🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 046
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз не разбирам защо Петя трябва да се сбогува, като те си остават на един и същи остров, постоянно се срещат на игрите и в Кръга, (уж) никой не ги е спрял да ходят из другите лагери....
Ако са очаквали Петя да дръпне някаква мила реч след като Дзами ѝ каза в прав текст, че не я иска в лагера - не мисля, че е било възможно нещо подобно да се случи.

# 556
Влади е качил разни сторита- морита от филипинската болница..... Глезена му изглежда много кофти:

( Мойте съгледвачи са баси хиените🤣)

# 557
Преди малко слушах Биляна в Преди обед. За Берке каза, че са пренесли любовта си в реалния живот, но вече не са заедно. Другарският съд я е сринал психически, но благодарение на него си е дала сметка как точно стоят нещата и по нейни думи е успяла на порасне. Няма гадже в момента, чувства се емоционално изтощена от острова и иска да постъпи по-разумно в живота. Върнала се е в залата за тренировки по художествена гимнастика, като иска да постигне мечтата си - олимпийския подиум. Спечелила е конкурса Мис София.

Утре на гости в Преди обед ще е Влади

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 16:16 от Т*е*р*и

# 558
Как Венци, пепел ти на клавиатурата?!
Влади би трябвало да е.

# 559
Защо й е на Петя да се прегръща и сбогува с лагера, като всички мълчаха докато Дзами периодично я обижда? Казаха си чао с Ванеса и това беше.  Аз я харесвам, защото се отстоява. Единствена тя от жените има смелост да се опълчи на Дзами. Гогов пък е единствен от мъжете. Другите мълчат.

Дзами се държа много грубиянски и с Нина и съм изумена, че вместо да се направи забележка на Дзами, то решението на приятелката й бе да я номинира, за да спре напрежението. Докато жените толерират и окуражават поведението му, той ще се държи все така агресивно в и извън предаването.

Интересно дали ако Миро бе в лагер 1, щеше да се опълчи на Дамян и да го свали малко на земята...

# 560
  • София
Еее, един път да не гледам и да отпадне Влади... Жалко, харесвах го.

# 561
Как Венци, пепел ти на клавиатурата?!
Влади би трябвало да е.
Олееее, какъв гаф сътворих FearfulFearfulFearful
Влади, Влади ще е на гости!
Редактирах. Извинявам се!

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 16:17 от Т*е*р*и

# 562
Влади е качил разни сторита- морита от филипинската болница..... Глезена му изглежда много кофти:
Скрит текст:

( Мойте съгледвачи са баси хиените🤣)

Тези снимки ме присещат нещо което си мислех като гледах Марина, когато я дадоха в болницата, сега на Влади сторито и някак си пак ми изплува като контраст стаята на Еляса с логата по калъфките.

И сега се сещам, освен Диляна има една друга водеща, дето я даваха в началото, тя известна ли е и коя е тя, че все се каня да питам?

Хубавото е , че всичко вече е наред със всички доколкото съм разбрала.

# 563
Защо й е на Петя да се прегръща и сбогува с лагера, като всички мълчаха докато Дзами периодично я обижда? Казаха си чао с Ванеса и това беше.  Аз я харесвам, защото се отстоява. Единствена тя от жените има смелост да се опълчи на Дзами. Гогов пък е единствен от мъжете. Другите мълчат.

Дзами се държа много грубиянски и с Нина и съм изумена, че вместо да се направи забележка на Дзами, то решението на приятелката й бе да я номинира, за да спре напрежението. Докато жените толерират и окуражават поведението му, той ще се държи все така агресивно в и извън предаването.

Интересно дали ако Миро бе в лагер 1, щеше да се опълчи на Дамян и да го свали малко на земята...

Съгласна съм с написаното. Гогов и Дзами отначало имаха препирни, след това уж се сдушиха, но от синхроните на Гогов ми става ясно, че от негова страна са лисичи номера. Засега не е възстанал открито, а няма и нужда да го прави - от негова гледна точка.
Според мен толкова го е яд на Петя, защото му човърка гузната съвест Wink
Миро щеше да се опълчи само ако бъде премината някаква негова морална и човешка граница, иначе не.

Към този момент на играта не ме дразнят само Петя, Ванеса, Венци и Миро. Надявам се някой от тях или повечето да са финалист(и), но не ми се вярва...

# 564
  • България
На последния Сървайвър (турския) пак бяха на тропически остров, но нямаше такива чудесии, бълхи, инфекции и отпадания. Носят вина от продукцията и още как. Оправдавам ги единствено, че целия сезон е ей така на тъгъдък. Не са имали време за нищо. Догодина на друг остров, по-рано, за да не се засекат с дъждовния сезон, защото този дъжд дето го гледам нон-стоп всеки епизод ми скапва настроението, а там на играчите какво им е не ми се мисли. Това се отразява и на качеството на битките. Точно накрая когато трябва да е най-интересно се случва точно обратното. И трябва много по-добър медицински екип. Не може един ''рандъм'' доктор като Берке да спасява живота на Шериф, абсурдно е.

Само ще кажа, че Берке правилно е поставил диагнозата на Шериф, а островният доктор е сбъркал и е бил грешна инжекция. Интересно ми е и островният доктор ли е по линията на шуробаджанащината.

# 565
Да, прави сте за слабия лекарски екип. Срамота е да викнат лекар, а накрая Берке, който е фитнес треньор и само учил и незавършил медицина да поставя правилни диагнози.

Също така когато лекарката би инжекция на Влади се изненадах, че нямаше ръкавици. Там е страшна мизерия, лесно се инфектират, ама не носи предпазни ръкавици.

# 566
  • България
Берке не знам дали е завършил първи курс медицина в момента на снимките. Направо като завърши вътрешни болести да го вземат за островен лекар.

# 567
Аз мисля, че ако лагерите бяха малко по навътре в "джунглата" нещата щяха да са по-безопасни. Всичките са нахапани от пясъчни бълхи. Поне това щяха да избегнат. Шариф си тръгна зари пясъчна бълха. Влади с червен вятър, който  може пак да е причината бактерия която е пренесена от пясъчната бълха. Отделно заради климата всяка драскотина която в България ще зарасне за три дена там явно зараства за 10.
Вярно Беркето, ако вземе да специализира заразни болести да го взимат по островите, може би там му е силата

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 18:32 от Лорд Шаш

# 568
Обаче всички, излезли по медицински причини, с изключение на Грозденка, са мъже.
Ей, много сте кекави Grinning

# 569
съдейки по инстаграма му Берке е зарязал медицината и е фитнес треньор и изготвя хранителни режими. отиде специализацията му по заразни болести хаха

Общи условия

Активация на акаунт