🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 091
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Между Петя и лагер 1 явно е станало нещо, за да има такава надежда в очите на всички тя да си ходи. Самият факт, че се радва в компанията на Киро и Гошо и е достатъчна, за да не викам за нея.

# 511
Е, добре де, ако и Дамян отпадне, реално остават (за мен) двама читави играча - Миро и Венци, и Гогов (но той, чисто като по-възрастен, според мен би отпаднал от по-младите и силни физически). Реално без Дамян и Влади, по-“сериозните” играчи ще се съюзяват помежду си, за да печелят гривни от хора като Берке, Алекс, Петя, Вера и Мая? То някак става тъпо. В последната фаза, когато са само силни и вечната Амбър с едната гривна, ще стане интересно. Следващите 2 седмици ще са тъпотии?

# 512
На мен цялото това местене от лагер в лагер никак не ми се нрави, да не говорим , че момента в който участник сменя кемпа ми е леко режисиран и подтикнат от продукцията. Например Петя, как до сега не изяви желание да се премести, а го направи тогава когато в Глория останаха само 4 човека. Продукцията има пръст в това.

п.п. Всеки изминал епизод става по тегав за гледане. В % съотношение същинската игра намалява за сметка на договорки, нищене на коалиции, бистрене на стратегии. Пфф трудно става за гледане и то 2 часа.

# 513
  • София
Ок са си Миро, Гогов, Венци, другият Виктор, Бистра, Вера, а защо не и Мая и Ванеса за претенденти, е и Жорката де. Достатъчно са, макар че Влади и Дзами ще липсват. Биляна също не е слаба.

# 514
  • София
Ех, Влади, много жалко Cry Речта на Венци по червени гащета беше трогателна. Heart Дано са запазили приятелството си и навън. Миро ме изненада с реакцията си, разстрои ме и мен. Мая беше по-емоционална от Бистра, което също ми беше странно. Вера се поизложи, ако е искала да бутне болен човек. Подозирам, че не е знаела колко точно зле се чувства. Принципно е ясно, че всеки иска да отстреля силен играч, но предаването губи от отпадането на такива. И остават само туристите. Какво значи не искам да играя?! Там си да гладуваш и лежиш сред плъхове ли?
Не знам защо Петя дразни толкова хора, на мен ми е симпатична, а се оказа и костелив орех.

# 515
Ре, Биляна отпадна снощи. 😉
Киро защо не го слагате при претендентите, доста добре се справя с игрите?

# 516
  • София
Не съм гледала вчера, а явно и по диагонал съм чела 🤣🤣🤣.

# 517
Мъжкото приятелство го разбирам, особено такова, в което участва Кирето.Simple Smile Ама то на него това му остава, щото видно жена не може да му се върже за дълго. Най-накрая разбрах и защо толкова мрази Биляна - тя беше единственото красиво нещо около образа, всичко останало негово е от грозно до отвратително.
Не разбирам обаче жените, които се прехласват по мъжките конфигурации, а не понасят дамските в лицето на Мая и Бистра.

Много жалко за Влади, беше ми сред основните претенденти. Популист или не, беше силно харизматичен образ и  всички участници имаха голям респект към него. Лош вкус оставя първоначалния избор на Вера да го посочи за игра.

Биляна влезе във втората игра без никакъв хъс и очаквано загуби. Мая пък се оказа по-добър стрелец и боец и спечели. Каквото и да каза Гогов за Биляна, тя е хубаво и слънчево дете. Независимо от помията, с която се опитаха да я залеят в лагер 2, остава чист образ. Има обаче крещяща нужда да преосмисли вкуса си за мъже, дано се е поучила от историите си от Острова.

Гогов, каква е тази неприязън към Петя? Чак пък толкова? Ама и тя хич не се дава, костеливо орехче излезе, което много ме радва, браво, Пете!

Надявам се довечера вече да видим Митов и Алекс в игра. На Митов му дават думички в последните епизоди, докато Алекс се превърна в декор с празен поглед. Хайде, момчета, покажете нещо!

# 518
Първата игра ми беше малко странна.
Аз нямаше да мога да се сетя за тази фраза така след като съм тичала, и въобще нямаше да погледна това копие и да се сетя, че е подсказка.

Петя победи, а аз съм доволна, че Дзами не е доволен.

Мая не беше на разходка, както беше отбелязано тук, и въпреки че изкара кокосите си последна, нямаше голяма разлика с останалите. Всеки можеше да победи.

Втората игра определено ми хареса повече от първата.
Не виждам никаква конспирация, тегли се чоп и мисля видях още в началото как Биляна преброи три, а не пет крачки. Мая разравяше повърхността, за да види следи от заравяне, което си е тактика.

За стреличките нямам коментар, но само като видях как Мая хвана лъка, бях сигурна, че попаденията ще са в целта.

Стрелбата на Мая беше и едно от най-красивите неща в това предаване.
Мая имаше еднаква точка на закотвяне на тетивата през цялото време. Показалецът когато опъваше лъка беше поставен точно под челюстта , тетивата едва докосват върха на носа, държеше лъка здраво и същевременно не прекалено за да го "огъне".
Фокусът и беше до край, дори като пускаше стрелата не сваляше лъка, за да не рискува да промени траекторията в последния момент, тялото и беше изнесено правилно.

Абе красива работа.

Аз отсега гласувам този кадър да е част от  следващата корица.

Или този:

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 10:56 от count_horror4e

# 519
Много ще е смешно Петя да елиминира Гогов. Май си го търси.Според мен Митов ще блесне. Досега не сме го видели просто но доколкото разбрах от визитки и пр. е доста физически подготвен. Може той да е тоя дето от 2 гривни спечелва 39.

# 520
  • София
Защо Гогов не понася Петя? Моето предложение е, че защото е лесбийка. Т.е. дори чисто теоретично една лесбийка няма как да се върже на номерата на който и да е мъж. Мъжете не харесват това. Гогов и Дзами искат жените да им слушат думата и да ги одобряват. А Петя явно няма да направи това. В лагер Глория Тренерът е възрастен, Георги си е самодостатъчен и сам си се възхищава от себе си, а Киро се е фиксирал да отмъщава на Биляна. Малко са и Петя им е нужна дори само като присъствие и готвачка.
Все повече харесвам Петя. Вече й стискам палци за повече победи.

# 521
  • София
Аз идвам да защитя избора на Вера, нищо че ще съм малцинство.

Влади беше зле, но не е бил в болница, на носилка или подобно. Ако играта беше в по-ранен етап и Вера имаше по-голям избор кого да сложи на таблото, евентуално би могло да се мисли по друг начин. В случая обаче, тя нямаше друг полезен ход.
Трябваше или да изкара Мая, за която каза, че ѝ е приятелче, или да сложи БиБе да играят един срещу друг, за което щеше да отнесе ужасен хейт.

Нека не забравяме и това, че играч като Влади е опасен дори и когато не е в топ форма. Ако Вера трябваше да играе срещу Влади дори в това му състояние, пак бих заложила на него като победител. Вера според мене напълно наясно за физическите си възможности (за разлика от други, които само се репчат) и играе с ум, вместо само с мускули и непремерен риск.

И на последно място, кой сложи куцащата Биляна на пангара, нищо че току що беше изиграла една от най-изтощителните и болезнени битки, които видяхме? Значи Влади няма нужда да се съобразява с физическото състояние на момичето, ама 42-килограмовата Вера трябва да се съобрази и да не го слага да играе срещу две 45-50 килограмови момичета?

Двоен стандарт нещо?

# 522
Аз тъй като писах за Мая и стрелбата, да дам и трибют за Петя, защото нейните победи и участия така минават между другото, а момичето се представя много добре.

От всички на острова, кросът на Петя най-много ми харесва.
Според мен тя е единственият участник на острова от жените, който знае как да тича. Сега това е лично мнение, но е удоволствие да гледаш стойката на Петя докато прави крос в игрите, и знае определено как да държи темпо без да се изчерпи.

Това което каза вчера за колко участваш в игри го подкрепям напълно, според мен колкото повече участваш толкова повече се рутинираш.  Да със сигурност се изморяваш, но за мен висенето би било по-изморително.

# 523
Много, ама много съжалявам за отпадането на Влади. Дано го гледаме и в друго реалити скоро. Огромен потенциал и харизма носи.
Браво на Мая за добрата игра. Все още не мога да я харесам.
Логично отпадане на Биляна, а Беркето лъсна жестоко като безгръбначно. Отново.

# 524
  • София
Изобщо не мисля, че играта ще загуби, ако Дзами отпадне. Напротив, смятам, че много играчи ще се разгърнат. Сега така се е замообявил за император на лагера им, че все едно само той е там. Също като Гошето в Глория впрочем.

Общи условия

Активация на акаунт