🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 39 974
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 705
Интересно от интервюто с Нина:

Мимо беше с нея, но зад камерата
• когато е била малка много е искала най-добрата ѝ приятелка да ѝ стане сестра, 3 години по-късно майка ѝ се жени за бащата на момичето
• имала е кафяви очи, много е искала да не са ѝ такива и в пубертета са ѝ се променили
• преди предаването се е разделила с мъжа си, като е излезнала му е дала втори шанс, но отново са се разделили (връзката им е продължила 8 години)
децата ѝ са на 4 и 6 години
• лепила си е плочките в банята сама 😆
• с Вера са се запознали на кастинга
• преди старта с Мимо са били настанени в къщички една до друга и са си говорили на терасата
• правила е много неща, които не са показани и нарочно била изкарана мързелива (направила е сърце от камъни за децата, някаква градинка с камъни, била е основно в кухнята, единствена си е направила метла и е метяла плажа всяка сутрин)
Петя е мрънкала постоянно
Влади е отишъл в лагер 3, за да се прави на герой
Венци е сладък и готин
Гогов е национално богатство и трябва да се пази от ЮНЕСКО 😂
краката са ѝ били зле, заради някакви мухи, и ако е останала още малко, е щяла да излезе по медицински причини
• не е изпитвала силен глад и в повечето случаи си е давала половината храна на останалите
• за случката с Дзами и храната на Ванеса каза, че тя не е изяла порцията ѝ, ами е била разпределена от някой друг на всички и той не си е признал, не искаше да каже кой е, но стана ясно, че май е Вера, а Дзами нарочно е обвинил нея
• не би дала никога гривните си на никой
• отправи специални поздрави за БГ мама

# 706
Сетих се на кой ми прилича тренера с тази бяла брада. Само дето не е толкова усмихнат:

Не мога да намеря снимка на тренера с бяла брада

Пак имам да чета доста страници.

# 707
Включвам се за първи път и затова благодаря на хората, създали темата.

Следя с огромен интерес предаването, надкаста и коментарите тук. Предаването е супер, но за съжаление много участници отпаднаха по медицински причини Sad Влади ми беше фаворит. Миро също ми е сред любимците, но някак си ми се вижда странно, че се е подготвял толкова дълго, за да може да бута един човек. Напълно подкрепям желанието му жена да стигне до финала, но според мен трябва да е заслужено, иначе се обезсмисля постижението.

Хареса ми, че Алекс и Митов имаха шанс да играят днес, справиха се чудесно. Според мен Алекс много точно каза нещата за Бистра и Мая. Те си търсят подкрепа от "силни" мъже. Няма лошо Бистра да използва женския си чар, но проблемът е, че не е лоялна към никого. На мен Мая ми е много по-искрена от Бистра, на която всички пазят гърба, но тя не пази ничий.

# 708
  • България
Скандалът за две пърленки показа само колко дребнав е Дзами, как си набелязва жертви и се отнася зле с тях, как Вера не пита първо Нина какво е станало, а се отрече от нея и не я защити. За мен лично Вера олекна в този момент.

И за да си затвърдя непопулярното мнение: Алекс е интересен играч, синхроните му са съдържателни и му стискам палци.

# 709
Сетих се на кой ми прилича тренера с тази бяла брада. Само дето не е толкова усмихнат:

Не мога да намеря снимка на тренера с бяла брада
Заповядай! 😁

# 710
За пореден път евала на БТВ и монтажиста.
За какво да гледаме утре?
Тази тотална некадърност ще бъде задмината само, ако утре ни пуснат финалния епизод.
Смятам, че е възможно

Скрит текст:

# 711
  • София
Единственото, което ми хареса тази вечер са победите на Миро и Алекс. Струваше си: единият да покаже, че по-често умните (все пак) печелят битките си; другият - като появил се от сенките - да хвърли с успеха си на терена камък (огромна скалА, всъщност) в блатото на Бистра и Мътна и целия им съпорт.
Тия победи - за мен - отиват бадева, ако Миро продължава да отдава сила и интелигентност като самарянин в полза на достатъчно Оправна спортистка с близначка на гърба. А двете (заедно хитри и силни) успешно прескачат трупове. При Алекс (с отсъствието от физическите и социалните игри, скрит в миманса) това избухване, последвано от противоречив синхрон (не че съостровитяните му се проявяват като древногръцки мислители в монолозите си) - ще е само мимо-епизод, ако той или ситуацията в борбите там не добавят победи, респект и промяна в себепредставянето. Но ако сравнявам: Б&М са ми неприятни, от Алекс просто твърде малко съм видял.
Всичко останало взе да ми писва (не като продукция) с тия безкрайни срещи, заговори, съюзи, коалиции и сглобки. Гледани отстрани са нещо като групички третокласници (разбира се, с тартор, умник, един демби, друг хърбел, завистлив, инфантилен добряк и как без принцесата на народната топка). Лично на мен т.нар. "социална игра" - тъй осъществявана и показвана на екран - ми идва вече досадна, еднообразна и даже дебилна (особено по срещите и изговореното от някои индивиди).
След тази вечер никак не вдявам и разрастващата се задруга около кралицата-елфка. Колкото повече хобити влизат в нея преди края на епоса (а те все искат да носят пръстена, някак заедно с нея да го носят; хм, хайде без един) - толкова повече ще отпадат, губейки гривни и живота си на самия ръб на Полето със златните сандъци.
За предприемчивост и достоверност бих приел, ако видим няколко поредни синхрона, в които 4-5-6-7-на от коалиционерите си стискат братски ръцете, че кой колкото и да заграби на финала - ще делят по равно (не по братски). Simple SmileMoneybag

Както и да е. Киро и Дзами в поредна потайна, но разрешена от продукцията, среща из горите - ми заприличаха на Патафил и Филопат от ч/б анимацията от детството ми. Връстниците ще се сетят - няма да издавам символ на какво бяха...

Скрит текст:

ПП. Благодаря за преразказа по интервюто с Нина.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 01:14 от EmBrother

# 712
Аз мисля, че го правят умишлено, не може това явно представяне да е от некадърност и то не веднъж!

# 713
Протест срещу спойлери в промото!

Много ще ме е яд ако Миро нарочно пусне на Алекс. И ако Сашко лежейки стигне до финал - без да играе, без да се изпоти, само философстване на синхрони ....превъртам ги. Но ако стане така че той е на финал така по тънката ....ами да, почва да се разкрива защо само той получава писма от морето и т.н.

Бистра и Мая са дразнещи, ама поне играят, става нещо около тях, интересни персонажи в самата игра. Но този техния сълагерник излезе от сенките или по-скоро от сандъка, и бам на финал... Отново ще докаже стратегията "трай си до последно, те другите да играят"... дано продукцията да не бута такива персонажи, не са интересни.

Дзами и Гогов се чустват длъжни да играят - докато Берке и Митов клатят глави, и Митов се жалва - "ами те в моя лагер днес хич не им се играе..." - ее, малко наглост от човек играл само една игра за месец и половина.

Киро не ми е фаворит, ама ми стана жал как го изпързаляха, трябваше с Бат Жоро да си стиснат ръцете по-отрано.

Мистерията на латино сериала - защо Гогов мрази Петя, щот не му е казала чао....само това ли, верно?

# 714
Никога не съм бил толкова сигурен в победителя на играта, колкото тази вечер в Миро. Аз си повтарях на ум какво каза Саното докато плуваха че нещо не вдянах условията.
 И като го видях, че само докосна понтона ми просветна. И той победи!
За утре може би Миро е загубил за момент доверие в Бистра. И затова да не си е дал много зор в играта. Един вид хем да и даде урок хем да е по спокоен, че има още около 20 епизода ( игри).
Съмнявам се Бистра да се съюзи с Георги сега. Но вероятно ще е скоро

А за Дзами, големия стратег и той някакви вибрации започна да усеща и звездите да му говорят.

Вятъра се е обърна от юг и е направил навеса на Острова на избрания на конци. Гогов имаше физиономия на премръзнал уличен помияр. Верно си е било гадно.
И за това е виновна продукцията!

П.П.  Още като спечели Алекс предположих, че Миро ще му предостъпи играта. Много гривни са ... Но...
Пък може и Алекс да бие по правилата.

П.П. 2.
Бистра не е търсила сама коалиция с никой нали?
Защо всички се натискат за коалиция с нея?
Обяснете ми, пък после я нападайте.

Алекс много прилича на баща си по характер.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 02:12 от Лорд Шаш

# 715
  • Враца
Истински се дразня на тези спойлери !!!!.. Sad Sad Sad
Вече, няма да гледам промото.

# 716
Моля оценете епизод 35 сряда

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 717
  • София
Синхронът на Алекс как видиш ли жените искали подслон и топло, а той нямал нужда от тези неща и се пазел за игрите е номинацията ми за абсурд на епизода. Напълно разбирам Мая и Бистра защо не го харесват. Ако в началото е бил плазмодий и сега си продължава да е плазмодий, защо точно да му правят мили очи. И понеже двете моми обръщат внимание на Венци, Миро и Влади (преди да си тръгне), видиш ли били лицемерни. Те са от жените, които обичат да бъдат обгрижвани, а често казано не знам коя жена не обича, че и не само жена. Бистра е всичко друго, но не и лицемерна, тя е от хората, на които им личи, когато не харесват нещо. Не е особено чувствителна и емпатична, като всеки спортист гледа сама към победата и това дразни. Тя е доста слаба в коалицията и затова Мая я подпира.

# 718
Вече, няма да гледам промото.
Все тая - ще ти го разкажат в темата, че и снимки ще сложат. 😁

# 719
  • София
Съжалявам, че се повтарям, но искам и аз да помоля спойлерите от промото да ги слагате в скрит текст. Доста сме, които не го гледаме, а сега ми се развали интригата за утре.

Общи условия

Активация на акаунт