АС и други романтични К-драми - тема 12

• 19 412
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • Русе

"Actors Yoo Yeon Seok and Jung Kyung Ho are set to make special cameo appearances in the upcoming tvN medical drama "Resident Playbook," scheduled to premiere in April 2025. This series is a spin-off of the popular "Hospital Playlist," in which both actors played leading roles.
"Resident Playbook" focuses on the lives and friendships of obstetrics and gynecology residents at the Jongno branch of Yulje Medical Center. The main cast includes Go Youn Jung, Shin Si Ah, Han Ye Ji, Kang You Seok, and Jung Joon Won.
In "Hospital Playlist," Yoo Yeon Seok portrayed Ahn Jeong Won, a pediatric surgeon, while Jung Kyung Ho played Kim Jun Wan, a cardiothoracic surgeon. Their upcoming cameo in "Resident Playbook" is highly anticipated by fans eager to see the connection between the original series and its spin-off.
"Resident Playbook" is set to air from April 12 to May 18, 2025, on tvN, with episodes available on Saturdays and Sundays."
Актьорите Yoo Yeon Sok и Jung Kyung Ho са готови да направят специални изяви в предстоящата медицинска драма на tvN „Resident Playbook“, насрочена за премиера през април Този сериал е спин-оф на популярния „Болничен плейлист“, в който и двамата актьори изиграха главни роли....................................................................
"Resident Playbook" се излъчва от 12 април до 18 май 2025 г., по tvN, като епизодите са налични в събота и неделя."

# 721
  • Варненска клюкарка
Когато за пръв път видях името на Ю Йон Сок в новото заглавие си помислих че е нещо като продължение на  Болничния плейлист, а то било камео.

Тези дни популярнни муцуни обявиха новите си сериали - Ким Джи Уон ще снима за Нетфликс. Джунг Со Мин и Джунг Хе Ин обявиха новите си романтични драми, тя всъщност преди няколко седмици, той тези дни - на тези двамата никога не съм сигурна дали правилно им изписвам фамилиите, срещам ги по много начини. Сончето е в процес на преговори за нов сериал.

Заглавие с Хьори набира огромна популярност тези дни - Friendly Rivalry (Приятелско съперничество
Както подсказва и заглавието, история за съперничество, в случая в девическа гимназия. Сериалът е с възрастово ограничение 19+.
" Богота" със Сонг Джонг Ки е в топ10 в 73 държави и е на първо място сред не англоезичните филми в Нетфликс Глобал. Но сякаш и съдържанието по описанието, което прочетох повече би допаднало в една друга част от света - корейски имигрант в Колумбия, по неволя забъркан в контрабанда.

Интервюто с Парк Бо Йонт и Че У  Шик го оставих за новата тема.

И нещо набързо как се грижат корейските момчета за красотата си. Рускинята започна с неписаното правило "твоята външност ще определи нивото на твоя успех в живота.
https://youtube.com/shorts/FGJksgsU6_4?si=bwpBDs6imSPetDBZ

# 722
  • Русе
Преди два дена, съвсем случайно ми попадна снимка от ЛПВТ и 4-те "войничета", тогава и  в сегашно време. Текста (след бг-превода) гласеше, че ще има сериал с тях, в които героите ще попаднат в Чосон епохата и всеки по свой начин ще допринася за общото оцеляване.
Значи, ако стане, ще гледаме комедия. Simple Smile
Изгледах 3-та и 4-та серия на "Любовната история на Чун Хуа", на ужасен авто-превод ( разбрах 50%). Имаше сериозни моменти, прекрасно предадени, и забавни, и комични, дори еротични с мярка. Чудя се кога ще ни хвърлят в силния драматизъм, без който кореецът не може?!

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 21:06 от winona

# 723
...
"Младият" Mr. Green татко, освен в Падам, падам..., който Марги гледа, може да пробвате и в Daisy. По принцип има какво да се гледа с него. Аз съм предвидила 12.12: The Day, но чакам да ми дойде музата за подобен сюжет.
А и нов сериал ще има с него и Бини - Made in Korea.
Тъкмо прочетох, че към актьорския състав на Made in Korea се присъединява и У До Хуан. С героят на Бини ще са братя.

Чонг У Сонг в Падам, падам толкова често ми напомня за Бини, че сега като ги виждам един до друг, мисля че има защо 🤪

# 724
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Какво е по-хубаво от Ча? ... Няколко Ча. Joy

С мъка изгледах 15 епизод на Хана. Нещо много разбъркано ми се стори всичко.

# 725
Послучай днешния празничен ден, независимо кой какво празнува, една стара реклама на Сонг Джун Ки

Наздраве cheers

# 726
  • Русе

Честит двоен празник и от мен!
Като гледам Джи как изпи виното, направо ми се замая главата. Close Що така, тия корейци, ама също като унгарците, като видят чаша и гледат да я пресушат?! Joy
Днес чакам два финала + Пакито и Melo movie! Teжък ден/нощ!

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 11:35 от winona

# 727
  • Варненска клюкарка
Проф, радвай се че чак на 15-та нещо не ти е точно. На повечето които съм гледала хващам мишката още следп 8-ма. Много рядко ми се е случвало да видя историята и динамиката да се засилват след 10-та серия

Уин доколкото знам имат някакви традиции в пиенето и това няма как да не доведе до свикване да се наливат. В ЮК е проява на много лошо възпитание ако ти налеят алкохол и не го изпиеш.  Наливат се докато има кой да разлива по чашите, като винаги по-младия пълни чашата на по-възрастния, дори разликата им да е година. Ако са в такава ситуация, дори да не обичат алкохол са длъжни да го изпият, въпрос на чест. Една рускиня обясняваше какво се случва по фирмените партита и как нейния кореец иска- не иска пие, а после като мине тая част всички заедно отиват на караоке да се довършат. Затова често виждаме по сериалите че купона приключва в някое караоке и там пеят кой може и кой не може...
Помня УСокчо като разказваше в едно интервю че не пиел и това много разочарова водещата, която издаде такъв звук от разочарованието и с такова искрено съжаление го изгледа, сякаш нещо не му беше наред. Заради реакцията и той явно реши да посмекчи малко, че като пиел не се чувствал добре, мразел усещането след това, но понякога просто не можел да откаже....

Танцуващ Джуно, явно преди контузията
https://www.youtube.com/shorts/JWaeIKZzb3Y

Малко подрбности как са се появили снимките с Текхьон и пръстена
https://youtube.com/shorts/e-e7dSYwZGg?si=5Ir3vFEv0m7igTDE

# 728
  • Русе
Добро утро, пре-пили и пре-любили! Heart Eyes Готови ли сте за новите кино-предизвикателства?
Снощи за първи път ми се случи корейски сериал да ме приспи! Защо така ми беше скучно на "Melo movie" и аз не мога да си обясня. При вас така ли беше?  Финалът на "Love scout" беше предсказуем - любов, рози...животът започна отново. Пакито не успях да го видя в действие снощи, някой погледна ли го?
С "Made in Korea" Марги привлече вниманието ми, страхотен екип засега.
Споделяйте мнения, когато можете!

# 729
Снощи бях на музикална вълна и не съм гледала нищо сериално. От двата ми текущи, Ханът и Идеалният секретар, ми останаха да изгледам финалните им епизоди.
От "Кучето знае всичко" съм минала половината, 6 епизода, толкова и ми остават. Гледам ги по два наведнъж, защото "случаите" са развити така, в рамките на 2 епизода. На мен този сериал много ми допада. Въпреки, че уж се разнищват убийства, всъщност сериалът е като детските приключения с кучета ("Бетовен", "Ласи", "Бенджи, Закс и звездният принц" ...), но главните герои са група забавни старци, пенсионирани деятели от киноиндустрията. На този фон се разплитат и взаимоотношенията им с близките - синове, дъщери ... внучка. Както и взаимоотношенията между самите близки, м-да и любов се прокрадва Laughing. И всичко това поднесено с много хумор и лафове, на които няма как да не прихнеш от смях. Колкото повече напредвам, толкова повече се убеждавам, че сериалът напълно си заслужава наградите на излъчващата го телевизия в края на миналата година. На мен ми е перфектен за разтоварване.

Онзи ден, не знам дали тук или просто в/през ютюб, гледах кратък клип от Melo Movie, не баш с главните, който ми се видя толкова скучен, та чак досаден, че на секундата реших, че сериалът няма да ми влезе в списъка.

Марги, Чонг У Сонг и Бини редовно ги бъркам, ако няма пояснения под снимките кой от двамата е.

# 730
  • Варненска клюкарка
Жалко -  за "Melo movie" чаках впечатления, такава хубава двйка са главните, но като се знам колко трудно се филмирам с първите 1-2 серии, не знам дали да го почвам. Гледаше ми се нещо романтино и ще изчакам да пробвам с озвучката, че така, по-заспалите истории ми вървят по-добре.

Уин, "Made in Korea" наскоро му започнаха снимките, така че май доста ще почакаме за впечатления от историята. Засега като за начало се вижда отлична фомула за привличане на зрители от няколко поколения.

# 731
Сериалът на Пакито ще започне другата седмица, на 21.02. Беше обявен първоначално за 14.02, но нали Секретарят пропусна един ден за излъчване и се промени крайната му дата, та явно са решили да изместят началото на Buried Hearts.

Melo Movie не съм го поглеждала, че дечицата бяха при мен и снощи беше вечер за тях. Днес може да го пробвам.

Днес трябва да почне The Witch

# 732
  • пустинен пъпеш
Закъснял поздрав за вчерашния двоен празник:лицето на изключително органичния и пластичен танцьор Dadong,вечно скриващ го с шапка и ли слънчеви очила.В една от двете теми някой наскоро беше сложил клип с негов танц заедно с Paul

# 733
Четох доста смесени мнения за Melo Movie. Някои го харесват, а други са разочаровани, защото са очаквали нещо различно. Аз, честно казано, също не мисля да го гледам. Хвърлих едно око на трейлъра, когато излезе, но останах впечатление, че сериала не мой тип. Както подсказва заглавието, очертава се доста мелодраматичен. Според мнозина, сериалът носи същото усещане като Our Beloved Summer, който всъщност гледах през 2021, но с много зор. Първоначално бях много ентусиазирана заради клипчетета в интеренет, които ми бяха попадали, но с всяка следваща серия ми ставаше все по-муден и скучен. Бях на косъм да го зарежа по средата, но го догледах докрай от инат, понеже мразя да оставям започнати, но недовършени драми. Разбира се, на една голяма част от зрителите се беше харесал, което е чудесно. Мисля, че феновете на жанра ще се насладят и на Melo Movie.

# 734
Закъснял поздрав за вчерашния двоен празник:лицето на изключително органичния и пластичен танцьор Dadong,вечно скриващ го с шапка и ли слънчеви очила.В една от двете теми някой наскоро беше сложил клип с негов танц заедно с Paul

Благодаря rududu Grinning
Ето го мърдащо -

Общи условия

Активация на акаунт