Booking /Тема 10/

• 32 419
  • 710
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз пък искам да попитам как се получават тези  кодове? Досега съм направила десетки резервации с Букинг и никога не съм получила. Къде трябва да гледам?

# 706
Е май точно защото си правила десетки резервации и затова не ти пращат. И аз имам към 100 резервации вече (за 15 г) и никога не съм получавал код.  Може би системата им подбира по-колебаещи се профили и с по-малко резервации, не знам.

# 707
Аз пък искам да попитам как се получават тези  кодове? Досега съм направила десетки резервации с Букинг и никога не съм получила. Къде трябва да гледам?

Аз съм направила доста резервации и напоследък получих много кодове. Гледайте в мейла , с  който сте се регистрирали в Букинг.

# 708
Гледайте в мейла , с  който сте се регистрирали в Букинг.
Е разбира се.  На мен това ми е основен мейл, ползвам го постоянно и виждам всичко, което идва. Не са идвали кодове никога.

# 709
  • Berlin
Ако имате Мастъркард, пробвайте линка, който е пуснат по-назад. В условията пише "This is only eligible for cards issued in Australia, Bangladesh, Brunei Darussalam, Cambodia, China, Hong Kong, India, Indonesia, Japan, Macao, Malaysia, Myanmar, New Zealand, Philippines, Singapore, South Korea, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Vietnam", но потребителят е писал, че е пробвал с карти от България и Италия и е работило. Аз засега нямам какво да резервирам, но бих пробвала, ако нямам код подръка, когато се наложи. По-скоро бих се учудила, ако имам код, когато ми трябва. Иначе през декември/януари получих мисля 3-4, които не ми трябваха тогава и май това ще е за тази година.Satisfied

Трябва ли нова тема?

# 710

Общи условия

Активация на акаунт