Кристина Казакова - Протоколът мнения

• 3 403
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте!

Някой пробвал ли е този режим и можете ли да споделите дали сте доволни? Благодаря

# 1
  • Козлодуй
Може ли линк към този протокол

# 2
Може ли линк към този протокол

Ако изпишете Кристина Казакова в инстаграм ще ви излезе

# 3
  • Козлодуй
Не ползвам социални мрежи писах името в Гугал и даде резултат само линкове към социални мрежи така, че не разбрах какво представлява диетата :- ) Бъдете здрави Simple Smile

# 4
някой нещо повече няма ли да каже Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 08:06 от Herzen

# 5
Препоръчвам.
Това не е диета, а е начин на живот.
Не се лишаваш от храна, освен от вредните (пакетирани храни, чипсове и прочие).
Всичко е на принципа на "Глюкозната революция".
Аз за 2 месеца свалих 9 кг, сега продължавам още да свалям и да продължавам.
Хареса ми този начин на живот и го препоръчвам!
Тайната е в това, как правилно да си подредим храните и в какъв ред да ги ядем. Simple Smile

# 6
Препоръчвам.
Това не е диета, а е начин на живот.
Не се лишаваш от храна, освен от вредните (пакетирани храни, чипсове и прочие).
Всичко е на принципа на "Глюкозната революция".
Аз за 2 месеца свалих 9 кг, сега продължавам още да свалям и да продължавам.
Хареса ми този начин на живот и го препоръчвам!
Тайната е в това, как правилно да си подредим храните и в какъв ред да ги ядем. Simple Smile

Спазвате ли фастовете?

# 7
Да, спазвам ги. Първите два-три дни ми беше трудно да мина на 16/8, но свикнах и даже има моменти, в които обмислям да поръчам от нея фастовете 20/4, но не съм го направила, тъй като още не съм сигурна, че съм готова за тази крачка.
Съботите са ми дните на плодове, а неделите са ми водните фастове.
Все още изпитвам затруднения с водните фастове, но се справям.

# 8
Съветвам всяка жена преди да предприеме подобни диети, планове, протоколи, фастинги да изгледа видеата в ютуб на dr Stacy Sims ( The truth about Fasting for women, The Body Reset: How Women Should Eat & Exercise for Health, Fat Loss, & Energy | Dr. Stacy Sims, и доста други).
Точно тези протоколи на Кристина базирани на фастинг, треривки, плюс намалени въглехидрати могат да ви докарат в бъдеще огромни хормонални проблеми.
Да не говорим при жени в предменопауза или постменопауза какви поражения ще има след един такъв режим!
Освен това какво образование има тя? Изкаран курс в Колеж към Оксфорд в Милано и измислено висше образование в Международно Бизнес Училище в България.
Няма нито медицинско образование нито друго, което да гарантира вашето здраве и безопасност!
Същото важи и за много други треньори и така модерното напоследък "нутриционисти".
Мислете за вашето здраве на първо място пред вашата красота и суета!

# 9
Съветвам всяка жена преди да предприеме подобни диети, планове, протоколи, фастинги да изгледа видеата в ютуб на dr Stacy Sims ( The truth about Fasting for women, The Body Reset: How Women Should Eat & Exercise for Health, Fat Loss, & Energy | Dr. Stacy Sims, и доста други).
Точно тези протоколи на Кристина базирани на фастинг, треривки, плюс намалени въглехидрати могат да ви докарат в бъдеще огромни хормонални проблеми.
Да не говорим при жени в предменопауза или постменопауза какви поражения ще има след един такъв режим!
Освен това какво образование има тя? Изкаран курс в Колеж към Оксфорд в Милано и измислено висше образование в Международно Бизнес Училище в България.
Няма нито медицинско образование нито друго, което да гарантира вашето здраве и безопасност!
Същото важи и за много други треньори и така модерното напоследък "нутриционисти".

Напълно ви подкрепям в мнението ви! Мили дами в България без МЕДИЦИНСКО ОБРАЗОВАНИЕ нямате право да работите като диетолог! т.е. диетологът е завършил медицински университет ... освен всякакви други квалификации и курсове ... всичко друго е ала бала ... курсовете по нутриционизъм не са лоши, дори ви дават много познания НО за изготвяне на режими за хранене особено при БОЛНИ хора това е недопустимо и със сигурност е в противорез с българските закони /поне към днешна дата/.
Успех на всички!

# 10
Като видя овесени ядки в някой режим на нутриционист и веднага го зачерквам.

# 11
Като видя овесени ядки в някой режим на нутриционист и веднага го зачерквам.

Абсолютно! Развалиха ми стомаха!

Само нормална храна по малко и спорт!

# 12
Как един мъж без образование например изготвя планове за жени, нито си има понятие от цикъл, нито от пубертет или менопауза. И после всяка втора жена в България е с инсулинова резистентност или хашимото.

# 13
Какви овесени ядки? Нещо сте се объркали....
Кристина залага предимно на плодове и зеленчуци и то пресни (вегетарианка съм). Има и зърнени култури като ориз, боб, киноа..

Не подвеждайте хората с невярна информация!

# 14

Здравейте, съгласна съм с вас, че много измислени специалисти се навъдиха, без необходимото образование.
По принцип, за да си нутрициолог се изисква више образование, а не курс. Аз в момента уча 3-то више нутрициолотия в Англия, и първата година ни беше изцяло анатомия, физиология и болести. След това едва се започва с хранене, часове практика в клиниката и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт