🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 092
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 495
Не съм гледала още последната серия. Ако Вера стреля по Влади, не е спортменско, но пък е според правилата на играта 🙂
Дано другия Виктор има стратегия да се прави на слаб, неугледен и невидим...друго не ми хрумва 🥱 като за интересен обрат на тази игра.

# 496
Чета, че тук няколко човека обвиниха Вера, че искаше да номинира Влади.
Тя не е лекар и не е спала в неговия лагер за да знае състоянието му. Те лекарите не знаеха до сутринта.
A, не знае състоянието му Simple Smile Самата Вера каза в днешния епизод, че обмисля Влади, защото бил болен, слаб и не можел да плува добре, съответно бил лесна мишена. А и в миналия епизод излъчиха как в лагер 1 коментират надълго и нашироко, че Влади е 2 дни с температура и не било морално да се атакуват болни играчи. Дори днешния епизод започна злодеят Георги (който е в противния алианс на Влади) казва, че няма да се гордее, ако вземе гривните на болния Влади.

Знае му състоянието, ама е преценила, че й е по-изгодно да се подмаже на Мая. 3 пъти й се оправда, че не е била първоначалния й избор. Не е забранено, разбирам й стратегията - стреляй по слабия, клекни пред играча, когото всички пазят.

# 497
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ех, много тъпо отпадна Влади, поне да беше в игра. Похабен потенциал. Дано се е възстановил и вече е добре, че червеният вятър е сериозно нещо! Беше трогателно как се разчувстваха повечето и как сърдечно го изпратиха. Тръгването му наистина променя играта и размества доста пластовете. Стана ясно и как Георги и Бистра ще си станат опасно близки.
Не беше красиво от страна на Вера да избере Влади, след като знаеше, че е зле, с 40 градуса температура и куца. Разочарова ме.

Беркето онзи ден се закани да играе, днес вече дава път на дамите, ама това е само и единствено защото е кавалер. Иначе трябва да го държат здраво, защото така му се играе, та две не вижда. Накрая даже успя да представи нещата така, сякаш Биляна се натиска да играе и той просто най-благородно й отстъпва това право. Наглец!

Мая пак не беше в настроение за игра, тя никога не е. С такава досада и нежелание се отнася към игрите, все едно някой ги пробутва нарочно, само за да й разваля безгрижната почивчица.
От Биляна очаквах първа да се сети за фразата, защото най-скоро е била в училище, но къде ти - не мисля, че изобщо имаше някаква идея каква е. Не знам защо Диляна подведе, че щяло да има плуване на играта. Може първоначално да е било замислено така, а после нещо да е наложило промяна в условията, но това изяде главата на Бибето, защото иначе Вера щеше да предпочете Берке да играе.
На втората игра също не се представи добре, изглеждаше като да не си дава никак зор.
Берекетчо защо така не я спаси този път, когато няма кой да спаси него? Оказва се, че ако Иван не беше решил да си ходи предния път, нямаше да я спаси и тогава. А защо се натиска да стои, след като е по-слаб играч дори и от нея, за мен остава загадка.
Гогов добре ги нареди и двамата, много се смях. Защото то шега, шега, но добре че е шегата да си кажем истината в очите. Joy

За Георги разпъването на кръст на Киро - "Ами ако това", "Ами ако онова" било мъжки разговор, но според мен си беше чисто женски разпит.

# 498
Четях Ви от време на време и ме зареждахте положително. Но, в последната тема освен поста с бисерите на Гогов , тази тенденция тръгна в обратна посока . Нагласени игри , как , като теглят чоп. Нали Ванеса каза на Петя в първата игра - знаех , че ще спечелиш , падна ти се синия цвят. И изразявате възмущение за предаването. Явно не сте гледали  Ники Николов. При Туджаров сподели първо , че никой не снима по това време на годината на Филипините , второ при започването е имало ментор от чужбина и не е вярвал , че ще снимат две игри за един ден. До последно им казвал , няма да успеете да заснемете тази игра по този начин. Николов сподели , че другите острови са били заети , даже се е подготвял отсреща не запомних за коя държава. Като извод - това, което заснемат за четири дена , при другите държави много по-плавно става и в друг сезон , не дъждовния .  Липса на пари, затова пълнят със стари сцени. Не съм точна  , но можете да го изгледате . И тук същата тенденция започва - жени , с необосновани нападки към жени. Моето мото в живота е  - и "циганка" да е ще взема нейната страна , защото е жена. Не виждам последните седмици Мая с какво бута Бистра. Освен това за мен е показателно , че Миро харесва Бистра , а той там е с нея постоянно. Да чухте един път от Бистра коментар отрицателен за който и играч да е . В тези игри , в които се изиска физическа подготовка толкова години не е спечелила жена . Ще се радвам накрая са се случи. И Бистра не е глупава  и това прочетох някъде. Когато свърши с нейния пъзел първа отиде да помага , играта , когато Марина каза, че са се "наиграли". И последно за мен - Биляна е дете за мен , 21 години. Марина и Лора нямат грам емоционална интелигентност и емпатия, колкото на Биляна. Тук най-младите ми направиха много добро впечатление - изключая Берке . И още нещо не сте гледали - Шериф каза, че са  имали урок от какво да се пазят но острова , всичко се опитва да ги убие . И отговора бил с една дума - няма . И друго , лагер Мимо-Гарсия бил буквално като една стая. Там са най-ужасни условията . Камъни , гора и много малко равно място.

# 499
  • София
Ех, Влади, Влади, не мога да повярвам, тц тц тц
Вторият ми фаворит по симпатии и основен фаворит като общо представяне от страна на телевизията е аут и то по един супер гаден и нелеп начин.
Червения вятър е изключително коварно инфекциозно заболяване. Баба ми го имаше и така и не си го оправи, като периодично през години получаваше ''удари'' в крака и той пламваше целия червен и се издуваше. Колко пъти лежа в болница и нищо. Дано Влади няма този проблем до живот.
Догодина на друг остров и да си смените медицинския екип! 😠
Това е абсурдно, такива топ играчи да отпаднат, за да гледаме разни туристи.
Какъв сезон щеше да е само с Кънчо и Еляса, съвсем друг тип игри зад кулисите щяхме да гледаме, не като другите дето са само за мъжката дума.
Влади и Шериф също много комплексни в игрите, харизматични, харесвани.
ОГРОМНА ЗАГУБА! 😡

Браво на Петя, като едно бодилче е в петата на Дзами и Гогов.
Колкото повече я номинират толкова повече олекват.
Дръж се Пете!

Невероятна Мая при стрелбата. То осанка, поза, тяло, поглед. Малее, топ, топ. Възхитен съм.
Все едно видях някаква истинска амазонка от легендите да опъва лъка. Това беше един от най-красивите моменти през този сезон! Simple Smile
Биляна сякаш нямаше хъс и не и се стоеше повече, но и да имаше не я виждах на тази игра.

Според мен за първата игра са го променили в последния момент да няма плуване заради времето, а всъщност може и от продукцията да са били сигурни, че Влади ще е избран (Верче, не биваше да го правиш) и заради него да са го махнали този елемент за да му бъде значително по-леко в играта, защото наистина самата игра беше елементарна откъм физическа част. А и фразата да е точно от Сервантес, като знаем, че той е Дон Кихот, а Венци е Санчо Панса. Но излязоха криви сметките на продукцията, защото болестта не пита... Жалко още веднъж наистина.

Миро в чест на Влади реши да играе за целия лагер 3, явно ще е патерица на всички. Хайде наистина да видим, дали ще стане така... Той повече отношения с Дзами не иска да има, ама на Бистра явно са и малко всичките протекции, които има и за всеки случай ще гледа да се подсигури и с Дзами. А сега ако и Георги влезе в играта, е вече не знам. 99.9% сигурен финалист. Те и от продукцията много аматьорски се издадоха с онова безумно видео за живота и в залата, за Нешка и т.н. Абсолютен 'уинър едит' си е това ама аз си казах, не може да са толкова елементарни. Е, явно може. Все още има 0.1% шанс да ме опровергаят и да ги поздравя разбира се.

За Венци ще е много тежко, защото те с Влади имат нещо специално, което много от жените не могат да го разберат, защото не знаят какво е това истинското мъжко приятелство. Все едно отрязаха едната ръка на Венци. Така боли. Но показа мъжка сила и не се разплака. Дано и в негово име да има късмет, че много вълци има около него. Радвам се, че не скъса отношенията с Жоро. Ще има нужда от стратег като Георги да му пази гърба.

Останаха двама по-ясно изразени стратегически играчи, Георги и Дзами. Георги в момента се вижда на финал с Венци и Бистра. Дзами пък се вижда на финал с Бистра и Миро/Кирил, евентуално нещо с Гогов/Вера. Но основно с Бистра. Т.е. Бистра фигурира в плановете на тримата най-силни алфа мъжкари + най-интелигентния: Миро. Единствено Кирил е срещу нея, в смисъл не лично, а просто би искал да и вземе гривните. Това ме навежда на мисълта, че Кирил съвсем скоро ще си стане солов играч, нещо като сам срещу всички...

Гогов каза, че ще вкара в игра Алекс. Петя е абонирана (взе да става много грозно наистина) и ще видим кой ще е третия.
Очаквам да играят също така Митов, Тренера, а и защо не и Дзами. Ако има желание да се пусне... Ама няма да посмее сигурно. Може и да нахендрят Кирил ама се съмнявам веднага да го направят, това ще означава война. Да видим дали ще я започнат. Ще е интересно.

За протокола:
Гогов е първия този сезон 4 пъти избиран от Диска!
Горе на звездите го обичат явно. 😊

За финал, относно промотата, които умишлено не гледам. Ще бъда много рязък.
Отново съм писал на БТВ и на когото трябва отделно. За съжаление няма голям ефект, защото тези промота се правят от някакъв безхаберник от телевизията и нямат нещо общо с екипа на Ники Николов. Това обаче не оправдава последните. Ако им пукаше отдавна да са направили проблем високо по етажите. Така и не се научиха да не подценяват зрителя. Живеят 20 години назад във времето.
Искам да заявя съвсем директно и дано ме четат, че ето по тези дребни детайли си личи дали едно нещо е наистина добър продукт или е запълване на дупката, колкото да има нещо.
Много, много назад сте БТВ, да знаете! И не виждам светлина в тунела след като за нещо толкова лесно се правят такива фрапиращи издънки. Това реално показва какво е нивото ви на професионализъм.
Дайте на мен да ви правя промотата, дори няма да ви искам пари!
Аматьори!
🤬🤧

# 500
А нямаше ли една игра, в която Влади си избра за противник контузена жена, която всички бяха сигурни, че няма да избере?

# 501
ДЯДО КОЛЕДА губи равновесие!

# 502
Тия всички дето я прехвалвате тази скрита талантка Мая не я ли гледате/слушате какви ги плямпа всеки път? - "НЕ играя заради себе си, играя за хората зад мен? НЕ ми се играе, НЯМАМ желание и разни подобни. " Ходи там да си вътри задника, влачи се и да си маникенства по време на битките!

Относно тия 15 точки в началото къде беше това "ези тура" за теиторите кой къде ще играе?

Браво за чудната и стрелба! Значи заследващите игри с нея ще са за точност и стреляне с подобни атрибути (без тичане и особена сложност)! Защото само за тва я бива. За нищо друго не става, освен да се лигави и да се гушка с другата златна, и да се пъчи каква велика атлетка е!

Хайде да се маха вече, да пореват малко с Бистра, да покажат 10мин клипче за любовният им живот(великото приятелство) по време на престоят им там преди и да поема вече към лодката за БГ, и да продължим с предаването!

# 503
Кемп "Орангутаните"

И една специално за Diavolo:

# 504
# 505
  • София
Впрочем, важен извод за мен от този сезон е, че коалиции с някой от друго племе са абсолютно безсмислени и създават само проблеми на съзаклятниците. Много повече помага да си близък със сълагерниците си.
Това според мен е добре да имат предвид играчите следващата година.
(Освен ако в някоя финална фаза не ме опровергае играта).

# 506
Защо всички трябва да харесваме или да не харесваме едно и също? Защо трябва да се учудваме на избора на другите?
Във формата освен, че има физически игри, има и стратегии, има и социална игра. Мая явно се справя със социалната игра, щом не я номинират на игри. Може пък това да е нейната стратегия - да декларира, че не иска да играе, че е слаба на игрите и така да стигне по-напред. Но е факт, че не са я давали да мрънка за храна, за удобства, а се вижда, че се включва в работата в лагера.

# 507
[url]Гогов каза, че ще вкара в игра Алекс. Петя е абонирана (взе да става много грозно наистина) и ще видим кой ще е третия.[url]

Аз разбрах, че ще играе той срещу Петя и Алекс.
Мая явно е човекът с една гривна за когото говореше Н.Николов - този, който социално така се е позиционирал, че всички се съобразяват него.

# 508
И аз така разбрах от думите на Гогов, че той ще играе с Петя и Алекс. Каза, че иска да елиминира Петя и щом другите не са успели, ще се опита лично той (нещо в този смисъл беше).
За другата тройка каза, че ще остави на лагера да реши кои да играят.

# 509
Да ви кажа какво ми хрумна. Както и очаквах Бистра показва някаква лоялност към Дзами. Дали заради познанството и не е ясно, но е факт. И при това положение ми се струва, че за да играе с Георги вероятно Дзами ще отпадне. За съжаление май нещата вървят и при него към медицински причини. За Влади не ми е хрумвало изобщо това, което се случи. Аз го виждах на финал и за мен беше ако не най, един от най-силните играчи. Вчера чак и на мен ми се дорева. За Дзами ще съжалявам от гледна точка на това, че играта ще загуби възлов играч, но иначе хич няма да ми липсва тоя грубиян.

Общи условия

Активация на акаунт