🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 010
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 690
На Бистра й личи, че иска да прави стратегии, ама го няма тази чисто женска хитрост, която Мая явно владее до съвършенство. Няма го и житейския опит, 10 години ги делят, Майчето е доста поочукана от живота.

# 691
Не знам защо някои хора се чувстват длъжни да споделят какво са видели на промото!

да, в тази тема е помолено да е в скрит текст
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 23:24 от Одри ♡

# 692
Георги изобщо не може да губи. Толкова изкуствено вибрира позитивно...

# 693
Толкова напрегнат епизод, та може би затова толкова наакли се имаше:

- Кирцата вика камери, за да каже на Тренера, че му се бил напрегнал последните дни. Тренера е видимо през къде му е от тая ситуация.

- Гошката чувствал, че не му се играе днес. То щото другите дни изгаря от желание.

- Гогов се събужда и той с оцапани слипчета. Кандидатите за най-наакан играч този епизод почват да стават доста.

- Бат Жо се моли , Гогов да запазел "стълбовете в играта" и да не ги вади на игра. Все едно ще строят Акропола...

- Всички в лагер 1 са единодушни, че на Пепа е крайно време да ѝ нареди някой пъзела.

- Митов се предлага за игра. Дават брутален спойлер, че ще участва - синхрон със звук.

- Трети кандидат за най-посран играч на епизода - Дзами бил в перфектна кондиция, но "не го усещал" за игра...

- Жорката имал сутрини, в които мозъкът му работел! Честити да са му, че са рядкост голяма.

- Островният Буда се допитва за мъдрост и решение на морален казус до Миро. Миро с физиономия "Къде да се гръмна?!"....

- Ново гениално предложение на бат Жо, в което да се слеят двете единствени коалиции на острова и да играят срещуууу...хората от втори сезон вероятно.

- Алекс проговаря. Мразел Киро и Жоро и веднага става всеобщ любимец в БГ Мама още с първия си синхрон в предаването..

- Венко е дал мъжка дума и това е на първо място. Обаче и семейството му е на първо място. Дано има място за всички на подиума. Всички разбраха какви са му приоритетите. Което е на първо място - това ще да е.

- В Лагер 1 се измисля синоним на фразата "насрах се" и той е "не го усещам". Берекета не го усеща и днес за игра.

- Адът за продукцията наближава - Алекс и Митов на игра и то в една група.

- Сашко набеждава Гогов, че върти брояча на таксито с магнит. Почват да се навръзват нещата след вчера...

- Гогата се поти гол, а до него Вера със зимен пуловер и апрески се топли до огъня. Май не са на един остров.

- Кир Жуан много му се играе. Слагат го на игра - Това е заговор срещу мен!!!

- Борбата за "кой не го усеща" повече между Гогов и Дзами е епична. Все пак си поделят първото място.

- Гогов насъсква двамата водачи по синхрони в предаването да наредят пъзела на Пепа най-накрая.

- Алекс не вярва, че ще е на игра и слага ленената риза с официалния панталон. Мисли да се пусне на бал.

- Поредната гениална, военна и също така несъществуваща поговорка от Гошката. Абсолютен извор на мъдрост.

- Юли Тонкин се просълзява, слушайки островния гуру.

- Гогов подозира, че в лагер 3 имало хомо дружинка. Той се сети кога...

- Демонстрация на висш пилотаж в математиката при двамата стратези в лагер 2 - "Брат, ако ти вземеш всичко, ставаш май най-богат?", "Евала , брат. И ти така май...Или?".

- Всички в лагер3 скандират името на Миро. Знаят, че Алекс е на абитуриентска.

- Бат Жо усетил "лекота", когато си оставил гривните в купата. След тази лекота се ползва тоалетна хартия ...

- Бърз синхрон, че битката на Жорката била с него си на първо място. Явно е паднал.

- На острова , ако си разбрал правилата на играта, печелиш в 95% от случаите. Миро за щастие е от тия хора.

- Баче Кико и бат Жо изглеждат като героите в един от първите филми на Джим Кери, но как му беше името...

- Миро приключва с играта, докато двамата стратези се опитват да разберат правилата от Косъма.

- За да не ги издави прилива, Миро решава пъзела на Гошката, че ще осъмнат.

- Жорката не бил изгубил кой знае какво - половината гривни само. Не споменава , че и живота му съкратиха наполовина обаче...

- Мъдра констатация на Дзами, че Венцичка и бат Жо не си кликат на вибрации, енергии, методология на работа и вибрации, и енергии, и вибрации.

- Водачите по синхрони нареждат пъзела на Пепа, без дори да може тя да стигне до него. Какви кавалери.

- Сашко доживя да каже на синхрон "Утре ще се раздам на макс".

- Венченцо Халхаберо демонстрира завидни умения по италиански. Нивото е идентично с това на английския и българския му.

- Нов моден връх на острова - каскетче, престилка, слип и джапанки с чорапи.

- Мая приема Венко за син-мечта. Нищо , че са на една възраст горе-долу...

- Бат Жо рапира под римите на Спенснята, нищо , че са им набили канчетата и на тримцата, те са в настроение.

- Били безкрайно близки и безкрайно щастливи повече от всякога. Близки по успехи днес са със сигурност, да.

- Сцена на Митов, в която казва повече думи от всички епизоди + следващите 2 негови риалитита взети заедно.

- Половината лагер гледа в шок, тъй като разбира, че не е ням чак сега.

- Жорката е в очевиден, нервен срив след загубата, прикрит зад криндж песнички. Психиатър на терен!!!

- Две победи за лагер 3 в игрите. Хората там недоумяват, как Миро е спечелил две игри едновременно?!

- Венци гарантира за Дзами, че "щом ти го е казал, значи е така". Вярно, че Дзами грам не лъже. Все пак "опре ли ножа до ...яйцето(?!)" не се знаело.

- Никой не иска да заспива в бавния лагер , от страх Гошката да не ги изколи. Все пак всички усещат любовта в кифличката на Кирцата..

- 20 минутен микс от агония и криндж в лагер 2.

- Синхроните на Алекс нямат край, а на всичкото отгоре звучат като един повтарящ се. Аман.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 10:14 от tfn2k

# 694
Значи Бистра може да си пуска пипалата насам-натам и да играе със всеки, но осъжда Георги и Кирил. Двойни стандарти и супер лицемерие.
Миро изкефи на играта, ама само при мисълта, че играе за Бистра и ми заминава кефа. Все пак браво. Хубаво играха и Алекс, и Митов.
Петя добре поздрави мъжагите в Лагер 1, нямам какво да добавя Close
За мен мръсно играещите и малодушни играчи от "силните" са Гогов, Дзами и Георги. И на Бистра играта й е мътна (pun intended Joy)

# 695
  • София
tfn2k, много си добър, но мен ме изключи от фен групата на Алекс. Аз го отписах още когато си изпроси гривна от Миро. Толкова директно и нахално никой друг не го е правил.

# 696
  • Другата България
Отгоре на всичко с Влади не успяхме да се намерим и да изградим връзка там, въпреки, че в началото, той беше един от хората с които исках да играя.
Ето това е истинската причина! Нито Биляна, нито Ванеса, нито таблото, нито от другите 8 кладенци водата. Simple Smile

You got me! 🫣
Аз ще се върна тук, защото днес от телефон нито имах време, нито възможност, а ми се иска да си кажа.
Верче, ако си ни позапомнила тук като никове вероятно и помниш, че съм един от потребителите, които те харесват /още когато разказваше как ходиш на кастинг и ти стискахме палци всички/. Фен съм ти във формата, защото много харесвам мислещи хора, то банално сигурно, но физиката не ми е фактор в такъв формат. Поне не първостепенен. И смятам, че можеш, и искам да натриеш нос и други анатомични органи и на Бистра, и на Мая, и да си на финал.
Обаче! И аз мисля като съфорумката, за казуса “Влади“.
Не, че това е била водещата причина, но нека те попитам /пак с уговорката, че ако не искаш, не ми отговаряй/.
Ако на мястото на Влади беше Мая /която си каза, че харесваш/, отново ли щеше да мислиш по същия начин? Давам нея за пример, защото и тя е от същия лагер, и възможен вариант точно за тази игра /както и се оказа/.
Болна, с 40 градуса температура, щеше ли да я изпратиш на битка?
Признавам, че съм пристрастна за Влади, но някак тази реакция и на мен ми остави неприятен привкус. Съгласна съм и с останалите ти мотиви, но ако решиш, отговори ми.
Вероятно тук е и мястото да попитам за Гогов - какво е това с Петя? Как можа да каже, че печелила битките си “с късмет“??? След като тя се скъса да играе, и съвсем честно и заслужено да си взима победите?

# 697
Бистра защо винаги стои на буквата Ф, гледам назад и ме дразни 😂

# 698
  • Другата България
Аз се надявам Бистра да е влязла в някакъв явен или таен съюз с Гошо, за което Миро да е разбрал и по някакъв начин да е успял навреме сам/или не да направи някакъв ход, да вземе някакво решение, да предприеме някакви действия, с които да се разграничи от тази сляпа преданост, която демонстрира към нея.
Все още не губя вяра в това.

Венченцо Халхаберо JoyJoyJoyJoyJoy

# 699
И аз се надявам на обрат от Миро. Не разбирам тази безапелационна подкрепа за личност, на която й личи фалша. Другата сламка, на която се "подпирам" е, че той не веднъж е показвал малко "мазно" поведение и много тънко пуска хората по пързалката. Продукцията си имаше Майка, явно ще трябва да има и Татко. Жалко. Дано не се похаби толкова потенциал за един надут балон.

# 700
Синхрона на Сашо изкърти всички мивки на Филипините. Горките хора без санитария останаха.

По слушане с разбиране - две жени обичали да им е хубаво и търсели мъжкото в един мъж ( мхм , шок и ужас , обикновено жените търсят женското в един мъж , а мъжете мъжкото в една жена), а той не бил такъв ( мъж сигурно, тука няма да споря всеки е свободен да се определя), и нямало да помага , защото това било оцеляване ( пич сигурно тяхната идея не е да отдават заслони под наем след като свърши предаването). Той се пазил за игрите ( ???? той няма ли три само ) .
Бистра била лицемерна ( не беше ли ти този дето щеше да слагаш храна при лагер едно) . Бистра не искала да играе с него - вж горното и сори, ама много ясно.

Много ме е яд, че спечели, ама много. Аз не го познавам лично, но ми изглежда много негативен човек, от тези дето все са недоволни и все кусури намират. Не виждам да блести с нещо, ако трябва да съм честна.

Венцичката е супер, пускам си Винченцо пак, че да заспя с усмивка.

# 701
Цяла вечер коментирате гривни, битки и синхрони, а никой нищо не каза за шокиращото развитие в лагер 2. След като сготви и измете, Киро е на път и да се опере сам!
Ма, моля ви се, гледайте внимателно и се концентрирайте върху важните неща!

# 702
Аз определено не съм му станала фен на Сашко. Но, ако се позадържи, и остане с Дзами, Гогов, Жоро, Кирил, Бистра и Миро, който играе за нея... Ами Сашко ще ми е абсолютен фаворит

М/д, сега се сетих, че Гогов и Георги са моята зодия...Ами, че скорпионите не сме чак такива истерични злобни страхливци... егати, представителната извадка 👿

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 00:23 от Geri2000

# 703
Георги олицетворение на злото ли е, че е толкова осъдително Бистра евентуално да иска да играе с него. Влади също пробва тази схема и с Георги, и с Дзами, но не се получи. Тук резултатът мисля, че ще е подобен. Бистра не умее да лъже, въпреки наставленията на Мадам и в крайна сметка ще трябва да избере страна. Все пак от Глория почти не останаха хора за отстрелване.

# 704
Не знам дали чух правилно или Тренера нарече на Киро майка му "леля Спаска".
Сега и аз вадя пръстите, както Киро брои гривни, но ако Тренера е на 65 , а Киро на 26 на колко трябва да е била майката на Киро като го е родила, за да я нарече Тренера с почетното "лельо" ?? 🤣

Общи условия

Активация на акаунт