Елха

• 1 075
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте!

Някой,който е поръчвам елха от VidaXL може ли да изкаже мнение?

Харесах си елха от този сайт,но прочетох доста негативни коментари и сега се колебая дали да рискувам!😀

# 1
Други неща сме взимали, всичко е китайско. Не съм впечатлена.
От Джъмбо не става ли?

# 2
# 3
  • София/Севлиево
Моята е от Емаг, вече е на 3 години и съм доволна (предишната ми бе от Карфур още и изкара повече от 10 години, накрая я подарих защото исках по-голяма).

# 4
  • Somewhere far away
Недей. Аз точно от там поръчвах - пълно разочарование, да не говорим че даже не си отговаряше на височината. върнах я , естествено, но още ми е горчив вкуса от тази поръчка.

# 5
Поръчвала съм шкаф за обувки от VidaXL. На доста места беше надраскан и ожулен, едвам го сглобих. Не рискувай, веднъж го направих и съжалявам, втори път няма да има. Неслучайно всички коментари им са негативни.

# 6
  • София
Миналата година имах същата дилема, в крайна сметка не се престраших да поръчам.
Купих елха от Метро, имаше огромен избор.

# 7
Здравейте, аз също искам да сменя предишната, най-вече, защото искаме вече по-голяма.
Харесала съм елха в  https://www.elhite.bg и една в https://homeco.bg (значително по-евтина), та в момента търся мнения за елхите от тези два доставчика.

# 8
  • София
От VidaXL през ЕМАГ , поръчах бюро - вместо на адреса в София ,го бяха изпратили до село с името на квартала , искаха да си плащам доставка 50лв за да дойде , нищо че им изпратих скриншот ,че аз съм попълнила правилно адреса и вината не е моя. Понеже бюрото беше платено с карта предварително (груба грешка), после имаше и месец ходене по мъки за да ми върнат парите. А пратката дори не беше приета , понеже отказах да платя пренасочването - което беше половината цена на поръчката. В кол центъра им са предимно украинки ,които не разбират /или се правят/ и комуникацията беше ужас. Не бих поръчала и дъвка от там.

# 9
# 10
В Мьомакс има хубави елхи.
Купихме преди няколко години. Красиви, с шишарки и разни червени плодчета на места.
Качествени са. И може да си ги разгледате на място.

# 11
Здравейте, малко късно се включвам но търся заснежена елха около 150см. От къде мога да намеря на нормална цена за сега единствено ми излизат за 200лв.
Има само един сайт, който не съм засичала преди там е 55лв Фестико.
ИЛи другия вариант е да купя обикновена и аз да си я направя заснежена със спрей, но след това трябва да я напръскам със спрей лепило за да не се изрони снега.

# 12
Здравейте, малко късно се включвам но търся заснежена елха около 150см. От къде мога да намеря на нормална цена за сега единствено ми излизат за 200лв.
Има само един сайт, който не съм засичала преди там е 55лв Фестико.
ИЛи другия вариант е да купя обикновена и аз да си я направя заснежена със спрей, но след това трябва да я напръскам със спрей лепило за да не се изрони снега.

Елха от Хоумакс - 180 см 59 лв
Вчера купихме. Идеална е Simple Smile
Разгледай им брошурата и сайта, има ги.

Общи условия

Активация на акаунт