🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 069
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 645
Миро и Алекс
Киро и Петя
...
Миро и Киро

# 646
Браво на Алекс! Радвам се за него, най-сетне да покаже нещо. За Митов ми остава успокоението, че падна с малко.
И отсега тренирам колко силно ще стискам палци утре на Петя.

# 647
😮‍💨 много ме е яд, че Петя няма да има шанс да играе срещу Гогов или Дзами и да вземе да ги бие

Утре си мисля, че Кирил при всяко положение ще остане - и да бие (което си е доста вероятно), и да не бие... защото в такъв случай предполагам, че сценарият с Джулияна ще се повтори

# 648
Страшен сладур Винченцо! Laughing Heartpulse Kiss

# 649
Изненадааа... На Бистра ще и стане лошичко с тая победа на Сашко.
А пък аз изобщо не съм изненадана, отдавна се виждаше, че Алекс е умен, чатка ги и стратегически нещата, физически може да не е горила (ама хич Simple Smile ), но не е и слабак. Може би и той се притеснява и крие от камерите и затова е храстче до момента.

Оффф, много ми е скучен и глуповат Венци, сори, Дяволче, ама хич няма да ми липсва, ако отпадне, да не кажа обратното

# 650
Според мен Миро ще пусне аванта на Алекс

# 651
  • Другата България
Много се смях с Гошо.
/на играта съм още/.
С Киро още повече.
А Гошо супер нагло преписа. /ама пък не го беше срам/.

Браво на Миро, не, че съм се съмнявала, и още повече се ядосвам във връзка с това, което написах преди малко.
В малкия си джоб ще ги сложи всички, стига да поиска.

# 652
Уаууу, Дзами и Гогов са поздравени от Петя със световния хит Топ Мъжкар на Мимо Гарсия.
Musical KeyboardMicrophoneNotesGuitarViolinTrumpetSaxophone
Joy

# 653
  • България
Въобще не разбирам защо Гогов толкова хейти Петя, Дзами е потресаващ в това отношение.

# 654
Защо изобщо са обялкли Сано с блуза, която трябва да крият Smiley
В интервюто си Диляна каза, че дрехите са си техни и сами се съчетават.

# 655
Браво на Миро, дано е един от печелившите! Не гледам много внимателно епизодите но... Не мога да го разбера... Защо се е фиксирал в това да пази, бута и т.н Бистра. Търпи глад, мизерия и какво ли не, на хиляди км за да спечели Бистра?! Един си от малцината, участващи в това приключение, за да буташ някоя си?! Чак ме е яд, а и може да се прецака заради нея, от къв зор!
Георги е отврат!

# 656
  • Другата България
Съжителството на Дзами с Рената го е извисило до някакво твърде възвишено енергийно ниво, явно са си “кликвали“ достатъчно ползотворно.
Ако не друго, поне се е “налапал“ с непознати думички, чиято употреба вероятно го кара да си мисли, че изглежда умно на екран.

Разговорът между Бистра и Дзами обаче свали същото това ниво до обикновено махленско.

# 657
Каквито и коалиции и стратегии да се въртят, дори да са умело премислени, ако един играч не може да побеждава в игрите - всичко ще пропадне. Имахме няколко примера до момента.

# 658
  • България
Миро трябваше да си разглоби "пъзела" и да видим Георги как реди.

# 659
Много грозно от страна на Бистра да каже,че не могат да траят Алекс. Нали уж всичко за семейството...И говори от името на всички. А съм сигурна, че Миро се разбира с него.

Общи условия

Активация на акаунт