Мнение за работа в ОББ

• 887
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте,

Наскоро кандидатствах за работа в ОББ
Поканиха ме на онлайн интервю.
Но от прочетените коментари в интернет останах с много лоши впечатления.

Какво бихте ме съветвали

# 1
За каква позиция? Ако е за фронт офис, едва ли ще е много различно от друга банка.

# 2
За каква позиция? Ако е за фронт офис, едва ли ще е много различно от друга банка.

Еxpert at “Organization and internal regulations” Unit / Temporary/

Това е позицията. Първо работата била временна. Бек офис е с документи

# 3
Това явно е свързано с подготовка на вътрешни правила и процедури на банката. За човек, който смята да се развива в този сектор, ще е интересно и полезно, тъй като така се научава много за начина на работа на отделните звена. Предполагам също, че някои от тези документи се спускат отгоре от банката-майка, като единствено се адаптират към местните условия.

# 4
Заплащането във банките не е високо,но ако ще се развивате във тази сфера,все трябва да започнете отнякъде.
Ако сте млад човек,без никакъв стаж и опит,и вие не можете да предложете кой знае какво,така,че опитайте.

# 5
Заплащането във банките не е високо,но ако ще се развивате във тази сфера,все трябва да започнете отнякъде.
Ако сте млад човек,без никакъв стаж и опит,и вие не можете да предложете кой знае какво,така,че опитайте.

Имам  опит само че не в България а в Турция като адвокат. Но искам да се преместя в България. Не съм сигурен да ли ще ме вземат някъде като юрист защото не съм преравнил в България. Макар че има доста обяви в които не изискват да е завършено правото в България. Кандидатствах и за такива но не се обадиха.

# 6
Теоретично могат да те вземат навсякъде където не се изисква юридическа правоспособност.

# 7
Теоретично могат да те вземат навсякъде където не се изисква юридическа правоспособност.

Благодаря ти много това ми даде малко кораж. Има доста обяви където не изискват юридическа правоспособност.

# 8
кУраж; прИравнил.
Ок, завършил си другаде, има автокоректори, ама ако и юристите вече джаскат с такива грешки, не е на добре.

Иначе успех с намирането на работа.

# 9
кУраж; прИравнил.
Ок, завършил си другаде, има автокоректори, ама ако и юристите вече джаскат с такива грешки, не е на добре.

Иначе успех с намирането на работа.

Благодаря за забележката.
Прав сте. Не съм ходил на училище в България затова правя грешки но ще се старая повече оттук нататък.

# 10

Еxpert at “Organization and internal regulations” Unit / Temporary/

Това е позицията. Първо работата била временна. Бек офис е с документи

Попитайте на интервюто какъв договор ще сключите и за колко време ще ви наемат. Баката е голяма, има много отдели, така че ако ви харесат, има възможност да ви предложат друга длъжност. Имат отдели Compliance и Правен, където работят юристи. Заплатата няма да е Уау, но обикновено са прилични на тези длъжности. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт