🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 026
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 525
Жалко за Влади, беше основен играч и ще липсва.
Не мога да упрекна Вера за избора. Да, малко горчив привкус има, но си мисля, че аз самата може би бих играла по същия начин. Ако не мога физически да победя някого, тогава трябва да търся други варианти за отстраняването му.

Феноменална стрелба от Мая. На мен малко ми се губят събитията - спомням си, че уж почна реклама, а изведнъж - Мая стреля. Със сигурност е тренирала, стойката е направо професионална. Биляна също не стреля зле, но на фона на противника направо се изгуби.

Мая започва да ми става все по-симпатична. Голям майтап, все не и се играе, горката, пък все на косъм остава.

Отбор орангутани, къде са се покатерили, нали уж всяка раничка зараства трудно и от нищото се инфектира, а те тръгнали по дърветата да се суркат.

Като гледам, може би и Берке скоро ще си ходи по медицински причини. Дано не е сериозно, но краката му бяха превързани от колената надолу. Коментарът на Гогов беше топ! С глас съм се смяла. Но не беше прав. Нищо не компенсира идиотщините, които Берке натвори.

# 526
  • София
Според мен Лагер 1 не знаеха точно колко зле е Влади, в подкастите коментираха, че лагери 2  и 3 са близо един до друг и тече информация по-лесно, докато първите са далеч.

То там всеки нещо го боли, останах с впечатление, че за тях Влади е малко по-зле, но не чак до степен за болници или да си ходи. На мен даже ми изглеждаше, че се възстановява, но явно инфекцията си го е борела. Не мисля, че Вера е лош човек и ако е знаела с какво се бори, щеше да го обмисля.

# 527
Довечера ще гледаме Киртака на терен ... хич не му стана густо че го изтъпаниха да играе...

# 528
Гогов иска едната тройка да е той, Петя и Алекс. Нооо, каза и че всяко решение в техния лагер е предпоследно и ще обсъди всичко с другите.

# 529
Защо толкова много играчи си тръгнаха по медицински причини?
Какъв е лекарския екип там, не могат ли да предотвратят тези инфекции?
Жалко за всички тръгнали си по този нелеп начин и дано да се оправят бързо...

# 530
Да, Влади можеше да даде гривна на Мая и да остави Вера без избор, ма той не играе така.
Много ще ми липсва, много.

Хубаво промениха правилата (то пак трябва да ги чуя) за втора фаза, усетиха се произвеждат много едногривни.
Само се чудя, ако вторият е с 1 гривна как ще му вземат половината. Ей такива разговори очаквам да си водя с продукцията. А за УФО не коментираме дали беше прав, сигурно, просто беше грубо.

# 531
Съжалявам искрено за Влади. Макар да има много черти, които не ми харесаха, опрделено беше важен за острова и един от малко наистина, открояващи се персонажи.

Този сезон е белязан от множеството здравословни проблеми, но не мисля, че е вина на продукцията. Кънчо си е абсолютно сам отговорен със състояние като неговото да се постави в такива условия. Еляса не виждам как някой може да предвиди рабдомиолиза на 24 годишен млад, здрав, прав човек. Грозденка също нямаше как да се предвиди. Шериф и Влади са си жертва на обстоятелствата. Инфекции и бактерии живеят за такъв климат и такива условия. Мръсна вода, пот, влага и една малка раничка може да се превърне в огромен проблем. Свикнали сме да игнорираме драскотини, защото живеем в някаква форма на цивилизация. Не мисля, че има как да се излекува, каквото и да е в тези условия. И никой не знае имунната му система как ще реагира на стрес.

Надявам се да са намерили по-подходящо място с времето, което имаха този път и догодина да е повече игра, по-малко болест. Много се радвам, че ще има втори сезон и наистина съм обнадежнеда, че ще е сериозно подобрение от този. С всичките си кусури го намирам за успешен и наистина приятен продукт, който може много да се развие.

# 532
Хубаво промениха правилата (то пак трябва да ги чуя) за втора фаза, усетиха се произвеждат много едногривни.
Само се чудя, ако вторият е с 1 гривна как ще му вземат половината.

Мисля че ще вземат всичките и отпада.

Ако имаш нечетен брой гривни закръгляха нагоре.
И аз ще трябва да ги чуя пак, за да съм сигурна, но вероятно ще е така.

# 533
Я кажете според вас кой ще играе с Киро? Щом смята, че е атакуван значи ще играе срещу силни. Георги, Миро?
Ама не, то пък така никой от лагер 1 не печели гривни. Май Дзами ще му сложат.

# 534
  • София
Няма как да се предотвратят. 80-90 просента влажност и високи температури, наранявания и ухапвания. Дори и с антибиотици се овладяват трудно.
Била стм и във Филипините и в Таиланд и Тайван и Индонезия. Дори и в комплексите има проблеми. Но пък е много красиво.

# 535
  • София
На последния Сървайвър (турския) пак бяха на тропически остров, но нямаше такива чудесии, бълхи, инфекции и отпадания. Носят вина от продукцията и още как. Оправдавам ги единствено, че целия сезон е ей така на тъгъдък. Не са имали време за нищо. Догодина на друг остров, по-рано, за да не се засекат с дъждовния сезон, защото този дъжд дето го гледам нон-стоп всеки епизод ми скапва настроението, а там на играчите какво им е не ми се мисли. Това се отразява и на качеството на битките. Точно накрая когато трябва да е най-интересно се случва точно обратното. И трябва много по-добър медицински екип. Не може един ''рандъм'' доктор като Берке да спасява живота на Шериф, абсурдно е.

Да, така е, Гогов сам себе си визираше за едната тройка и че той лично ще се заеме с Петя и ''обезглавяването и''
Той, Петя и Алекс ще са едната тройка, а другата тройка явно ще я реши Дзами. Съжалявам за останалите в лагера им и че пиша Дзами. Ами тяхната дума не се чува. Вие си го правите това като му мълчите на този.
Митов според мен ще играе на 95% и останалите двама ще са Тренера и Киро или самият Дзами (ако има смелост).
Не мога да правя прогнози като не знам нито тройките, нито правилата на играта, но ако има плуване Алекс ще бие в първата игра, там поне има обособена тройка.
Митов е бивш гребец, да знаете. Занимавал се е с гребане.

Излиза, че ще позная за Мая. Тя ми беше основната заподозряна за участника с 1 гривна, който ще контролира всички гривни. Защото в момента с една гривна са само тя и Берке. Като за Берке разбира се е абсурдно да говорим, че е някакъв фактор. Още преди месец и нещо като писах за Мая изтъкнах именно това. Че такива уверени/злодейски/стратегически думи могат да се кажат само от жена и то Мая най-вероятно и с по-малка вероятност от Вера, но с оглед 'едита' ('сори' Гогов) на продукцията е Мая, няма как да е Вера, а и Вера вече е с 2 гривни.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 16:14 от Diavolo

# 536

Излиза, че ще позная за Мая. Тя ми беше основната заподозряна за участника с 1 гривна, който ще контролира всички гривни. Защото в момента с една гривна са само тя и Берке. Като за Берке разбира се е абсурдно да говорим, че е някакъв фактор. Още преди месец и нещо като писах за Мая изтъкнах именно това. Че такива уверени/злодейски/стратегически думи могат да се кажат само от жена и то Мая най-вероятно и с по-малка вероятност от Вера, но с оглед 'едита' ('сори' Гогов) на продукцията е Мая, няма как да е Вера, а и Вера вече е с 2 гривни.

Отива ѝ тази реплика. Обаче ми се струва, че не сме близо до въпросния синхрон. НН каза, че това е било в последните дни, когато всеки трескаво е очаквал какво ще се падне на диска, а участникът с една гривна се е изказал, че му е все тая, защото владее 98% от гривните.
Според мен има още вода да изтече до тогава и няма никакво значение в момента кой с колко е. Утре може и Бистра да падне на игра, да спечели елиминационната и да е с 1 гривна.

# 537
  • София
Офф и ти си права. Grinning
Все забравям, че е било преди финала.
Е, не знам, скандално е да се дават такива спойлери и дано да си вземат поука за сезон 2.
Много тъпо беше и непрофесионално и от Надкаст да го ръчкат за още и още. Поне един, два спойлера повече даде от планираното Ники Николов именно заради Туджаров и Неделчо.

# 538
За да разсея спекулациите по темата...да, бях решила да сложа Влади, знаейки, че има известни здравословни проблеми. Тук да внеса малко яснота. Първо много от нас имаха проблеми, които се решаваха във времето, пример за това е Ванеса, която сутринта беше също с висока температура, но взе супер активно участие на играта за храна. Второ многократно сме обсъждали дори с продукцията какво може да се направи в такива случаи. Категоричният отговор беше, че когато човек фигурира на таблото е избираем за игри. Ако се прецени, че човека не може да вземе участие, продукцията го оповестява, както стана и в случая. Аз самата съм била в доста тежко състояние 4-5 дни в началото и тогава попадах под същите правила. Късмет е, че не бях избрана.
Другото, което трябва да се отчете в избора ми е, че именно Влади сложи на игра Биляна на следващия ден след като тя си спечели изометриятае беше с на практика нефункциониращ крак. Вярвам, че човек не бива да прави онова, което не иска да му правят хората. Иначе си поемаш отговорността.
И трето, аз винаги съм играла на принципа, стреляй по силните и фаворитите, ако имаш възможност. Естествено е да опитам да сготвя Влади при първа възможност, това е игра, не е лично отношение и който не го разбира е негов проблем.
Отгоре на всичко с Влади не успяхме да се намерим и да изградим връзка там, въпреки, че в началото, той беше един от хората с които исках да играя.
Това е накратко, без да влизам в обяснителен режим и допълнителни детайли.

# 539
Благодаря за поста, Монохондрия! 🤗
Стискам ти палци да стигнеш до финала.
Харесвам играта ти!

Общи условия

Активация на акаунт