🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 39 091
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 1 125
Неделчо как се е оказал в ролята на такъв гуру в подобни формати? И трябва ли всички да го приемаме за такъв? Че хич не мога да му повярвам аз.

# 1 126
Аз пък се стъписах, като разбрах, че с Ния Косара чакат бебе! Точно догодина с дете под годинка, едва ли ще хукне за Острова, ама знам ли. То и на Марина малкото не е голямо и тя е МАЙКА, ама ей я - хукнала да се доказва.

# 1 127
Неделчо как се е оказал в ролята на такъв гуру в подобни формати? И трябва ли всички да го приемаме за такъв? Че хич не мога да му повярвам аз.
Знам само, че с Туджаров са участвали в един и същ сезон в Игри на волята.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 22:42 от Princess 👑

# 1 128

Истинският гуру е Diavolo.
Но Неделчови и много други си направиха "канали".

# 1 129

Истинският гуру е Diavolo.
Но Неделчови и много други си направиха "канали".

Подкрепям!
Не съм виждал друг човек който да е толкова отдаден на реалити форматите!

Неделчо е гола вода! Не става за водещ. Туджаров една идея по- добре от него

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 22:51 от Лорд Шаш

# 1 130
Абе, Митов някой друг му бил виновен, че е играл 2 игри в началото и после месец и половина го забравихме, че съществува. (освен, ако няма нещо неизлъчвано) Най-малкото можеше да иска да играе, да казва, че му се играе, да го споменава, въобще да се вижда някакъв хъс, нещо, каквото и да е. Алекс поне мрънкаше там все нещо беше недоволен като излезе от сандъка, че да си спомним, че го има. Може да е много готин. Но никой не го разбра до момента.

# 1 131
Неделчо и Туджаров си ги гледам от Надкаста за Сървайвър, където спечели Зоран. Тогава бяха със съвсем тясна аудитория и си го правеха за кеф, защото и двамата са фенове на американските сървайвъри. Сървайвърските игри /каквато е и тази/ ги харесват и разбират.

# 1 132
  • София
Според мен Неделчо ще го вземат на 99.9% за сезон 2, стига той самия да иска. А той иска. Все пак разбрах, че си е пуснал анкетата. Няма как да изтърват подобен образ. Така ще хванат и доста от аудиторията на ИВ.
Не знам в кой надкаст точно, че те бълват вече всеки ден (почти всичко съм изгледал), но Неделчо иска за сезон 2 да вземат поне 4 стари участници от други формати (не уточни, но предполагам визираше Игри на волята или Сървайвър), популярни и разпознаваеми. Не много. 4, 5 макс. Явно той ще е единия от тях.
Но Ники Николов си решава де. Той беше заявил, че не иска да кани стари кадри, ама ето че все пак имаме трима такива (Симеон, Йочколовски и Миро). Ама те бяха резерви де. Не резерви, просто допълнителни, изненадващи участници. 2 от 3 влизат във формата.
Неделчо обаче иска старите пушки да стартират като пълноправни членове с 3 гривни още от старта.
Аз лично ще се радвам ако Неделчо участва, шоуто ще е гарантирано. Стратегически е много добре подготвен, а на пъзели няма кой да го бие. Само дано астмата не му е проблем и да се опази здрав.
Туджаров намекна, че май и сезон 2 ще е на съшата локация за мое съжаление, защото там било най-евтино (явно е най-мизерно и опасно за да е толкова евтино) и пак ще снимат в дъждовния сезон, защото и тогава било по-евтино за снимки. Тази година заради глобалното затопляне дъждовния сезон е закъснял сериозно. Ако всичко е било нормално това лошо време с почти постоянни валежи е трябвало да настигне участниците още от седмица 2.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 01:01 от Diavolo

# 1 133
Неделчо и Туджаров си ги гледам от Надкаста за Сървайвър, където спечели Зоран. Тогава бяха със съвсем тясна аудитория и си го правеха за кеф, защото и двамата са фенове на американските сървайвъри. Сървайвърските игри /каквато е и тази/ ги харесват и разбират.

Те може да ги разбират, но за водещи нямат дар слово.  Нашия Дяволо без да съм го чувал как говори съм сигурен, че ще е 100% по- добър.

# 1 134
Неделчо ми харесва, че е обективен. Дори някой да му е приятел казва, каквото е. Според мен си прави самореклама, че ще участва, днес в подкаста за Игрите се обясняваше, че излъгал Ниа Косара, че Ники Николов му се обадил и го помолил да влиза и тя полудяла, че с бебе ще я остави. Едва ли ще влезе, прекалено им се връзвате. Връщам се да търся обобщение на подкаста с Биляна.

# 1 135
Ми как няма да е евтино!!! Тия филипини са цигания до шия!
Отидете с гугъл стрийт вю!  Първо вижте в някой град близо до острова с фамозно име. После вижте и самата столица Манила. Е, няма такава цигания! 

# 1 136
  • Враца
А, на какво трябва да наблегне обикновеният човек, според вас, дето не е с връзки, а иска да се яви на каст и да го одобрят ?

# 1 137
  • София
Неделчо ми харесва, че е обективен. Дори някой да му е приятел казва, каквото е. Според мен си прави самореклама, че ще участва, днес в подкаста за Игрите се обясняваше, че излъгал Ниа Косара, че Ники Николов му се обадил и го помолил да влиза и тя полудяла, че с бебе ще я остави. Едва ли ще влезе, прекалено им се връзвате. Връщам се да търся обобщение на подкаста с Биляна.

Неделчо не ме кефи, ако Бистрето ви е надменна, Неделчо не знам какво е. Не вярвам да влезе, не го бива на игри, само с пъзели няма да стане. Освен като Майчето да се скатае, но ако другите участници са гледали нещо за него, ще го пратят на игра и край. А щом има и астма, този отвратителен климат не е за него. Абе мята ви по върбите, че ще влезе. Ама нека де, ще има сеир... за кратко Wink

Дяволче, влез ти Heart Eyes Цялата бг-мама ще викаме за теб!

# 1 138
С астма при тая влажност е безумие. Дано сменят локацията все пак. Не ми го побира главата след като веднъж си изпатиха с толкова напуснали по медицински причини и тормоз от климата да са готови да го повторят.

# 1 139
Кой ще е тоя друг остров без влажност...
Всички сървайвъри и от сорта са си точно на такъв типичен климат. Който има заболявания, няма място на подобни условия.

Общи условия

Активация на акаунт