wink Просто предупреждавам, преди количествата чаши да прогресират в бутилки, покрай приятните раздумки и срещи, както е тръгнало... Laughing

Ах, добрата стара бутилка вино, гаврътната с хубаво ястие и нечестива в помислите си компания от другия вид............  Weary

Мале ако ме прочете моичкият...  bash

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 184
  • София; Дружбето
Аз имам една огромна банка физиологичен ратвор и капя с пипетка. От стеримара на Миша и се пукат капилярите и не смея да пръскам повече.
Цял ден нищо не съм свършила, чиниите от вчера още са в мивката Embarassed Embarassed ама такъв мързел ме е хванал, че няма на къде.

# 185
Ние днес направихме една обиколкаааа.
Ходихме първо до УНСС таткото да се запише за летния семестър, оттам до Плиска да ядеме дюнери при кума(между другото момичета там са най-хубавите дюнери в цяла София, не че ни е кум ама ги прави с мерак Grinning). После се отправихме до Горна Баня до ортопедията(където се хранихме от цицата на мама на паркинга на болницата Laughing) и от там до Нови Искър да си вземеме акта за раждане и там вече се ядосах. Може ли повече от месец да са го взели и още да не го е разписал кмета на Връбница. И разправят на мъж ми ми той още не ви е готов май акта(пфу то детето ше проходи сигурно преди да ни го върнат). И айде ние имаме възможности и не сме опрели до тия 200 лв., ама има толкова мами дето разчитат на тия пари и да ги размотават така Close, а после не се раждали бебета(егаси тъпата държава в тая хубава страна). Отгоре на всичко най-напред казали на мъж ми, че са ги превели тия пари по сметката ми и че проблема е в банката, е да де ама аз като работа в тая Банка Laughing  и ги заплаших, че до две седмици не са ли готови нещата Милен Цветков Twisted Evil - то иначе нема оправия.
А иначе душичката яде в 7,30 преди да тръгнеме и после чак в 12,00 и си спинка толко кротко в колата. Той май на мама се е метнал - "Гъз път да види" Mr. Green

# 186
MOMICHETA, shte se radvam da se prisuedinia kum sreshtite vi Simple Smile koga se planira novo vijdane Simple Smile ? Laughing

# 187
Кажете на кой тел. си записвате часовете за ортопед в Клиниката в Горна баня. Аз от няколко дни се опитвам да се свържа, но никой не отговаря, явно греша номера. newsm78

Днес Вики си спа в количката на терасата, а мама успя да свърши доста домашна работа, но през 2 минути ходих да проверявам как е, голямо разхождане падна. Установих, че мойта щерка не иска да спи вкъщи, като я изведа навън откъртва здраво и вкъщи я клатя с количката и на отворен прозорец, но явно си иска разходка. На кой ли се е метнала?

# 188
  • ville de Quebec

За шоколада - невъзможно е да предизвика пъпчици по кожата на бебето. Единствената му съставка, която може да окаже влияние върху детето, е кофеинът - и то промяната ще е върху поведението на бебчо - възбудимост, нервност, активност.[/color]

Аз мисля, че какаото предизвиква пъпките, поне у човека, който го яде - аз самата се изпъпчвам като прекаля, та затова и приех теорията, че бебо се е изпъпчил от шоколада . То затова и бял шоколад се позволява да се яде.... Факт е, че като намалих значително приема на шоколад и се оправиха пъпките на бебо, пък може и да е било просто съвпадение на периодите и той да си се е чистил и съответно изчистил, както казва Нинище...... незнам....

# 189
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Та кога казахте пак ще кърмим децата с винце Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 190
  • София
Та кога казахте пак ще кърмим децата с винце Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей, срам немаш - уплашихме форума!!!  ritnik

Та.... кога?  newsm78

Mr. Green

# 191

Ей, срам немаш - уплашихме форума!!!  ritnik

Та.... кога?  newsm78

Mr. Green

Ми...уот абаут понеделник? Уикенда ще я карам семейно Crazy Whistling И ще посрещам гости, за да не губя форма Joy Joy Joy

# 192

За шоколада - невъзможно е да предизвика пъпчици по кожата на бебето. Единствената му съставка, която може да окаже влияние върху детето, е кофеинът - и то промяната ще е върху поведението на бебчо - възбудимост, нервност, активност.[/color]

Аз мисля, че какаото предизвиква пъпките, поне у човека, който го яде - аз самата се изпъпчвам като прекаля, та затова и приех теорията, че бебо се е изпъпчил от шоколада . То затова и бял шоколад се позволява да се яде.... Факт е, че като намалих значително приема на шоколад и се оправиха пъпките на бебо, пък може и да е било просто съвпадение на периодите и той да си се е чистил и съответно изчистил, както казва Нинище...... незнам....

Бях чела и преди за шоколада (при раждането на Мариела), защото съм направо пристрастена към него... Crazy И сега, преди да пусна постинга, пак пуснах един Гугл, но навсякъде, където четох, включително и в сайта на ЛЛЛ, се предупреждава само за кофеина, и за една друга съставка, теобромин, която действа като кофеин върху майката и детето.

Иначе за опъпчването и шоколада - причината е във високото му съдържание на мазнини. Макар че напоследък излязоха и много опровержения за връзката шоколад-пъпки и мазна кожа (или шоколад-холестерол)...Интересувала съм се, че съпругът ми все ме бъзикаше на тема шоколад.  Laughing

А белия шоколад за какво го препоръчват пред черния? То всъщност първото не е истински шоколад, щом липсва какаото (което е и полезното в него...)... Thinking Друго си е черничкото... Wink Пък и учените напоследък реабилитираха шоколада като полезна храна, което ми е давало повод да завирам пред очите на съпруга си тържествуващо такива статии... Mr. Green Примерно подобни: http://www.howtoeat.info/tema.asp?razdel=10&temaN=64

А защо какаото да предизвиква пъпки, освен ако човекът не е алергичен към него?...
Дори на децата се предлага напитката какао в други държави в чужбина, тук в България няма такива традиции...

След цялата тази тирада, всъщност ми се изгуби основната идея - за да се опъпчи едно детенце от храна, която е консумирала майката, тази храна трябва да е силно алергизираща по принцип. Като млякото и млечните продукти примерно, но и тогава реакцията при кърмачетата е обикновено като при стомашно разстройство, повръщане или диария - в по-тежки случаи...И това пак при условие, че детето е предразположено към алергии, майката консумира по-големи количества млечни или много често и т.н...

Всъщност, може и да греша, разбира се. Може да си има чувствителни деца. Не мисля, че именно какаото е причинител на пъпчици по бебето, но може да не съм права. Може при вас просто да е отминал периодът на чистенето и това да е съвпадение с отказа ти от шоколада, а може и да съм в грешка, и да не е съвпадение, а следствие...Изобщо, казано накратко: "Истината е някъде там".  Flutter Grinning

П.П. Естествено, съм в грешка за белия шоколад   smile3538- все пак съдържа какаово масло, което го прави шоколад.

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 21:11 от Free Soul

# 193
  • ville de Quebec
Ами незнам от какво точно се появяват пъпките, ама за тази последица от шоколада върху мен, съм абсолютно сигурна.... Определено се опъпчвам, ако прекаля с шоколада и винаги съм си мислела, че е от какаото, пък може и да не е.... а не съм и алергична към нищо..... а други хора са ми споделяли за същия ефект, но пък не съм търсила специализирана инфо по въпроса, така че и аз незнам. Може и наистина де е съвпадение на периодите, трябва да пробвам да увелича пак шоколада, за да видя Laughing

# 194
Кажете на кой тел. си записвате часовете за ортопед в Клиниката в Горна баня. Аз от няколко дни се опитвам да се свържа, но никой не отговаря, явно греша номера. newsm78

Аз заведох Ели при Алексиев в детската ортопедична клиника в Горна баня. Доволна съм, препоръча ми го една от мамите тук, ама й забравих името.  Embarassed
Телефон-0889/238190

Общи условия

Активация на акаунт