AVON - обсъждане на продукти - тема 30

• 6 645
  • 162
  •   1
Отговори
# 45
За моя нос двата аромата са коренно различни, ако можете поръчайте си мостри. Rare pearls майка ми го ползваше, напръскан на мен не ми допада. Имам far away, там съм 50 на 50.
От far away линията имах мини и ми хареса Glamour. Мисля, че още един или два ми бяха харесали от парфюмираната част на страницата на каталога, но не се сещам кои бяха. Отдавна не съм поръчвала нищо. И преди съм споменавала в темите, за моя вкус топ 3 са ми Attraction, Luxe, Luck for her.
Rare pearls сладникав ли е ,тежък ли е , не траен ли е ...чудя се ,става ли за младо момиче ?

# 46
Rare pearls е много разпознаваем и траен аромат. На мен ми мирише на зюмбюл и много го обичам. Усещала съм го често в автобуса на "лелички". Та за младо момиче по-скоро не според мен.

# 47
Rare pearls е много разпознаваем и траен аромат. На мен ми мирише на зюмбюл и много го обичам. Усещала съм го често в автобуса на "лелички". Та за младо момиче по-скоро не според мен.
Лелеее това с леличките ме уби Grinning , много благодаря за отговора!

# 48
Не го усещам тежък Rare pearls, мирише ми на цветя, не мога да описвам добре. Може да прочетете във fragrantica какви са му нотките. И аз мисля, че може би не е за младо момиче.

# 49
Фар ауей гламур е един от масовото най-харесвани аромата. Повече от класическия. Реър пърлс съветвам да не избирате. Изключително специфичен аромат е. Или го харесваш или го мразиш.

# 50
В ДМ мисля че има Rare Perlas за проба. Аз много го харесвам, от много време даже, но съм абсолютно съгласна че е за лелички. Затова и не съм си го купила. Ако Avon още съществува като стана лекичка, ще си го взема непременно 😁😁😁
И да споделя че си поръчах мостри от ТТА серията и още 2-3 от другите серии на Avon, за да наваксам с парфюмите им. Утре би трябвало да дойдат и нямам търпение да ги пробвам и разнося. С удоволствие ще си взема някой, ако успея да си харесам. Като цяло парфюмите са ми хоби, и на Avon си ми харесват от край време.
Иначе по темата за пладо момиче парфюм на Avon чувала съм добри отзиви за TTA This Love. Far Away никога не ми е харесвал, въпреки че тийн връстничките ми умираха за него. Усещам го като парфюм за дърта парясница. Да ме прощават дамите, които го обичат. Така го усещах на 14, и от тогава това си ми е мнението. Нищо че мина много време от тогава. Знам че е реформулиран и май е доста по-слаб вече, но преди беше чук.

# 51
Цитат
Усещам го като парфюм за дърта парясница.

Значи съм дърта парясница (харесва ми как звучи). Обичам класическия и Beyond, но те са леко по-ориенталски, аз такива харесвам.

# 52
И аз прочетох,че far away е по ориенталски. Но пък доколкото знам по-ориенталските са и  по-трайни...
А иначе за какви мостри говорите,мога ли от онлайн каталога да поръчам такива? Аз нещо не намирам такива там...

# 53
Първият ми парфюм от Ейвън беше Summer White. Взех си го отново, да си припомня миналото, и е все така прекрасен. Това е най-хубавият евтин парфюм, който съм ползвала. А дори не е от категорията, която харесвам. Аз обичам сладки гурмета, а този е свеж и летен. Винаги ме успокоява и е перфектен за ежедневие. А и комплименти получавам.

# 54
Мисля че съм ги виждала мострите он-лайн.
Чрез дистрибуторката цената е 0.50 ст на мостра. Не знам он-лайн как ще е цената, не помня.

# 55
Първият ми парфюм от Ейвън беше Summer White. Взех си го отново, да си припомня миналото, и е все така прекрасен. Това е най-хубавият евтин парфюм, който съм ползвала. А дори не е от категорията, която харесвам. Аз обичам сладки гурмета, а този е свеж и летен. Винаги ме успокоява и е перфектен за ежедневие. А и комплименти получавам.
Ооо знам го ,да ,прекрасен е ,ползвала съм го като ученичка и от тогава не . Ще ме върне в онези години. Свеж и летен е, съгласна.
Ама момичета какви са тези комплименти , защо при мен е толкова кратка трайността Grinning , вие само със сутрешно пръскане ли минавате за деня или към обяд повтаряте?

# 56
За младо момиче /жена препоръчвам black dress summer party или eve truth

# 57
Far away rebel  много ми харесва на мен. В ДМ има мостри, много исках Far away beyond the moon, но не ми допадна.
Summer white са много свежи аромати и сравнително трайни. Малдиви имам.

# 58
Мойте мостри пристигнаха и успях да ги взема веднага. Едната мостра е объркана (Far Away), но не ми е проблем. В момента съм се намазала (виали са) с всички и се опитвам да харесам нещо, но за съжаление само Celebrate ми допада, а него вече съм го имала, тъй като го преиздават. Първия лансираха 2019-та и сега отново, но с променена опаковка (доста по-семпла). Опредлено има характер в него, а и преди беше доста траен. Ще ги разнося отново идните дни по отделно и ще реша какво да си избера за колекцията.

# 59
  • София
Far away Rebel е отличен парфюм за млада жена, много лесен за харесване и с хубав шлейф.

Общи условия

Активация на акаунт