🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 015
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Благодаря за поста, Монохондрия! 🤗
Стискам ти палци да стигнеш до финала.
Харесвам играта ти!

И аз така 🫶

# 541
Отгоре на всичко с Влади не успяхме да се намерим и да изградим връзка там, въпреки, че в началото, той беше един от хората с които исках да играя.
Ето това е истинската причина! Нито Биляна, нито Ванеса, нито таблото, нито от другите 8 кладенци водата. Simple Smile

# 542
Отгоре на всичко с Влади не успяхме да се намерим и да изградим връзка там, въпреки, че в началото, той беше един от хората с които исках да играя.
Ето това е истинската причина! Нито Биляна, нито Ванеса, нито таблото, нито от другите 8 кладенци водата. Simple Smile

You got me! 🫣

# 543
Е, сега... Явно навсякъде има по някой, с когото не можем да се намерим и да изградим връзка! Wink И не е нужно.

# 544
  • София
Биляна току-що каза в 'Преди обед', че не са заедно с Берке.
Край на спекулациите.

# 545
Край на спекулациите.

Aми слава Богу. Макар, че и за миг не съм повярвала в романтичната им връзка. Всичко беше лошо изигран театър. Поне като се наемаш да го играеш този театър играй го както трябва. А то - скачане от една крайност в друга. Уж разочарована после пак с него...никаква логика в развитието на "връзката"..И честно да си кажа, при положение, че ще играеш театър какво пречеше да си го изиграе и с Киро? Така и така никой не е предвиждал развитие за след шоуто.  Явно всичко е било замислено драми да стават любовни триъгълнаци, ревности и пр. патаклми.
За следващата игра предполагам, че щом Киро е толкова вбесен вероятно Дзами ще е срещу него. То кой друг от лагер 1 може да му е заплаха. Гогов ще е зает да отстранява Петя.

# 546
Мерси за преразказа, че аз нямам нерви за тях двамата.

Досега мисля, не съм гледала никой от отпадналите в интервюта, като свърши предаването съм си набелязала кои да преслушам , но Биляна няма да е от тях със сигурност.

За мен нямаше и капка съмнение че ще се разделят, първо са по на 20 и в тази възраст, човек лесно хвърля клетви за вечна вярност без да се замисля ,  второ  не мисля, че си допадат като двойка и трето си беше фалш от всякъде.

# 547
  • Другата България
Край на спекулациите.
Какви спекулации?
Аз го говоря от първи епизод това.
И не само аз. Grinning

# 548
Благодаря за поста, Монохондрия! 🤗
Стискам ти палци да стигнеш до финала.
Харесвам играта ти!

И аз така 🫶
И аз, и аз! 😊

# 549
Поредното намигване на Мая, че чете Бг мама:

Продукцията пак не ни е показва доста работи. Гогов определено има зъб на Петя, но така и не разбрахме защо. Затова довечера първата тройка са Гогов, Петя и Алекс. За втората тройка залагам на Киро, Дзами и.... Митов. Може би мислят, че ще имат възможност да си помагат.

# 550
Да, това е доста вероятен избор.

# 551
Може и наистина да е стреляла преди..
Верно тази позичка и поглед не прилича на човек, който за първи път го хваща в ръчички. Но не искам да спекулирам Wink

# 552
  • София
Биляна е мила и наивна. Харесвам я, като цяло.
Но след големите панаири в Лагер 2, които я накараха да се премести, след безумния другарски съд, след като Берке ѝ "прости", след като е имала още спокойно прекарано време с него в Лагер 1, в което е могла да преосмисли случилото се, след като той я проводи по живо - по здраво да изиграе последните си игри и тя отпадна, а той спаси жалкия си "живот" на острова, след като е видяла как изглежда всичко това на екрана - особено излъчени сцени, на които тя не е присъствала.... колкото и да е млада и наивна - би трябвало да е прозряла, че Берке просто няма как да е нейният човек. Раздялата им е повече от логична.

А дали е могло да изиграе любовен романс с Киро ? Абсурд! Аз съм склонна да вярвам, че Биляна е била увлечена по Берке и че на острова това ѝ е приличало на любов. По Киро - как да си увлечен? Още при стъпването на острова езикът на тялото ѝ ясно показваше, че тя не иска той да я доближава.

Относно Мая и представянето ѝ на втората игра вчера - хареса ми. Спечели си съвсем честно и впечатляващо. И наистина стоеше много изящно с лъка в ръката.

# 553
Мая има една особена грацилност, която не може да не бъде забелязана! Няколко пъти засякох "не ми пука" като израз, който тя използва и веднага направих аналогия с казаното от НН. Времето ще покаже как точно стоят нещата.
Върнах назад и слушах историята около Нина и настървението на Дзами срещу нея. Той каза, че 7/8 дни след провизии, тя е посегнала на храната на Ванеса - две пърленки. Самата Нина каза в разговор с Вера и Гогов, че ведната е направила две пърленки и за това не чувства да е направила нещо нередно. Така го чух аз - всичко е за две пърленки, които първо ги е изяла и след това е направила още две като компенсация.
Гогов твърди, че е настървен към Петя само заради начина, по който тя си е тръгнала от техния лагер. Дори и да има някакви други мотиви, към момента не ги е обявил, или поне аз не съм ги чула.
Та като стана дума за Гогов, още малко бисери от последните два епизода Satisfied

Скрит текст:
ЛАФОВЕ НА ВИКТОР ГОГОВ - ЧАСТ ВТОРА
Днес, след като се прибрах в кампа от Острова на избрания, разбрах, че „децата“ не трябва да се оставят за дълго време сами, защото една вечер ги оставих и са забъркали грандиозни каши.
Геният на мисълта проработи в Миро, за сега.
А-а-а, разби си зад*ка! /към Ванеса/ Как се тръснА до мене, ти направо дупка направИ, бе брат! Хайде лягай бе, да казваме „лека“ и да пускаме хората /снимачния екип/ да си ходят!
Някой път, ако нямаш качества, ето напримр като Берке, ей го – нищо особено не е – обаче компенсира с хъс и желание. Тогава с качествата нещо може да стане.
Към Биляна – Истината знаеш ли каква е? Освен интригата с Беркето, която завъртяхте, почти никаква друга съществена следа не остави в предаването. Втората по-интересна точка беше когато дойдохте с Беркето, то пак не беше кой знае какво. Няколко посредствени игри изигра. Спечели единствената, която горе-долу ти пасваше, на всички други загуби, логично, като днеска. Тръгваш си по най-логичния начин. Не мисля, че по какъвто и да е начин предаването или камповете ще загубят нито от енергията, нито от каквото и да било.
Не е лошичко да съм под заслона, докато другите се давят.

# 554
Изключително много съжалявам за отпадането на Влади! Интересен играч, обаятелен, с голяма харизма. Беше ми в топ 3 на фаворитите заедно с Миро и Бистра.
Както някой написа, надявам се да го гледаме и в други предавания.

Радвам се за Мая, играта й с лъка беше впечатляваща! Харесва ми и как все се движи по ръба и засега никой не може да я бутне надолу.

Беркетата ми бяха тотална досада и беше облекчение да прекъснат тази линия. Дори Алекс ми е по-интригуващ от двете гълъбчИтЪ.

Гогов много беше обиден, че Петя като си тръгна, не се сбогува с никой от тях. Нали се оплаква в някой от миналите епизоди, даже беше в лагер 3 и им го разказваше.
Така че за мен това е обяснението, чак се чудя, че тук се чудите при условие, че той си го каза.
В този смисъл, разбирам и двамата. И Гогов - че е обиден, и Петя - че си е тръгнала обидена.
А самата Петя все повече започва да ми харесва, а ми беше незабележима.

Общи условия

Активация на акаунт