🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 40 001
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 855
Айде пак съдби на кръстопът

# 856
  • София
Е, те на острова чак сега разбраха, че Анди Съркиз играе там с тях. Ние това отдавна сме го отметнали...

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 20:56 от EmBrother

# 857
  • Другата България
Някой разбра ли всъщност защо по ягодите Берке отиде при Гошо, какво искаше да му “помага“, за какво?
Какво им пречи това, че Георги е вгълбен в играта? Дзами да не би да е по-различен?

# 858
И това ми се струва на winner edit за Алекс Grinning

# 859
Гогов направо иска да каже, че Георги е с шизофренно поведение.
Съгласна съм с Гогов👍😂

# 860
е как защо? не искат да отиде на финал. никога не бих постъпила, като Берке. никога.

# 861
Сашко е сключил някакъв абонаментен план за писма в бутилка 😄

# 862
Оффф и като си споделяте трепетите с най-близките хора, давате ли им съобщенията с гаджето да ви ги четат? Много тъпа сценка или това беше "Миро, да ми пуснеш на играта после". (meh)

# 863
Алекс май се мазни на Миро.

# 864
  • София
Абе другите хора родители и гаджета да им пращат бутилки нямат ли?

# 865
Само аз останах, да не съм писал писмо на Сашко Joy

# 866
По каква линия Алекс получава писма? Друг не е получавал. Само на него ли му пишат?

# 867
Алекс май се мазни на Миро.
А, май... то и ние се пързаляме вече пред телевизора!

По каква линия Алекс получава писма?
Като официален представител на Български пощи Nerd

Само на него ли му пишат?
И на Дядо Коледа Joy

# 868
Казаха ми, че плажа се казва "Кавал". Остров Лахуй с плаж "Кавал".Добре звучи.

🤣🤣🤣Шегуваш се! Не може пък такъв съвпадък с българския

# 869
Излезе и интервюто с Биляна, пиша отново какво ми направи впечатление, тъй като явно е полезно за доста хора, които нямат време да гледат. 😅

Алек от "Ергенът" ѝ е братовчед
• познавала е Мая и Бистра от гимнастиката, но не са били близки
• С Берке са се знаели от социалните мрежи доста преди предаването, виждат се на кастингите, малко преди влизането са си писали, тя е искала да се откаже, но той я е окуражил
• С Киро са се запознали в игра на втория кастинг, трябвало е да си набележат жертва и да я сграбчат, и той хванал нея
• скочила е от лодките с Киро, защото той отново я е сграбчил, не е скочила с Берке, защото той е бил в друга лодка
• връзката с Берке в предаването не е било стратегия, защото ако беше така, е щяла да избере Жоро 😂
Лора се е държала по един начин пред камери и по друг, когато ги е нямало
Лора е говорила против нея на Берке, защото ѝ е липсвало мъж и подкрепа в живота
• решила е да занесе бананите на Нумеролозите, защото момичетата от нейния лагер (очевидно Лора и Марина) постоянно искали да търгуват с тях за храна срещу козметика и това я дразнело
• съжалява, че не се е преместила по-рано при Нумеролозите
• с Берке не са заедно в момента, дали са си почивка, защото са имали нужда да обърнат внимание на себе си
• след излизането си Берке си е направил околосветско пътешествие сам
• много ѝ е тежало да гледа предаването и отново да преминава през тези неща, нямала е търпение да мине интервюто и да затвори тази страница
• кракът ѝ все още се възстановява от играта с изометрия, дълго време е ходела на физиотерапия и все още пие лекарства
• като малка е играла на състезание със счупен крак и е взела бронзов медал
• завръща се в гимнастиката, мечтата ѝ е да влезе в националния отбор и да отиде на олимпиада
• миналият месец е спечелила "Мис София"

Общи условия

Активация на акаунт