Чудя се дали е от мъдреца

• 429
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,обръщам се към вас с едно питане. Имах проблем с един мъдрец последните три седмици и преди ден го извадих,но питането ми е може ли от него да получавам него като изтръпвания/стягания в определени части на главата. Не се случва постоянно,а е като контракция. Споделих с ЛЛ според нея е от липсва на б12 и ми написа рецепта. Преди близо два месеца го изследвах и беше 390 при 520 горна граница. Не съм взимала последните два месеца,но да е паднало толкова бързо не вярвам.Имам и проблем с очите и трябва да нося очила,но не мога да свикна с тях и много бързо им теглих майните още преди месеци и за това си мислех дали няма да е от очите. Имам страшно много стрес последната една година и направо нз къде се намирам вече и това много ме притесни. Моля,споделете дали имате опит с нещо подобно и как сте се справили. Благодаря

# 1
  • Melmak
Е, няма как да знаем от какво е. Витамин б12 е хубаво да е на горна граница, така че не се притеснявай.

Може и да е от мъдреца. На мен ми вадиха мъдрец с операция, ретинирал и дни след това имах леко изтръпване и ми мина за седмица.

# 2
Е, няма как да знаем от какво е. Витамин б12 е хубаво да е на горна граница, така че не се притеснявай.

Може и да е от мъдреца. На мен ми вадиха мъдрец с операция, ретинирал и дни след това имах леко изтръпване и ми мина за седмица.

Ще направя проверка на б12 да го видя. И при вас ли беше по главата ? На мен ми е много странно това от мъдрец да стане такава поразия. Аз доста го чаках и направих голяма грешка.

# 3
  • Melmak
Беше до бузата, до костта на скулата. Подозирам, че е от натискането и травмирането, беше голяма борба. Хич не го чаках, обаче беше мега ретинирал, беше пилене, рязане, дърпане. Усещах как го изтръгват с клещите, въпреки упойката. Самото дърпане усещах, не болка. И подозирам, че от травмата ми изтръпваше леко към скулата.

# 4
Тегаво е било при твоя  Sad При мен беше много бързо за 2 мин му видяха сметката и за това не мисля,че е от зъба да отива чак по цялата глава. Дано мине до няколко дни,защото не ми се ходи по лекари и да мисля само кофти неща като болести.

# 5
Може да е и от стреса и от проблема с очите. Преди години ми се появи постоянно главоболие, сутрин ми нямаше нищо и следобед започваше. Оказа се че е комбинация от преумора и астигматизъм (работата ми е пред компютъра по цял ден). След като сложих очила, нещата се оправиха.

Общи условия

Активация на акаунт