🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 050
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 570
Ами тогава да не ми го представят за "студент по медицина" а за "отказал се студент по медицина".

# 571
Нали се уточнихме, че никой не е това, с което е представен във визитката си. Grinning

# 572
Аз със огромно закъснение се включвам към края на сезона,  съжалявам за което.
Но първо да благодаря за темата на Дяволче и Сони. Страхотна. Респект ! 🙌

Изключително много ми харесва формата и много се зарадвах на новината, че ще има втори сезон.
За жалост съм на запис този и рядко мога да се включвам в реалните дискусии, но Ви хвърлям по едно оЧо и редовно участвам в анкетите .😁 Изключително голяма благодарност на Outcast за линковете 🫶. И на tfn2k за обзорите- с глас им се смея и по няколко пъти ги препрочитам.

В О100Г може би най -много харесвам елементът късмет и игрите. Повечето игри са изключително забавни , разнообразни и приятни за гледане. Най- вече ми допада възможноста да се играят почти еднакво и от мъже и от жени. И продължаването напред и победата в битка е зависимо само от тяхната физическа и психическа подготовка (на участниците), нивото на интелект и дозата късмет. Няма гласуване, няма намеса от сексистка продукция, няма нагласяне в последният момент на игри. Голямо Браво за което. Определено се очертава да ми стане новият любим формат за всички времена.😉 (на последният такъв му ударих хикса тази година)

И сега ще си напиша мнението за каста и любимците, сори за чаршафът, ама успокоението е че рядко ще се налага да ме мяркате из темата, нали съм със закъснение.😉

Любими образи от женският каст:
Бистра , заради представянето по терен ( участникът с най- много игри във формата досега) и заразителната усмивка.
Верчето, заради стратегическата игра (единствената жена с аналитичен поглед към играта ) и страхотните синхрони.
Мая, заради силната социална игра ( жената, определено знае как да оцелява 😉 ), а и лично за мен изключително нетипичен и интересен образ. Особено се забавлявам с  ваканционното и настроение и "спа" процедурите на фона на всички останали борещи кой с каквото може да оцелее.😁 Плюс за мен също е ,че не се прилепи към силен ( мъжки ) лагер в началото и не мрънка.

От останалите жени единствено Нина и Петинка ( по Венци ) са ми с нещо интересни. Социалната им игра леко се лута(ше) , но и двете имат опити за подобрение въпреки "леко" чепатият характер. Минусите :  Неориентираната Нина, която видиш ли "най - добрият и приятел" ( от пет дни)  Кънчо завещал на Влади да я пази 🤣 и Петенцето която си мръння за всичко и се опитва да си мери бицепсите с Дзами. Втората поне я разбирам, не е лесно в БГ обществото за различните и най- вероятно и е трябвало да се бори с предразсъдъци честичко, което се отразява на социализацията.

Ванеса и Билянчето са ми прекалено млади и наивнички и определено са ми скучни образи.  "Криндж" лИбоФта на БиБетата ми дойде в повечко, с удоволствие бих я пропуснала. А любовният "пъзелджийски " триъгълник  беше "черешката на тортата". Ванесчето пък по-скоро и съчуствам с нейните хранителни разстройства да се "шибне" във формат предполагащ гладни периоди не ми го разбира главата.

Всички останали дами ми варираха от дразнещи до напълно безинтересни. А аз бях от феновете на " Майката на България" във Максимал. Но този формат определено не е за нея, може би в ИВ щеше да се чувства по- добре. Сълзите и сополите, а и тениските с надписчета ми дойдоха свръх. Горкичката най- вероятно е проспала уроците по история или не е обърнала внимание , че светът се е развивал и оцелял продължение на 500 века благодарение на силни жени и няма нужда да ни се навира в лицето свръх майчинството.( за съжаление на мъжкото съсловие вашият принос е второстепенен 😉😁 )

Единствено от напусналите жени може би Рената ми липсва , като интересен типаж. С нейните дълбоки вибрации много съм се смяла, а пък и късметлийка си беше . Лошо ,че сънят я споходи рано- рано и не можахме да видим докъде можеше да стигне в играта.

Любими образи при мъжете :
Със сигурност Първо място за Гогов.👍 Още от видео визитката и разказа за леко подпийналата дама на средна възраст разбрах , че това е човекът който ще следя с интерес. Уникално чувство за хумор и самоирония .ГолЕм. Със сълзи се смея на повечето му синхрони. А последната му игра с Бистра ми е любима.😜

Миро- зарадииии...почти всичко- уникалният интелект, стратегическото мислене , страхотното представяне по терен, лекотата в социалните взаимоотношения, тънкото чувство за хумор, честта, добродушието.....

Венци - заради най- добрата физическа подготовка ,лъчезарният характер, вечната усмивка и шарените чорапи.😉

Ужасна загуба за предаването на четвъртият ми фаворит : Влади. Най- харизматичният образ, силен в игрите, знаещ къде е попаднал , много запомнящ се, страхотни синхрони и почти винаги със страхотна усмивка. Лично за мен такива са и образите които с удоволствие гледам.  
Освен него съжалявам и за Шериф, заради положителното настроение което вкарваше . И сигурно ще шокирам някой, но и за Мимо ( макар и той да си излезна в подходящият момент ). Мимо е от тези образи, който са толкова нестандартни и толкова рядко срещани , че за мен лично е находка за риалити типаж. Сега, че О100Г не е неговият формат беше очеизвадно за всички, но аз лично определено ще го помня дълго време . А как всички се опитваха да се докопат до храна ,а Мимо до тоалетна чиния, още ме кара да се смея с глас. Също и синхрона, в който учителят му по карате помолил учтиво да го отпишат след няколко урока.🤣

Определено мъжкият каст е с много по- добри попадения от женският. Аз лично безинтересен образ сред тях ( освен Кънчо и Митов ) нямам. Дразнещи да, но скучни само единици. Дори и с Чирпанският Кен се забавлявах,  от къде го изкопаха тоя образец- от 90те !?.😆

Жорката и Дзами са ми мноооого далеч от интересни образи , но определено раздвижват сюжета, а Жорето и въздуха около него с това ръкомахане. Плюс за мен е опитът за стратегическа мисъл и доброто представяне в игри. Минуса популизмът, сбърканите морални ценности, страхливостта и агресивното отношение към участници, които не са им от полза.

Алекс ми е мистериозният елемент, изобщо не мога да му схвана спатиите що за човек е и какъв го дири там. Но определено ми задържа интереса поради тази причина.

Митов споменах вече ми е скучен.А Кир Жуана и Берекета са ми антипатични. Берке по - скоро отегчителен, но Кирето много дразнещ образ за мен.

За финал стискам палци на моите фаворити- Бистра, Вера, Гогов и Венци. Без Миро , очевАдно той няма амбиции за това и Мая  ,която определено няма "бойни " заслуги за финал.
Но пък който и да стигне финал от останалите в играта, няма да съжалявам че съм гледала и за миг. Тук трябва да вметна ,че това изключва Киро и Берке- определено тези двамцата ще ми дойде свръх ,ако се докопат до финалчето.

Жалко ,че (предполагам ) печалбите няма да са кой знае какво, съдейки от излезналите вече три чуждестранни сезона. С най- много пари на финал си е тръгнал участник от първият сезон - отворени 12 кутии , т.е.120 000 евро - 12% от общата сума. Ако от това се съди за нашият финал, не очаквам някой да вземе голяма сума, но им стискам палци поне на 20- 30% да вдигнат мизата.😉🤞

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 22:54 от Joy 05

# 573
  • софия
Приятно гледане, диванна армия!
 Joy 05, с интерес те прочетох, обърквай се по често да си при нас. Почти еднакви са ни мислите.

# 574
  • България
Киро мрънкалника

Я, Киро да почне с такива изказвания срещу Гогов да види "старите" хора какви тихи били

# 575
Киро гледа като бик. Дзами като невротик скандалджия. Гогов като бито куче.

# 576
  • София
Лелеее, колко е неприятен Кирооо.
И нагъл.

Първо намеква, че вината за изборите на играчите била на Емо, а после че не било мъжкарско да не спасява някого.

А ти бе, Кире, що ти не спаси някого?

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 20:16 от Илит

# 577
Чудя се сега Гогов дали няма да изпердаши трима от лагер 2 в едната група за игра. И Кирил затова да се напряга на таблото после.
Интересно сега дали започва следващата фаза на ваканция и спа процедури при Мая или скоро пак ще поиграе за разнообразие

# 578
  • България
Моето предсказание на база промото беше: Киро срещу Жоро срещу още един "мъжкар" (залагам Дзами)

Моля продукцията да не пуска рециклирани звуци от Ергенът - Церемонията на Розата

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 20:22 от ferencliszt

# 579
Много екранно време му дават на Кирил. Дано да не значи най-лошото - че е стигнал много напред в играта.Sad

# 580
  • София
Ам Гъл, Пъзела и Буда-Дзен обсъждат философски екзистенцията на острова преди новите игри. Хеликоптерът не е на макс.обороти, понеже още е заран.
През това време, Готвачката, която за 3 дена изигра 33 игри и остана, за да не гладуват Валарите, приготвя закуска, обяд и се чувства най-намясто: край котлите и огнището.
ПП. Кирчо, ако ние тук решим да ти споделим честно какво за теб мислим, 3 теми няма да ни стигнат.

# 581
Гогов защо не харесва Петя?
Така искам Киро да си ходи, много е неприятен бик😂

# 582
Имам предчувствие за Митов. Че ще се сдобие с гривни.

# 583
На Георги мозъка се събуждал преди него.
Циник, чакам ти обзорите-тиренца.
Joy

# 584
Дано този опит за покушение на Киро да бъде сполучлив👍😂

Общи условия

Активация на акаунт