🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 004
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 840
До тук само режисирани и супер инфантилни тъпотии. Чак ми става неудобно пред домашните, че все им шъткам да мълчат Expressionless

# 841
  • София
@Одри - благодаря за отг. и сметките в #774. Отбелязвам само, че - мъглив или ясен, Алекс не е за подценяване и отново ми влиза в полезрението.

От преди малко. Успокоих се. Бистра рече на Хеликоптера, че без Пъзела и вече напусналите острова - всички са нейни хора! (Впрочем, той и Човекът Дал Име на Острова си е още по-нейн човек - отдавна.)
Вече писах, гледам си ама ми идват в повече всичките тия Видимо Мъгляви Островно Редени Организации (ВМОРО). Каракачанов, и той, сигурно подкрепя Бистра и Мътна от Сф....

# 842
  • Другата България
По-скоро, че тя е човек на всички.
За мен има разлика. Blush
Защото едно е да очаква от всички, които изреди да играят ЗА нея, друго е да декларира, че ТЯ би го направила за тях. Дотук говори само за хората от своя лагер, като знаем какви ги наговори вчера за Алекс, тоест, третия братовчед изпада от личната ѝ класация на хора, за които би направила каквото ѝ да е.
Но това не пречи да очаква той да прави каквото и да е за нея. Blush

# 843
Ура! Миро почва да се розочарова! Ха дано прогледне .Бистра пак се главозамая. Време е за приземяване.

# 844
  • София
Лорд Шаш, абсолютно по-логично е да е показаният от теб плаж, а не този от линка на Мая.
Така се навръзва и издадения на заден план полуостров, и далечните планини, като част от по-големия остров Матукад
на юг от Лахуй. И отсрещното островче има малък залив, който много повече прилича на заливчето на Острова на избрания.

Ще опитам да хвана кадър, в който показват трите лагера откъм водата. Така ще преценим колко са големи двата плажа (според мен са почти равни, нищо че казват, че на Лагер 3 бил много малък плажът) и колко е широка е склата между тях.

На плажа, показан от Мая просто няма такъв релеф наблизо.

# 845
Представяте ли си следното - отивате на кастинг и ви питат: Какво мислите за ония там диванни професори в БГ мама?

# 846
Ама.. то със съвети не става. Мая не и каза да изпорти "хитрините" си на Миро и другите.Цц цц

# 847
Венци вече ми идва много лигав и мазен

# 848
Гогов какво каза? Че Георги гледал като Ам-Гъл?

# 849
  • София
Мери, впечатленията ми не са такива. Чак утре мога да гледам отново, хем си права наполовина, хем не чак.
Тя не се хвали непременно, но изрази сигурност, която ми идва малко арогантна - точно пред Ам Гъл.
(Разбира се, беше и поласкана, че - ето и той - и Драгоценният я иска и пада на колене със сведен меч.)

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 21:10 от EmBrother

# 850
Гогов направо иска да каже, че Георги е с шизофренно поведение.

# 851
Точно това каза и че гривните са му "май прешъс" Joy

Ама че неприятно човече е и Берекет и начинът, по който театралничи!

# 852
  • Другата България
Да. Joy

# 853
Ще заспя вече, голяма скука досега в епизода.

Венци прави тържествено откритие на люлката. 😄

# 854
кога ще се играе? то епизода свърши с празни приказки.

Общи условия

Активация на акаунт