🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 060
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Гошо Драгоценния с тия коалиции (от сърцето или да [му] вършат работа) ако беше политик след 2-те извънр.избори, сглобката отдавна щеше да ни е вкарала и в Галактическия съюз.

Сам срещу всички..., или Един за всички, всички срещу Блейк Лайвли... Пъзелът се изправя срещу Реалността. Блокчетата не съвпадат с елементите, които е сънувал в паралелната вселена. (Ясно е коя играе Рейчъл Уорд, но дали Киро знае кой е Джеф Бриджис. Едва ли. Дано си остане толкова неподправено въодушевен в играта си с призраци и брат(чета).

# 586
Алекс пък си помисли, че Жоро го иска за съюзник. Колко е заблуден горкият, че е добра партия. 😄

# 587
Представяте ли си Митов излиза и им разказва играта на всички - печели демек.

# 588
Дзамчо иска да се скатае нещо Joy

# 589
Гогов - оная казахстанска маймунка защо не дойде, а пращат тебе? Joy

# 590
  • България
Сашо се опитва да полети като Жоро

# 591
Мамин Сашко ми е много антипатичен.  Дано скоро да му видим гърба

# 592
Голям смях - на "най-големите" мъжкари хич не им се рискува и играе

# 593
Алекс пък си помисли, че Жоро го иска за съюзник. Колко е заблуден горкият, че е добра партия. 😄
Олеле колко е слаб този Алек,  сигурно тежи 40 кила😂, как иска да играе, според мен дори и вятър може да го събори😂

# 594
Гогов тая вечер кърти. Събирача на бисерите му ще има работа отново.

# 595
За Миро:
Спомням си как преди XL години на един уъркшоп ни дадоха задача, ако нашият екип сме в една лодка да изхвърлим някой от лодката, защото има само N-1 места, пък ние сме N хора. Всички се харесвахме и не искахме да изхвъляме никой, но задачата изискваше все пак да вземем решение. Накрая "изхвърлихме" този дето най-малко ще се сърди и ще се справи максимално лесно, че е изхвълен. Но по едно време се обсъждаше доста сериозно да извърлят мен, че няма до понеса добре някой друг да е извърлен (което към този момент беше 100% вярно).
Ами Миро е мега удобен за аут от лодката, хем няма да се сърди, хем няма да понесе лесно някой друг да даде фира.
Много ми е криво, първият фаворит ми е, от както излезе на терен, ноооо го разбирам.

А вторият ми фаворит беше Влади.
Пх, добре, че още достатъчно хора са ми на сърце - там Гоги (Виктор), Алекс, Вера, Венци Flowers Four Leaf Clover и горе долу и Бистра и Мътна.

п.п. Единственото, което НЕ ме кефи в Гогов е, че харесва Киро.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 20:59 от Одри ♡

# 596
Брейй аз познах са силната група.

# 597
Да не решихте вече гей дружинка да правите? - Гогов
не, не, велик е Joy
JoyJoy

# 598
Ох, отегчих се вече. Голямо назландисване.

На Гогов работата... Исках да играя, ама нямах желание. Дзами и той така

# 599
Ако Миро срита Кир Жуан и Ам Гъл… в момента ми е на 2ро място фаворит, директно ще вземе първото😁❤

Общи условия

Активация на акаунт