От известно време насам ми се случва нещо изключително странно и бих искала да се посъветвам и с хората тук.
Не съм сигурна дали са панически атаки, но всички симптоми сочат натам и за съжаление започна да пречи на нормалния ми начин на живот.
В различни моменти от ежедневието, предимно ношем ми прилошава изключително много, усещам задух, замайване, сякаш губя представа за реалност. Обиколих доста лекари и накрая кардиолог ми изписа Деанксит, пих го 1 месец, но освен че спя много повече, подобрение няма.
Последните години бях подложена на изключително много стрес, но пък тъкмо се успокоиха нещата и ми се случи това, сякаш от нищото една вечер се почувствах така и вече от няколко месеца ми се случва постоянно, предимно когато съм сама или на обществени места с много хора (метро,бар,кино) и най-страннпто е, че не продължават няколко минути, а понякога с часове...
Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно и как успя да се справи, защото това хич не е нормален живот...
Не желая да пия лекарства и наистина се страхувам от тях, което допринася за състоянието ми, но четох статии за медитация, различни видове терапия (вече работя с психотерапевт повече от година -без ефект).
Моля дайте ми някакъв съвет, защото наистина се отчаях, особено днес след двучасово шофиране с мисълта, че всеки момент ще изгубя съзнание..