AVON - обсъждане на продукти - тема 30

• 6 645
  • 162
  •   1
Отговори
# 30
Първият е страхотен, другия не съм го мирисала

# 31
  • Стара Загора
Здравейте! Може ли мнение за парфюмите TTA everlasting и TTA wonder?

Трудно описвам, но ще опитам.
Everlasting e ягодово-сладичък, сметанов, но не накъртващо сладък...подходящ за всеки сезон според мен, за тези които харесват плодови-сладки аромати.
Wonder e по-скоро леко белоцветен, цитрусов, с лек привкус на мускус. Леко охлаждащ ми е на мен. Предпочитам го само за лятото. Няма грам сладост.
И двата са ми различни, без типично avon-ската нотка, и ги харесвам  и нося в различни сезони.

Преди на всяка брошура си поръчвах мини от 10 мл. И така се запознах с много аромати. За съжаление, вече ги продават за 8 лв, което ми се струва много и спрях.

# 32
Здравейте! Може ли мнение за парфюмите TTA everlasting и TTA wonder?

Трудно описвам, но ще опитам.
Everlasting e ягодово-сладичък, сметанов, но не накъртващо сладък...подходящ за всеки сезон според мен, за тези които харесват плодови-сладки аромати.
Wonder e по-скоро леко белоцветен, цитрусов, с лек привкус на мускус. Леко охлаждащ ми е на мен. Предпочитам го само за лятото. Няма грам сладост.
И двата са ми различни, без типично avon-ската нотка, и ги харесвам  и нося в различни сезони.

Преди на всяка брошура си поръчвах мини от 10 мл. И така се запознах с много аромати. За съжаление, вече ги продават за 8 лв, което ми се струва много и спрях.
Аз точно от тези минита искам да поръчам за 8-ми март за приятелки, но не познавам двата аромата. Много благодаря за изчерпателната информация! Беше ми много полезна!

# 33
Здравейте,момичета Blush
Виждам,че има коментари за различни варианти на Attraction.  Ще се радвам някой да сподели мнение за Attraction intense дамски (Като жокер - златист е Grinning). Наскоро за Св.Валентин го бяха пуснали, не знам ,честно казано нов аромат ли е или не.
Сега съм на вълна парфюми.

# 34
Здравейте,  в момента ползвам Attraction, мислих, че е само една разновидност-златистия. Много ми харесва, цветен, сладък и траен. Ухае ми на жасмин, усещам и нещо топло карамелено.

# 35
Здравейте,  в момента ползвам Attraction, мислих, че е само една разновидност-златистия. Много ми харесва, цветен, сладък и траен. Ухае ми на жасмин, усещам и нещо топло карамелено.
Ухаа, уееессс, Grinning много благодаря за отговора.
Честно казано за жалост моята кожа е от тези,на които парфюма не е траен или поне няма ухание наоколо. Ако въобще наистина има такава опция съчетаваща тип кожа и трайност на парфюм.
Та не знам как ще е , има хора като "ходещи ароматизатори" Grinning , исками се и на мен нещо,с което да оставям следа. В тази връзка приемам предложения за хитринки за трайност.
Иначе гледах в последния каталог няколко различни цветове Attraction.

# 36
Имах такава колежка " ходещ ароматизатор". Ами тя с парфюми от класа на Avon се пръска по 7-8 пъти и по няколко пъти на ден. Или 50 мл парфюм изразходва за 20 дни, макс месец. Аз нямам такъв навик и мисля, че не оставям диря, но този Attraction си е добър.

# 37
Парфюмите Attraction са силни, трайни ,магнетични.И има доста разновидности.Само трябва да улучите своя аромат.Може да си поръчате мостри,за да разберете кой ви допада.А има и мъжки варианти.Този месец има добра оферта от  Avon за 2 бр.А за да ухаете по-дълго ,може да използвате и лосион за тяло от същата серия.Или да пръснете парфюм като първо сте намазали мястото с крем(трябва да е мазно просто).Пръскайте парфюм там,където усещате пулс и на свивки-шията,китките,вътрешната страна на лактите,задната част на коляното.Добре е да имате няколко вида парфюми и да ги сменяте през седмица или две,защото свиквате с аромата и не го усещате.Дано съм била полезна на някого.😉

# 38
Парфюмите Attraction са силни, трайни ,магнетични.И има доста разновидности.Само трябва да улучите своя аромат.Може да си поръчате мостри,за да разберете кой ви допада.А има и мъжки варианти.Този месец има добра оферта от  Avon за 2 бр.А за да ухаете по-дълго ,може да използвате и лосион за тяло от същата серия.Или да пръснете парфюм като първо сте намазали мястото с крем(трябва да е мазно просто).Пръскайте парфюм там,където усещате пулс и на свивки-шията,китките,вътрешната страна на лактите,задната част на коляното.Добре е да имате няколко вида парфюми и да ги сменяте през седмица или две,защото свиквате с аромата и не го усещате.Дано съм била полезна на някого.😉
Съветите за трайност винаги са полезни.
Пробвала съм с намазване с  лосион без аромат, силно хидратиращ крем без аромат,вазелин преди парфюма (имах големи надежди с тези трикчета ама ТЦ). Нишов парфюм и пак не оставям запомняще се следа след мен ,или ако оставям то е за няма и час. Странна работа.
В каталога видях голяма рекламa за трайност на Attraction и ако не проработи следваща стъпка ще е вашия съвет парфюмен лосион в комплект с парфюм ,за да пробвам това наслояване на ароматите.

# 39
От всички Атракшъни харесвам само първия, златистия точно и не оставам без него, от другите цветове никой не ми допада.
Новият ТТА радианс е разкошен, поръчах си мостра и ужасно ми допадна

# 40
Здравейте ,
Минавам да отразя мнение за Attraction intense,вчера го получих, много приятен аромат, нежно,не натрапчиво сладникав.Очаквах да е тежък и съм приятно изненадана.  Даже в допълнение си поръчах лосиона,в очакване съм.
За трайността още ми е рано да коментирам.
И благодаря за уточнението,че в dm има налични артикули на Avon,разгледах в сайта,но са доста ограничени. Blush

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 10:28 от Angelima

# 41
Здравейте,искам да попитам individual blue strong

Нова тоалетна вода ли е,реших да я поръчам на мъжа за РД,мисля,че ще е налична април,видях я в английския фокус онлайн.

# 42
Здравейте,искам да попитам individual blue strong

Нова тоалетна вода ли е,реших да я поръчам на мъжа за РД,мисля,че ще е налична април,видях я в английския фокус онлайн.
Тази тоалетна вода Blue strong не е нова,но е изчезнала за известно време от каталозите.Да,в април ще се предлага отново.Но през м.март всеки представител може да поръча 1 бр. от нея.

# 43
Здравейте,
Мисля на сляпо да направя подарък и се двоумя между някои от far away и rare pearls.
Какво мислите вие?Thinking

# 44
За моя нос двата аромата са коренно различни, ако можете поръчайте си мостри. Rare pearls майка ми го ползваше, напръскан на мен не ми допада. Имам far away, там съм 50 на 50.
От far away линията имах мини и ми хареса Glamour. Мисля, че още един или два ми бяха харесали от парфюмираната част на страницата на каталога, но не се сещам кои бяха. Отдавна не съм поръчвала нищо. И преди съм споменавала в темите, за моя вкус топ 3 са ми Attraction, Luxe, Luck for her.

Общи условия

Активация на акаунт