ЯНУАРСКИ недоспали мами на прекрасни господа и дами

• 9 979
  • 253
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря на всички момичета за отговорите за шоколада! Честно казано, и на мен не ми се вярва, ама знам ли.......... newsm78. Сега ще се разтърся в кърмаческата библиотека да видя дали имаинфо за алергии към храни.
Страхотни со ви снимките от вчера, много ви се изкефих! Аз ПАК не можах да празнувам, щото татито ПАК беше на работа #Cussing out #2gunfire. Нищо, догодина........ Mr. Green
Ивонска, като казваш да изчистя млечните, и млечните продукти ли имаш предвид, щото аз мляко почти не ям, ама ела да видиш какви количества кашкавали и сирена нагъвам (български и вносни) Twisted Evil

# 166
мацките със съпрузи до тях да си признават, ако им стиска... тези, които не заспиват по време на секс, де....  rotfImbo шегичка... да ме извини - тя си знае коя мацка....

rotfImao rotfImao rotfImao

Голям смях беше...Аз като се прибрах и моя мъж си беше у нас newsm78 И , естествено, много се учуди, че сутринта ме е оставил с чорлава коса и наповръщана, а навън мааам гащи по къса пола newsm03 Ама рано се прибрал нашечкия Crazy После ме изнуди да го черпя и се метнахме в сладкарница Неделя с цялата ни челяд, та така до към 20ч. Тържествено обявявам, че спирам сладкото. То вчера не бяха торти, пайове, вечерта пак торти  smile3538
И аз качих няколко снимки, които ми ги изпратиха по имейла от 9 месеца Peace

# 167
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
 Ох,ей тва пиене ще ни довърши Mr. Green Mr. Green Mr. Green #Silly #Silly #Silly

Снимките са мноооогоооо хубави - много се харесах на тази,със специалната рамка Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green smile3525 newsm10

Относно полите на другарките Стилияна и Клеми - направо възмутително е  smile3513 smile3512 smile3514, особенно полата - балон на Сту / да се отбележи,че е балон smile3532, та заради нея,щяха да ни пометат колите на светофара/ тъпите шофьори блеят към нея, и никой не вижда ,че група устремени майки пресичат  smile3512 bash bash cry/ мдааааа.......Мисля,че след като уточних кой е бащата на Шош, newsm48 newsm48 е време да си поговоря и с мъжовете на Стилияна и Клеми,да забранят полите в гардеробите им smile3532 smile3532 smile3533/ ми така де, ние да не сме от желязо - още си носим бременните дрехи,навсякъде минавам за бременна,радват ми се хората,а половината изпадат може би в ужас - таз пък,кога родила,кога пак забременяла newsm09 newsm09 newsm09/

# 168
Ние като навършим 3 месеца ще започнем да ходим на плуване с цел рехабилитация и раздвижване. Русенски майчета - ще разуча по-подробно въпроса и ще пиша допълнително. Знам, че е необходимо направление от педиатъра, най-малката възраст е 3 месеца и се провежда в Майчин дом. Мисля, че е безплатно и доста полезно, другата седмица ще знам повече.

Абе вашите деца лигавят ли се? Нашата е постоянно омазана и все й тече слюнката и прави балончета  newsm78 Чувала съм, че почват да се лигавят като им никнат зъбките, ама много рано за това  newsm78

# 169
Ели и Тошко много се лигави и постоянно си муши ръката в устата.Странното е ,че днес и аз се чудих да не почнат да му никнат от втория месец зъбите  newsm78  Може да е като майка си-на мен на 4 месеца ми е излязъл първия зъб(то и зат`ва съм такава хаплива сега  Mr. Green ).

# 170
  • Русе
Ели,аз съм за плуването.Дай по-вече инфо.Андреа се роди със счупена ключица и затова се нуждаем от рехабилитация.Абе Русе-мами защо не си спретнем среща?Видяхте ли софиянки какви работи правят?

# 171
Сега ще изиграя ролята на Злия дух от бутилката  Crazy, но да си кажа, каквото знам, пък всеки си прави, каквото реши.  Mr. Green

Та...около 40% от алкохола, който пиете, преминава в кърмата ви. Като най-голямата му концентрация е от половин час до 3 часа след пиенето на съответната алкохолна напитка.

Аз, чистосърдечно си признавам, си позволявам чат-пат около чаша бира, но предимно вечер, а Сияна почти не я кърмя нощем, че се буди чак към 3-5 часа.

Не ми е цел да ви развалям настроението, а просто да споделя един факт.  Laughing 

# 172
  • София; Дружбето
Ама пък как хубавп спят децата след такова кърмене  Blush

# 173
  • София
Free Soul, ти защо не се присъедини вчера?

# 174
  • София
Joy
Той Шош и без това е на 36% алкохол. Joy

# 175
  • София; Дружбето
Joy
Абе тя Ивонска си го роди след коледна разпивка..........  smile3505

# 176
  • София
Joy
Абе тя Ивонска си го роди след коледна разпивка..........  smile3505

smile3521
Тя водката е по-ниско алкохолна от Бейбинос-а.............

# 177
Free Soul, ти защо не се присъедини вчера?

Щото съм на режим, точно обратно на вашия.  Laughing Нямам предвид, че съм въздържател.  Mr. Green
Просто каката я гледам у дома също, излизаме на разходки между 11 и 13 часа и после привечер към 17 до 19 часа.
Когато се удължи денят, ще можем да се видим някой уикенд по парковете привечер, на някоя разпивка, ъъъъъ -  Embarassed - среща!  Laughing

# 178
  • София
Free Soul , права си за алкохола, но ние пием по 1-2 чаши, а лаем повече....  Mr. Green

# 179
  • София
......... вино, де!!!

Общи условия

Активация на акаунт