Някой помни ли този бар?

• 1 827
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте! Исках да питам хората във форума  - помните ли билярд клуб/бар “Бордо” на ул. Веслец (№69?), точно до ул. Козлодуй? Работил е към началото на 90-те години и не знам точно кога е затворил. Опитвам се да намеря някаква следа от него поради лични причини и мисля, че мога да разчитам на хората тук. Ако някой има и снимки ще е перфектно Simple Smile

# 1
  • Варна
Може и да го помни някой. Ако все пак упоменете града...

# 2
  • София
Май е в София, до Централна Гара. Май е било някъде около НАП...

# 3
Може и да го помни някой. Ако все пак упоменете града...

Съжалявам, моя грешка е! Свикнал съм като кажа Козлодуй и Веслец да се знае за къде говоря Simple Smile. В гр. София е бил, и както е споменал още един човек - до централната гара.

# 4
Тези улици са доста преди ЦГ. Каква следа освен снимки, примерно? По онова време хората не се снимаха както сега, но дано пък се намерят някакви. На мястото отдавна има жилищен блок. Попитах хора живяли в района, не си спомнят подробности. Мислят, че бара е работил поне до 97-98г.

# 5
  • София
Вижте в групите за София във фейсбук и попитайте. Сещам се само за "Стара София", но май има няколко други. Там хората са качвали много снимки и може да попаднете на нещо. Тази част откъм Козлодуй не е към Оборище иначе в нашата група биха се отзовали. В столичната библиотека и архиви може да има също нещо за периода.

# 6
Сердика е общината. Нямам фб и не мога да видя.

# 7
Май е в София, до Централна Гара. Май е било някъде около НАП...

Как така Централна гара до НАП?
Сградата на НАП е на Дондуков.

# 8
  • София
Има много офиси на НАП. Този, за който говоря е на Мария Луиза. Имам някакви много бледи спомени за някакво заведение в уличките там, но много вероятно се бъркам.

# 9
До гарата е общината, но много се отдалечихме от бара. Ако има новини за него, пишете. Не съм го посещавала, но ми стана интересно.

Общи условия

Активация на акаунт