AVON - обсъждане на продукти - тема 30

• 10 994
  • 213
  •   1
Отговори
# 60
Far away Rebel е един от най-харесваните от серията. Често го усещам на дами, наистина е лесен за харесванe и често купуван.

# 61
  • Поморие
Здравейте,
Мисля на сляпо да направя подарък и се двоумя между някои от far away и rare pearls.
Какво мислите вие?Thinking
Rare pearls! Изключително нежен и изискан аромат, на мен ми е сред любимите.

# 62
Благодаря за отговорите,то май честно казано няма лош парфюм на Avon като аромат или поне всички,които аз съм имала са ме изненадвали приятно Heart Eyes
 Трайността е друго ,но моя проблем с тази трайност си е постоянен  Grinning

# 63
Днес на позната подуших страхотен аромат. Познайте , оказа се eйвън ето това

Не знам как да го пиша, свеж летен, леко горчив. А мислех че ейвън вече няма с какво да ме сюрпризират.

# 64
Ей, сега ме е яд, че не го поръчах. 20 лв. е този месец. Но, аз оранжевия не харесвам, по-скоро не го усещам вече, иначе ми харесва. И към другите цветове бях с резерви.

# 65
И на мен ми хареса този от мострите. Леко тръпчив, доста е траен междудругото. За лятото ще е супер 👌

# 66
Момичетааа,
 Rare pearls наистина  мирише на леличка,усещам много ама много едно цвете ,не се сещам обаче кое,за да го назова ,а отгоре на всичко ми се струва доста тежък и остър. People Woman

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 12:48 от Angelima

# 67
Rare pearls  определено е тежък и за лелички! Над 55-60г

# 68
  • Пловдив
Не е нужно да квалифицирате така парфюма.Аз го харесвам още преди да съм била леличка преди 25г.Последно си го поръчах от нотино и усещам разлика-по-сапунен е.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 16:00 от SINEOCKA_D

# 69
Това с квалификациите и на мен не ми допада. Всеки има свой вкус, а в парфюмерията няма стандарт за това кой аромат за каква възраст е предназначен. А дори вече има и унисекс аромати. Освен това всеки аромат се развива по различен начин на различна кожа. Аз го харесвам преди да стана леличка. Свидетел съм как върху мен и върху моята майка еднакви аромати се развиват по различен начин.

# 70
Аз също харесвам Rare pearls, обичам тежките парфюми, на 30 год. съм и не се определям леличка.

# 71
Щом го определям така,значи има защо. Нямам някой млад ,поръчал го за себе си. Клиентките ми за този аромат са все дами над 55-60г. Дори внучки поръчват за бабите си ...

# 72
Този Incandescence и аз го имах,но детето ми го открадна,наистина много хубав и свеж аромат

# 73
Този не съм го имала, но обожавам розовия, лотоса, не знам колко съм изпръскала вече от него

# 74
Ооо благодаря за лятното предложение, обожавам да пробвам различни аромати,но проблема е ,че трупам парфюми,а искаш нов и нов Grinning Sparkling Heart
Вие за колко време изразходвате 50мл?

Общи условия

Активация на акаунт