Просто предупреждавам, преди количествата чаши да прогресират в бутилки, покрай приятните раздумки и срещи, както е тръгнало... Изчезваме навън, че Сияна мрънкоти, пък Мариела декорира телевизора с налепени ежедневни превръзки.
Просто предупреждавам, преди количествата чаши да прогресират в бутилки, покрай приятните раздумки и срещи, както е тръгнало... 

). После се отправихме до Горна Баня до ортопедията(където се хранихме от цицата на мама на паркинга на болницата
, а после не се раждали бебета(егаси тъпата държава в тая хубава страна). Отгоре на всичко най-напред казали на мъж ми, че са ги превели тия пари по сметката ми и че проблема е в банката, е да де ама аз като работа в тая Банка 

И ще посрещам гости, за да не губя форма
И сега, преди да пусна постинга, пак пуснах един Гугл, но навсякъде, където четох, включително и в сайта на ЛЛЛ, се предупреждава само за кофеина, и за една друга съставка, теобромин, която действа като кофеин върху майката и детето.
Друго си е черничкото...
Пък и учените напоследък реабилитираха шоколада като полезна храна, което ми е давало повод да завирам пред очите на съпруга си тържествуващо такива статии...

- все пак съдържа какаово масло, което го прави шоколад. 
Препоръчани теми