🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 9 (10.11 - 17.11)

• 39 077
  • 1 156
  •   1
Отговори
# 1 140
Неделчо ще бъде като отворена книга за другите участници. Вече са го гледали, знаят какво може да се очаква от него. Плюс това, нервите не му издържат. Мое мнение.

# 1 141
Кирцата нали покани Бистра и Мая в шатрата си. Ето ги 2 бройки. Ако добавим Рената и Биляна и станаха 4 само от острова.Joy

# 1 142
Не гледам надкаст, Неделчо ми е непознат (не съм гледала нито един сезон от ИВ), но Туджаров го помня много добре от Сървайвър. Той защо не се пробва във втория сезон на Островът? В Сървайвър не му се получи играта тогава, ще ми е интересно да го видя дали се е променил.

Още малко ще се върна на Сървайвър. Миро не си го спомнях от Сървайвър. Има много малко останала информация (или аз поне малко намерих) за неговия сезон. Той е бил в племето на Георги стриптийзьора, който спечели, Бъч и Светла Димитрова. Миро е стигнал до журито. В този сезон участваше и Агонцев. Неговото племе от началото непрекъснато губеше игрите и гонеха само жени. Накрая по спомен останаха само с една жена до обединението (Таня Никлева мисля), а там помним как Агонцев прецака племето си.
Та си мисля следното. Дали заради това си участие Миро не е решил да подкрепи жена, за да спечели тя сезона. Миро още в началото сподели, че ще подкрепя Бистра, защото има дъщеря/и и иска да и'/им  даде пример, че и жена може да спечели (по памет цитирам). Един вид да перифразира мисълта , че зад всеки успял мъж, стои една жена (Светла Димитрова беше зад Стриптийзьора, зад Джаферович имаше жена, която обра негативите, зад Спас също, но там зрителите определиха победителя.
А си избра Бистра, защото попадна в лагер 3 и видя, че тя е силна в игрите.
Бистра не е молела никой да и' дава гривни, не е молела, не е търсела никого да прави коалиция, нея я търсят. Явно има качества, с които привлича другите. Но това е част от играта - да станеш симпатичен на останалите и те да ти дадат своите гривни, когато решат да се откажат.

Митов. Как да се изяви човека, като попадна в лагер с алфа мъжкари, които от началото си мереха... гривните. Естествено, че ще мълчи, както мълча и Венци. После Гогов го прецака в онази игра, където преписа. После беше с 2 гривни, които го изключваха от игрите. Надявам се да се разгърне образът му. За много малко Алекс го победи.
Алекс. Антипатичен ми е. Лежа в сандъка, после изведнъж реши, че му се играе и как му блеснаха очите, когато нареди много гривни на ръката си. Може и да е стратегия, ще видим.

# 1 143
  • София
Неделчо не блестеше с физическа подготовка, обаче не беше и турист в никакъв случай. Доколкото помня, плува отлично, не се предава, а стигне ли до пъзела, стопява преднината на опонента и даже печели. Така че, не е за подценяване, особено като се има предвид, че за разлика от ИВ, тук силовите битки са сведени до минимум.

Би ми било интересно да го гледам пак, но ще стане прекалено, ако има повече стари муцуни, които на всичкото отгоре се познават предварително.

# 1 144
Нещо говореха, че приятелката на Влади Вектория щяла да влиза.

# 1 145
  • България
Нещо говореха, че приятелката на Влади Вектория щяла да влиза.
Сакън. Без неадекватни инфлуенсъри без глава като нея. Много е дразнеща. Вики няма да се навие да си развали комфорта, за да кибичи по остров.

# 1 146
Не съм я гледала но гледах Влади. Чаровник е определено. Освен това  сръчен и трудолюбив, пътувал много по света, добродетелен..с морални ценности..направо си е 6-ца от тотото.

# 1 147
А, на какво трябва да наблегне обикновеният човек, според вас, дето не е с връзки, а иска да се яви на каст и да го одобрят ?

Да бъде открит и да се надява, че пасва.

Иначе надкаст го гледам точно заради Неделчо, колкото и странно да ви се стори. Първо попаднах на този с Джулиана и той я пита дали не и хрумнало да се спаси от елиминация срещу екзотичен танц Simple Smile Simple Smile
А на обзорите всека седмица се надявам да са поканили Дяволо, има ли такава вероятност не знам, ама ще ми е готино.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 09:28 от Одри ♡

# 1 148
Кой ще е тоя друг остров без влажност...
Всички сървайвъри и от сорта са си точно на такъв типичен климат. Който има заболявания, няма място на подобни условия.
Който няма - да са му честити! Отиде ли там, ще се сдобие.

# 1 149
  • Другата България
Нали тук се писа, че самият Влади го е казал това за приятелката си?
Надали на друго място се е “говорело“, то сега като тръгнат едни....иди доказвай, че нямаш сестра.
Но ако наистина тя /която и да е тя/ и е подала там каквото се подава за участие - пак да призова продукцията - недейте, хора, ако искате добър сезон, надграждайте, слушайте зрителите, от техните дистанционни зависите, толкова кредит на доверие ви даваме и ще ви даваме, за да поправите грешките си, ако и през втори сезон е същото като в този - още аудитория ще загубите. Търсете обикновени, но интересни хора, сега имате достатъчно време, за да ги отсеете.
Това се отнася и за Неделчо. Изобщо не го харесвам. Не го и гледам, защото не спира да се чекне в “ефир“, да се чеше, да си бърка в носа, а дори и да го слушам /само и единствено/е наказание за мен с това мляскане, смъркане и всякакви други звуци, които издава. Може да е велик играч, и вероятно е добър такъв, но има и други такива като него, просто трябва да ги откриете.

# 1 150
Неделчо имал ли е астма при участието си в сървайвър или после се е сдобил? Той визуално много не ми допада, но е по прям и не им цепи басма докато Туджаров се опитва да е политкоректен.

# 1 151
  • Другата България
Неделчо не е участвал в “Сървайвър“.
В ИВ е участвал.

# 1 152
Неделчо не е участвал в “Сървайвър“.
В ИВ е участвал.
Сори но  аз не съм гледала ни сървайвър ни игрите та ги смесвам.

# 1 153
  • София
Не искам никакви стари лица. Достатъчно ги гледаме в други предавания. Със сигурност има много други интересни хора, които да участват. Дано сезон 2 не се напълни с някакви стари лица, които влизат само и само да увеличат фунската маса и да си приберат пари от рекламодателите.

# 1 154
  • Другата България
То и аз не съм го гледала в неговия сезон.
Но Туджаров в “Сървайвър“ да.
Него го харесвам.

Относно Алекс и там облеклото и намсиощекво - сигурна съм, че не е той участникът от надкаста на НН.
Май го писах още в четвъртък, но понеже ви четох на порции оттогава насам, и пак попаднах на дискусия относно него, та да си кажа. Някак не го виждам с предварителна ЧАК толкова добре обмислена стратегия.
Повече залагам на Митов, примерно.
Относно Киро пъзела и 500+ бройки, мога да кажа само : .
Всъщност, възможно е. Ако поне 498 от тях са били такива като Бибето - от рода на “имаше ли Гюро глава, или беше само капа....“.

Общи условия

Активация на акаунт