Booking /Тема 10/

• 32 494
  • 710
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Цената на хотела ти същата ли е, като в началото? Прави ми впечатление, че търсиш от седмици. Simple Smile

Моята, както споменах по-назад, се качи на два пъти в рамките на 24 ч.

# 541
Здравейте,
Резервирахме студио в къща за гости през букинг с плащане чак след седмица (в момента не ни таксуват, и безплатна анулация до 02.02) до тук добре.
Пратиха ни обаче съобщение веднага след това, че благодарят за резервацията, и че понеже мястото е с онлайн чекин, 3 дена преди настаняване ще ни пратят линк за въвеждаде на данни на лицата, които ще отседнат и данни на кредитна карта за секюрити депозит и туристически такси. Мен това леко ме притеснява, никъде не пише колко е този депозит, че изобщо ще е необходим такъв и т.н. и при какви условия и срок ще ни го върнат
Това нормална практика ли е, не резервирам често през букинг, но досега не помня да са ми дърпали депозит.

# 542
  • Sofia
Да, на много места искат такъв депозит. Наскоро гледах частен апартамент (нормално изглеждащ, не някакъв лукс), за който въпросният депозит беше 500 евро. Grinning Та, всякакви случаи има.

Проблемът е, че в твоя казус, доколкото разбирам, това не е упоменато в самия листинг. Реално, в такъв случай, мисля, че нямат право да изискват подобна сума – стига наистина никъде да не е спомената. Възможно е и да не съм права.
Може да пишеш на Booking, като обясниш ситуацията.

# 543
Да, на много места искат такъв депозит. Наскоро гледах частен апартамент (нормално изглеждащ, не някакъв лукс), за който въпросният депозит беше 500 евро. Grinning Та, всякакви случаи има.

Проблемът е, че в твоя казус, доколкото разбирам, това не е упоменато в самия листинг. Реално, в такъв случай, мисля, че нямат право да изискват подобна сума – стига наистина никъде да не е спомената. Възможно е и да не съм права.
Може да пишеш на Booking, като обясниш ситуацията.

Моя е грешката в случая. Поразрових се и видях, че пише за депозит, но е  само 100€ и е изискуем 3 дни преди настаняване и възвръщаем 7 дни след напускане. В случая студиото е резерва, докато или ако не намерим нещо по-добро.
Домакина е агенция, отдава отдавна и то много имоти, надявам се до няма драма.

Луда станах да гледам 100 неща, кое включено, кое не, и съм пропуснала това с депозита. Но ни беше важна локацията и датите, понеже вече имаме билети. Е и да е по-широчко, иначе стаите едни тесни, малки..

# 544
И аз ще помоля за код, ако някой има излишен.

# 545
*ИЗПРАТЕН*
Здравейте, имам код за резервация над 200 лева, валиден до 04.02. 🌸🧳✈️

# 546
  • София
Здравейте, имам код за резервация над 200 лева, валиден до 04.02. 🌸🧳✈️
Може ли за мен, все още търся.

Получен, благодаря!

# 547
  • София / Виена
Все още търся ако някой има свободен код, ще бъда благодарна да ми пратите на лично съобщение.

# 548
Здравейте, търся код за голяма резервация. Ще помоля за код.
Благодаря предварително

# 549
  • София
Здравейте, моля за код на лично!

# 550
Имам код,валиден до днес.Ако някой търси....
  Даден на ЛС.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 07:59 от марулета

# 551
Здравейте, аз все още търся. Моля ако някой има код да сподели, благодаря!

# 552
Предлагам код ,изтича днес...ако някой го иска да ми пише на лични 
Даден на Mila_33

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 11:11 от vesynka

# 553
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, нареждам се на опашката за код, надявам се на някой да сподели, ако му е излишен
Благодаря!

получих от Gabriella Danailova , много й благодаря!

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 13:18 от ivka1972

# 554
Здравейте,
И аз все още търся код. Предстои да направя голяма резервация. Моля ако някой има код, който няма да използва, и би се разделил с него да ми го изпрати на лс. Благодаря предварително!
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт