AVON - обсъждане на продукти - тема 30

• 6 645
  • 162
  •   1
Отговори
# 15
Мъжът ми изчел някъде, че ейвън ще сe предлага официално във веригата на DM
Да, не следите ли темата за ДМ?

нищо не следя. Мъжът ми чете в нета разни статии. Той ми го каза. Аз не пазаря в ДМ и затова не знам.

# 16
Разбирам ви. Предлагат се само 5-6 парфюма на Avon и няколко крема и серуми. Явно бавно ще навлизат във веригата.
Ето и снимката за която споменах. Сега май ще имат и -25% отстъпка парфюмите в ДМ с купон от приложението.

# 17
  • Стара Загора
Кои ейвънски парфюми носите по това време? Аз съм с Far Away Rebel и Glamor, но понякога пръскам и любимия Summer White и не ме притеснява, че е "летен". Това е най-елегантият и красив евтин парфюм, който някога съм помирисвала.

Аз втора есен/зима нося Far Away Beyond the moon.
Много ми пасна това ароматче.
Иначе не съобразявам сезоните, а просто каквото ми се носи към момента.

# 18
в момента с ТТА in Love. издание 2007 мисля че беше.

# 19
Аз ползвам far away shine and Eve Truth.
За да не е спам темата червеният коледен комплект е ужасен,направи ми всичките дрехи в червен глитър.
Освен него последно си поръчах два сутиена,пръстени и лакочистителя.

# 20
Днес набързо прегледах онлайн брошурата.
Мярнах нещо интересно - душ гел на парфюм? Перлата мисля беше. Правилно ли съм видяла в бързината,че нямам възможност да погледна  в момента?
Даа, правилно сте видяли. Преди години имаше и на други парфюми, но явно не се търсят и ги спряха. Сега евентуално на мъжките парфюми правят душ гелове, но дамските не.

Относно лакочистителя- не е кой знае какво, за мен е скъп. Преди, когато беше около 6-7лв/преди около 2-3 г/пробвах

Благодаря. И на мен ми се струва твърде скъп 17 лв, за пантенол и глицерин вътре.

# 21
Дами,някой виждал ли е на живо коледните пижами,дамска и мъжка?Дали са хубави,заслужават ли си парите?Че мисля да ги купя за подарък за важни за мен хора,та да не се изложа 😉

# 22
Дами,някой виждал ли е на живо коледните пижами,дамска и мъжка?Дали са хубави,заслужават ли си парите?Че мисля да ги купя за подарък за важни за мен хора,та да не се изложа 😉
Точно тези не съм виждала, но през годините съм купувала няколко нощници, пижами дамски и мъжки, свиха се всички на 1 пране, някои се деформираха, за мен не си заслужават парите. Като цяло текстилът им не отговаря качество на цена.

# 23
Здравейте.Според мен си заслужават,но не и цената,която им искат в бг каталог.
Аз съм купувала много неща от дрехите,не са се свивали.В Англия няма такава голяма разлика дали ще си купиш сета от Праймарк или друг супермаркет,тъй че 28 паунда за сет не е зле.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 20:27 от marga1977

# 24
В Англия 28 паунда да ви е ок, но в БГ не ми бе ок да дам 50-60лв за техните, на фона че за 30-40 лв можеше да се купи качествени български неща дори от по-луксозни магазини.
Не пазя снимки, преди и сега 😂 да видите на мъжа ми след изпиране крачола до къде беше, като 7/8почти панталон

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 00:55 от gqa

# 25
  • Поморие
Според мен няма да се изложите - нямам дамската и мъжката пижами, но имам детската от серията, за сина ми я взех миналия месец и е страхотна, само дето е малко тънка за сезона. Като гледам в каталога всичките видове изглеждат еднакви.
В Англия 28 паунда да ви е ок, но в БГ не ми бе ок да дам 50-60лв за техните, на фона че за 30-40 лв можеше да се купи качествени български неща дори от по-луксозни магазини.
Не пазя снимки, преди и сега 😂 да видите на мъжа ми след изпиране крачола до къде беше, като 7/8почти панталон
И според мен прекалено вдигнаха цените, вярно, че някои комплекти изглеждат доста добре, но 100-116лв. за домашен комплект си е много, за тези пари нещо официално повече си струва човек да си купи. Но зависи все пак от бюджета.
Иначе продуктите ми харесват, представител съм повече от година.

# 26
  • Бургас
Някой пробва ли го вече? Как е аромата?

# 27
Някой пробва ли го вече? Как е аромата?

Имах спрея, мирише адски силно,но не става да се напръскаш и да излезеш 😀 Ползвах го за подмишници. Имах подарен душ гела, но го преподарих и нз как мирише. Но нали знаеш всеки си харесва различно 🙂  Спрея с нар е хубав, ползвам си го за всеки ден, но не винаги го има или не на промоция. Вдигнаха много цените, а има много по-евтини и хубави неща в Лили и ДМ. За 7 лв си взех 200ml на Velnea спрей и е доста траен.

# 28
Здравейте,мирише като това от миналата година, джинджифиловия душ гел също,имам ги и двата

# 29
Здравейте! Може ли мнение за парфюмите TTA everlasting и TTA wonder?

Общи условия

Активация на акаунт